Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

• Oras:Severin
Postat
1 minute ago, po2024ve said:

Încă vb cu ele ? 

Ce să mai vb ...?!? ,

dacă au luat calea asta ...🤷🤷

Postat
Just now, Puwllon2 said:

Ce să mai vb ...?!? ,

dacă au luat calea asta ...🤷🤷

Îți dai seama cât de bine m-au 

"Îmbrobodit" ....tot  "colegii" de s-a ajuns aici ....🤔🤔

• Oras:Sud
Postat
Acum 3 minute, Puwllon2 a spus:

Îți dai seama cât de bine m-au 

"Îmbrobodit" ....tot  "colegii" de s-a ajuns aici ....🤔🤔

Ei sunt de vina 🤣🤣

• Haha 1
Postat
1 minute ago, po2024ve said:

Ei sunt de vina 🤣🤣

Bineînțeles ,...

altfel cine ,.....astrele potrivnice ??,

Postat
3 minutes ago, Puwllon2 said:

Bineînțeles ,...

altfel cine ,.....astrele potrivnice ??,

Aaaa,...și mai  și vechea mea "prietenă " care public m-a avertizat că o să se ocupe de asta.

Postat
Acum 1 oră, Puwllon2 a spus:

Aaaa,...și mai  și vechea mea "prietenă " care public m-a avertizat că o să se ocupe de asta.

Toate te iubesc 🤣🤣🤣

Postat
12 minutes ago, po2024ve said:

Toate te iubesc 🤣🤣🤣

Aia e , .....până se îndrăgostesc iarăși de car tot ce a fost bun/foarte bun și care vor mai fi le voi ține doar și doar pentru sufletul meu .

Postat

Aaa...a fost nu foarte de mult o piesă foarte rară , venită de pe "afara" , era în Co și ce-i veni ei să mai sugă niste pwle pe la Drobeta 😅😅

De 2 ori am prins-o și mi-a dat horoscopul peste cap , așa Profi pe servicii extrem de rar , se bate / poate chiar depășește fetele de la top din Dj ,...👍👍

Mare minune să mai vină vreodată pe aici ,..

Nmb !

Postat

....nu era " ieftinica" însă merita până la ultimul bănuț , la a doua vizita m-a cam grăbit la o finalizare că îi venea mâncarea.......aproape 40 de minute 😅😅😅

Postat
Acum 40 minute, Puwllon2 a spus:

Aaa...a fost nu foarte de mult o piesă foarte rară , venită de pe "afara" , era în Co și ce-i veni ei să mai sugă niste pwle pe la Drobeta 😅😅

De 2 ori am prins-o și mi-a dat horoscopul peste cap , așa Profi pe servicii extrem de rar , se bate / poate chiar depășește fetele de la top din Dj ,...👍👍

Mare minune să mai vină vreodată pe aici ,..

Nmb !

Ești golan 👍

Postat
37 minutes ago, po2024ve said:

Ești golan 👍

La cât de mult v-ați amuzat pe tema asta ,  dacă se dorea,  cazul se putea Rezolva și Închide de 10 ori până acum și de demult , acum este tot mai greu fiindcă noul bârlog este tot mai trainic și nou nouț .👍

Postat
Acum 8 minute, Puwllon2 a spus:

La cât de mult v-ați amuzat pe tema asta ,  dacă se dorea,  cazul se putea Rezolva și Închide de 10 ori până acum și de demult , acum este tot mai greu fiindcă noul bârlog este tot mai trainic și nou nouț .👍

Stai fără  nici o grija....ca am vorbit cu ele , de-abia așteaptă sa facă threesome cu tine . 

• Haha 2
Postat

Aaa...Sofica vrea sa își răscumpere greșeală....și o sa te invite la o cina romantica .

În încheiere Maria masaj ...o sa se roage în genunchi de tine ...sa o lași sa îți facă. Masaj . 

🤣🤣🤣

• Haha 2
Postat
Acum 11 minute, Puwllon2 a spus:

De ce crezi ca si-ar pune lumea obrazul pentru tine? 
Tu nu vezi ba cat esti de prost, n-ai pic de rusine in tine, n-ai scrupule…iti place sa fii sclav😂😂

ESTI BOLNAV MINTAL 🥲

• Haha 1
Postat
4 minutes ago, po2024ve said:

Stai fără  nici o grija....ca am vorbit cu ele , de-abia așteaptă sa facă threesome cu tine . 

Îți zic așa ,.....ești prea Mic  și nu ai absolut nici un cuvânt în fața lor pentru a schimba ceva 👍👍👍

Postat
1 minute ago, Puwllon2 said:

Îți zic așa ,.....ești prea Mic  și nu ai absolut nici un cuvânt în fața lor pentru a schimba ceva 👍👍👍

Aaaa...și vom râde cu mare poftă in continuare 😅😅😅😅

Postat
Acum 7 minute, Puwllon2 a spus:

Care I miza și pentru mine ??mic as părea sa nu am întrare....fie vorba între noi ....pentru mine intind covor rosu ...încă de pe bulevard . 😉😉

Postat
Chiar acum, po2024ve a spus:

Care I miza și pentru mine ??mic as părea sa nu am întrare....fie vorba între noi ....pentru mine intind covor rosu ...încă de pe bulevard . 😉😉

Aaa....pt tine nu exista împăcare.  

Postat
2 minutes ago, po2024ve said:

Aaa....pt tine nu exista împăcare.  

Pai vezi , eu spusăi că ești prea mic în speța  asta ...😅😅😅,  ești ăla pesimistu '  care vede doar jumătatea goală a paharului...😅😅😅😅

Postat

Aaaaa...să vă mai zic ce ați ratat 🤔🤔, poate asta ce mă făcu muci in 5 minute ??....sau încă una mai dinainte ....🤔🤔,

..mai bine nu,  poate va plesnește vre-o venă cv 😅😅😅😅

Postat
Acum 1 minut, Puwllon2 a spus:

Pai vezi , eu spusăi că ești prea mic în speța  asta ...😅😅😅,  ești ăla pesimistu '  care vede doar jumătatea goală a paharului...😅😅😅😅

Nu sunt implicat nici măcar 1 % , nici nu ma interesează dacă te primește sau te va primi ...

Ți.am spus încă de la Maria , Carule ...stai cuminte ....ca toate postariile o sa se întoarcă împotriva ta . 

Tu , nimic .

M ai parat la împărăție....de 2 x ...

Mi ai futut contul cu minus ....credeai ca iti sunt dușman....ca te imbarlig ...un deget nu am mișcat....pardon Mi am făcut contul 2014 sa îmi dau like , numai sa te enervez/va enervez.....eram pregătit....numai ca am dat. O muie de acei bănuți...A fost bun și contul facut ....ca l.am pierdut pe cel principal ( cu ajutorul tău) ..

Te am propus ....sa devii verde ....după o vreme ...ai prins muște....și povestea a continuat . 

Ca sa trag o concluzie ....cred, defapt sunt sigur ...tu ești defect ....și nu trebuie nimeni să te ajute în decăderea ta . 

Bafta.  

• Like 2
  • Oras:Drobeta-Turnu Severin
  • Oras:Drobeta-Turnu Severin
Postat
Acum 5 ore, po2024ve a spus:

Caru ....uite ce activitate pe forum !!

Tu ce faci ?

Clar are ceva concurență Caru' pe aici.

Se pare că avem futaci noi printre noi, să fie primiți, ce să zic. 😜

Postat
Acum 9 minute, Puwllon2 a spus:

Aaaaa...să vă mai zic ce ați ratat 🤔🤔, poate asta ce mă făcu muci in 5 minute ??....sau încă una mai dinainte ....🤔🤔,

..mai bine nu,  poate va plesnește vre-o venă cv 😅😅😅😅

Is la 2000 km....am întrat în normal și principala preocupare  de 2 ani ....ii sa fut aproape moca .

Dacă mi a reușit sau îmi va reuși...te anunț în episodul următor. 

Tine aproape. 🤪🤪

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...