doarvizita Reputație: 239 Postat Februarie 12 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Februarie 12 Acum 3 minute, doarvizita a spus: Nu sunt precis , însă dacă cumva mi te adresezi mie pot spune că sunt fete (de obicei cele roșii ) care de multe ori nu lucrează cu publi 24 și se promovează doar aici pe forum (Antonia de la Oradea de ex.) , fiindcă așa cum suntem , suntem totuși mult mai serioși decât ăia care sună doar la bășcălie de pe publi 24. Ce mi-e clar este că nu îmi pică bine deloc atunci când îmi flutură telefonul in față cu timpul maxim acceptat ("la jumate " ..era chiar în site 😅😅😅) și apoi vine colegul cu 40 de minute în aceiași bani ......e ca ceapa dacă pot ca să zic așa .....😅😅😅 Aaaaa......să nu se interpreteze mă refer generic și nu în acest caz dar mereu pățim cu toții acest neajuns .
po2024ve Reputație: 863 Postat Februarie 12 Oras:Sud Oras:Sud Postat Februarie 12 1 oră în urmă, doarvizita a spus: Nu sunt precis , însă dacă cumva mi te adresezi mie pot spune că sunt fete (de obicei cele roșii ) care de multe ori nu lucrează cu publi 24 și se promovează doar aici pe forum (Antonia de la Oradea de ex.) , fiindcă așa cum suntem , suntem totuși mult mai serioși decât ăia care sună doar la bășcălie de pe publi 24. Ce mi-e clar este că nu îmi pică bine deloc atunci când îmi flutură telefonul in față cu timpul maxim acceptat ("la jumate " ..era chiar în site 😅😅😅) și apoi vine colegul cu 40 de minute în aceiași bani ......e ca ceapa dacă pot ca să zic așa .....😅😅😅 Iar ești victima de serviciu .... era imposibil sa nu comentezi ...ești ca aia la.recursul etapei ...care nu au dat cu piciorul în minge nici în copilărie, dar din 2 metri o băgau în poarta.🤣🤣🤣 1
po2024ve Reputație: 863 Postat Februarie 12 Oras:Sud Oras:Sud Postat Februarie 12 Acum 2 ore, doarvizita a spus: Cel mai probabil ești tare arătos /sexos 😅, altfel 40 de minute la o finalizare am mai văzut doar la București la o brunetă pe care o am in vizor ....😇 Au fost la respectiva sau doar ai citit? 1
doarvizita Reputație: 239 Postat Februarie 12 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Februarie 12 Acum 7 minute, po2024ve a spus: Au fost la respectiva sau doar ai citit? Ăsta este un mister ,....pe 24 dacă doriți putem schimba macazul 😉😉
po2024ve Reputație: 863 Postat Februarie 12 Oras:Sud Oras:Sud Postat Februarie 12 Acum 23 minute, doarvizita a spus: Ăsta este un mister ,....pe 24 dacă doriți putem schimba macazul 😉😉 Ai bilet la clasa întâi? 1 1
doarvizita Reputație: 239 Postat Februarie 12 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Februarie 12 Acum 19 minute, po2024ve a spus: Ai bilet la clasa întâi? Am chiar mare experiență și mă descurc cu nașu' la orice clasă 😅🤭😁😁
alexxxis21 Reputație: 922 Postat Februarie 12 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 12 1 oră în urmă, doarvizita a spus: Ăsta este un mister ,....pe 24 dacă doriți putem schimba macazul 😉😉 Adică? Macazul spre G....?😉 Iar te crezi vatman.🤣 1
doarvizita Reputație: 239 Postat Februarie 13 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Februarie 13 Acum 9 ore, alexxxis21 a spus: Adică? Macazul spre G....?😉 Iar te crezi vatman.🤣 Nop, Îs pilot de car cu boi .....😉😁 1
doarvizita Reputație: 239 Postat Februarie 13 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Februarie 13 Acum 8 minute, doarvizita a spus: Nop, Îs pilot de car cu boi .....😉😁 aaaaa.........caru nu-i tras de boi , este electric 🤣🤣🤣, însă e plin ....🤭
doarvizita Reputație: 239 Postat Februarie 13 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Februarie 13 Apropo începând de pe 6 luna curentă până ieri am 6 (șase) atacuri , urmează azi Nr. 7 si zic și eu doar așa ......cred că niste informații erau bine venite , dar na , ne împiedicăm de un ....ciot 👍 Nmb ! 1
alexxxis21 Reputație: 922 Postat Februarie 13 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 13 Acum 28 minute, doarvizita a spus: Apropo începând de pe 6 luna curentă până ieri am 6 (șase) atacuri , urmează azi Nr. 7 si zic și eu doar așa ......cred că niste informații erau bine venite , dar na , ne împiedicăm de un ....ciot 👍 Nmb ! Ce 6,bre? Atacuri de panică? 6 cai frumoși? Că nu prea înțelegem!🤣😉 1
doarvizita Reputație: 239 Postat Februarie 13 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Februarie 13 Acum 3 minute, alexxxis21 a spus: Ce 6,bre? Atacuri de panică? 6 cai frumoși? Că nu prea înțelegem!🤣😉 Da ...cai frumoși ...😅😅😅, sau iepe ....mă rog 😇 2
doarvizita Reputație: 239 Postat Februarie 13 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Februarie 13 O iapă blondă siliconată și 5 brunete si de la 18 in sus ....( nu mă refer la mărimea de la picior...😅😅😅)😉
alexxxis21 Reputație: 922 Postat Februarie 13 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 13 Acum 6 minute, doarvizita a spus: O iapă blondă siliconată și 5 brunete si de la 18 in sus ....( nu mă refer la mărimea de la picior...😅😅😅)😉 Toate de rasă,din ce spui. Că pari așa, exaltat! La 19 ani fuseși?😉 1
doarvizita Reputație: 239 Postat Februarie 13 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Februarie 13 Sau măcar mai glumeam , râdeam pe aici căci se pare că mă pricep însă tot de la "ciot" mi se trage și ...aia e trebuie să învăț să tac 🤷🤷👍
alexxxis21 Reputație: 922 Postat Februarie 13 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 13 Acum 25 minute, doarvizita a spus: Sau măcar mai glumeam , râdeam pe aici căci se pare că mă pricep însă tot de la "ciot" mi se trage și ...aia e trebuie să învăț să tac 🤷🤷👍 Vorbește acum,sau taci pentru totdeauna🤣 1
alexxxis21 Reputație: 922 Postat Februarie 13 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 13 Acum 1 oră, doarvizita a spus: O iapă blondă siliconată și 5 brunete si de la 18 in sus ....( nu mă refer la mărimea de la picior...😅😅😅)😉 Pisoi, e ceva fin la 63 de ani.Nu te-ai băgat?🤣
ermes82 Reputație: 677 Postat Februarie 13 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Februarie 13 Acum 6 ore, doarvizita a spus: O iapă blondă siliconată și 5 brunete si de la 18 in sus ....( nu mă refer la mărimea de la picior...😅😅😅)😉 Bă dar e miliardar Caru' ăsta,nu glumă 😂😂🤣 1
alexxxis21 Reputație: 922 Postat Februarie 13 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 13 Acum 38 minute, ermes82 a spus: Bă dar e miliardar Caru' ăsta,nu glumă 😂😂🤣 Și eu tot țin ăia 1500RON pentru blonda. Păi îmi dă rușine, Caru 🤣
ermes82 Reputație: 677 Postat Februarie 13 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Februarie 13 Chiar acum, alexxxis21 a spus: Și eu tot țin ăia 1500RON pentru blonda. Păi îmi dă rușine, Caru 🤣 Io cred că fetele au trecut la caiet și Caru' profită din plin 🤣 2
alexxxis21 Reputație: 922 Postat Februarie 13 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 13 Acum 3 minute, ermes82 a spus: Io cred că fetele au trecut la caiet și Caru' profită din plin 🤣 S-ar putea,că are schemele la el Caru. Ăsta e în stare de orice. Le manipulează cum vrea el.🤣😉
doarvizita Reputație: 239 Postat Februarie 13 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Februarie 13 Acum 46 minute, ermes82 a spus: Bă dar e miliardar Caru' ăsta,nu glumă 😂😂🤣 Simplu , se reține de la multe altele și a pus ceva deoparte pentru acest hobby. 6.02 - trio la Valentina , următoarele toate sunt noi pentru mine , 7 - "mica comoară " am botezat-o 10 - "localnica" pe Topolniței , am lăsat rezumat 11 - sexcursie la Tg Jiu blonda Vip siliconată si o miniona dulcică lăsat mini recenzie la blonda pe topic și miniona pe Dg Ieri .......cam secret 😇, Azi unde oi apuca .....😅 Nmb !
alexxxis21 Reputație: 922 Postat Februarie 13 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 13 Acum 1 minut, doarvizita a spus: Simplu , se reține de la multe altele și a pus ceva deoparte pentru acest hobby. 6.02 - trio la Valentina , următoarele toate sunt noi pentru mine , 7 - "mica comoară " am botezat-o 10 - "localnica" pe Topolniței , am lăsat rezumat 11 - sexcursie la Tg Jiu blonda Vip siliconată si o miniona dulcică lăsat mini recenzie la blonda pe topic și miniona pe Dg Ieri .......cam secret 😇, Azi unde oi apuca .....😅 Nmb ! Ca să vorbim un pic în proverbe:după Smart TV(pe care și l-a luat),potopul.🤣 3
ermes82 Reputație: 677 Postat Februarie 13 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Februarie 13 Acum 4 minute, doarvizita a spus: Simplu , se reține de la multe altele și a pus ceva deoparte pentru acest hobby. 6.02 - trio la Valentina , următoarele toate sunt noi pentru mine , 7 - "mica comoară " am botezat-o 10 - "localnica" pe Topolniței , am lăsat rezumat 11 - sexcursie la Tg Jiu blonda Vip siliconată si o miniona dulcică lăsat mini recenzie la blonda pe topic și miniona pe Dg Ieri .......cam secret 😇, Azi unde oi apuca .....😅 Nmb ! Sigur ai ars și ceva imaginar 😂 2
alexxxis21 Reputație: 922 Postat Februarie 13 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 13 Acum 3 minute, alexxxis21 a spus: Ca să vorbim un pic în proverbe:după Smart TV(pe care și l-a luat),potopul.🤣 Carule,văzuși că nu e chiar proverb,dar spune o vorbă..știi ceva de blonda? Să știu dacă intru în bani😅😊
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum