Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

• Oras:Mic
Postat
Acum 12 minute, SONIA25 a spus:

Stai liniștit ca am fost și eu in alte orașe și am fost primita frumos 😉 + oriunde merge dacă știi sa te comporți. 

Îmi miroase a "Fish" pe aici pe undeva ....vad ca le știi pe toate... unde merge , unde nu merge 🤔Esti la curent cu tot tu

Hmmm 

😅😅

Postat
Acum 1 oră, pullon3 a spus:

Spunea pove mai în spate că sunt tăntălău , ..poate că da , poate că nu ....deși îmi fac și mie rău, îmi tai singur craca de sub picioare fiindcă nu am ce sa fac în acest context. 

Exemplu ,ne scriind nimic despre poze , servicii, etc .,fata de revin azi la ea , (evident că este ce trebuie) și alte multe ce le-am cunoscut,  2-3 zile după ce o vor vizita cei ca mine ,temerari descoperitori, persoane cu venit peste medie,  curioși , nu va mai face bani și dezamăgită fiind poate că nu va mai călca pe aici niciodată (cunosc cazuri concrete) deci nici eu nu o mai văd , și eu pierd ,...și asta este ....🤷🏻🤷🏻

Exact cum spuneam , ieri avu 3 clienți , azi ceva mai bine dar nu wow , vre-o 7 cu tot cu mine ,  dacă eram fish 😅nu  aș fi promovat-o....., logic , câteva zile va lipsi , dacă va mai veni ,...vom vedea . 

Tu "x" dacă ai fi in locul meu ce ai face ....🤔🤔, criticat , beștelit in toate felurile și cu toate epitetele posibile  , de ne reconciliat până în pânzele albe și dincolo de ele .....🤔🤔, tu ai mai da ceva din casă ......🤔🤔

• Oras:Sud
Postat
Acum 32 minute, SONIA25 a spus:

Stai liniștit ca am fost și eu in alte orașe și am fost primita frumos 😉 + oriunde merge dacă știi sa te comporți. 

Îmi miroase a "Fish" pe aici pe undeva ....vad ca le știi pe toate... unde merge , unde nu merge 🤔Esti la curent cu tot tu

Hmmm 

Ii doar idiot  ....peste nu i 🤣🤣🤣

• Like 1
  • Haha 2
  • Oras:NYC
  • Oras:NYC
Postat
Acum 2 minute, po2024ve a spus:

Nu are cum sa fie peste 😂😂restul nu ma bag 

• Haha 2
Postat
Acum 4 minute, pullon3 a spus:

Exact cum spuneam , ieri avu 3 clienți , azi ceva mai bine dar nu wow , vre-o 7 cu tot cu mine ,  dacă eram fish 😅nu  aș fi promovat-o....., logic , câteva zile va lipsi , dacă va mai veni ,...vom vedea . 

Tu "x" dacă ai fi in locul meu ce ai face ....🤔🤔, criticat , beștelit in toate felurile și cu toate epitetele posibile  , de ne reconciliat până în pânzele albe și dincolo de ele .....🤔🤔, tu ai mai da ceva din casă ......🤔🤔

* vreo ,

...că iar mă certă domnu'  profesor ..😅😅😅

• Haha 1
Postat

* vreo ,

...că iar mă certă domnu'  profesor ..😅😅😅

E cumva blondă nouă ta descoperire? mă rog sau blondă nenatural 😅

Postat
Acum 7 minute, po2024ve a spus:

😅😅

Postat
Acum 3 minute, Lukii a spus:

E cumva blondă nouă ta descoperire? mă rog sau blondă nenatural 😅

Păi dacă vă zic culoarea părului.....automat variantele

(ca la 6 din 49) scad  cam..... la  jumătate 😅😅😅

Postat
Acum 1 minut, pullon3 a spus:

Păi dacă vă zic culoarea părului.....automat variantele

(ca la 6 din 49) scad  cam..... la  jumătate 😅😅😅

Ce o face asa speciala ....sau joci la cacealma 😅😅😅și ii un Babau cum era aia de bea votca 🤣🤣

• Haha 1
Postat
Acum 1 minut, po2024ve a spus:

Ce o face asa speciala ....sau joci la cacealma 😅😅😅și ii un Babau cum era aia de bea votca 🤣🤣

Bă....nu-i cacealma dar fiindcă sunt o companie foarte plăcută , la vizita 2 , o fin .,  fiindcă așa vru ea !! (posibil ultimul client) stătui aproape o oră 😇

Aia de m-a pus sa ii cumpăr vodca de la P.Bukevard arata într-un mare fel și o atitudine așa ștrengărească , o viespe  dulce ca să zic așa foarte rar întâlnită de mine , mă căiesc și acum că nu am mai prins-o măcar încă o tură 🤷🏻🤷🏻

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
Acum 16 minute, pullon3 a spus:

Bă....nu-i cacealma dar fiindcă sunt o companie foarte plăcută , la vizita 2 , o fin .,  fiindcă așa vru ea !! (posibil ultimul client) stătui aproape o oră 😇

Aia de m-a pus sa ii cumpăr vodca de la P.Bukevard arata într-un mare fel și o atitudine așa ștrengărească , o viespe  dulce ca să zic așa foarte rar întâlnită de mine , mă căiesc și acum că nu am mai prins-o măcar încă o tură 🤷🏻🤷🏻

Ați spălat și vasele?😅

Postat
Chiar acum, alexxxis21 a spus:

Ați spălat și vasele?😅

Nu,....putina 😅😅😅,

sex , 20 -25 min . însă nu reușesc să îmi bat recordul ,...tot (doar)  9 poziții.....😅😅😅🤷🏻

• Haha 1
Postat
Acum 22 minute, pullon3 a spus:

Acum 2 minute, pullon3 a spus:

Nu,....putina 😅😅😅,

sex , 20 -25 min . însă nu reușesc să îmi bat recordul ,...tot (doar)  9 poziții.....😅😅😅🤷🏻

Pana nu vad ...nu cred 🤣🤣🤣🤣

Și cum te știu.....ai rupe fâșu și la mat 🤣🤣🤣

Postat
Chiar acum, po2024ve a spus:

Pana nu vad ...nu cred 🤣🤣🤣🤣

Și cum te știu.....ai rupe fâșu și la mat 🤣🤣🤣

Hai să zicem 20 de acțiune , o poziție poate că 1-2 minute e mult , dar le știe pe toate, important că le-am bifat (și nu după listă ....😅😅)  vin așa .....firesc , mai o limbuta bine plasată .....etc...etc ...😅😅

Postat

Hai să zicem 20 de acțiune , o poziție poate că 1-2 minute e mult , dar le știe pe toate, important că le-am bifat (și nu după listă ....😅😅)  vin așa .....firesc , mai o limbuta bine plasată .....etc...etc ...😅😅

Păcat că nu se pupă, doar ....asta mai lipsea......😇😇

Postat
Acum 1 minut, pullon3 a spus:

Păcat că nu se pupă, doar ....asta mai lipsea......😇😇

O dai tu pe brazdă până la urmă 😂🤫

• Haha 1
Postat
Chiar acum, Lukii a spus:

Sa nu se lase cu Block....de asta ma tem 😅😅😅

@ermes82 pe unde umbli Domne ? 

• Haha 1
Postat

@ermes82 văd că este cu noi ,

presimt că și el a fost acolo , pe baza indiciilor știe despre cine este vorba și mai știu un lucru , ...sunt sigur că și el i-a dat limbi .....😇😅😅😛😛

• Haha 1
Postat

@ermes82 văd că este cu noi ,

presimt că și el a fost acolo , pe baza indiciilor știe despre cine este vorba și mai știu un lucru , ...sunt sigur că și el i-a dat limbi .....😇😅😅😛😛

Da a fost ....el ne spune și se duce misterul🤣🤣🤣

Postat
Acum 7 minute, Lukii a spus:

Cel mai mult în Brazdă îmi place jur ....toate "g-urile " le-am luat la rând 😇😅😅😅

• Haha 1
Postat
Acum 4 minute, po2024ve a spus:

Da a fost ....el ne spune și se duce misterul🤣🤣🤣

.....unde ai mai văzut în Sev fată să te certe .....dacă tu vrei să pleci mai devreme de la programare care la o fin. Este musai  30 de minute....🤔😅😅😅😅

Postat
Acum 3 minute, pullon3 a spus:

.....unde ai mai văzut în Sev fată să te certe .....dacă tu vrei să pleci mai devreme de la programare care la o fin. Este musai  30 de minute....🤔😅😅😅😅

Ii prima data când aud 🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
  • Oras:Tg-jiu
  • Oras:Tg-jiu
Postat

Eheee Carule ..  dar și când o găsim.. vai de pi$da ei 😂😂

• Haha 2

Postat

Aaaaa....a nu se înțelege că nu are și câteva mici minusuri însă dacă ești futak cu experiență nu sunt semnificative ...😇,

Sânii sunt mici ca idee dar compensează pe alte părți 😉

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...