Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat
Acum 6 minute, Puwllon2 a spus:

Numai că nu o las eu că știu ce poame sunteți 😅😅 și prefer sa merg eu acolo 👍

Exact precum copii ăia mici..

Aș putea,dar nu ..mă duc eu să mă joc cu lopețica acolo,că voi aici îmi stricați castelașul,casteluțul de nisip.🤣

Vorba unui tovarăș:huoo Pullon..😅

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:Severin
Postat
8 minutes ago, alexxxis21 said:

Aș putea,dar nu ..mă duc eu să mă joc cu lopețica acolo,că voi aici îmi stricați castelașul,casteluțul de nisip.🤣

Nu aș fi crezut că poți fi atât de amuzant ....simpaticule 😅😅😅,

ești ce trebuie 👍

• Haha 1
Postat
32 minutes ago, alexxxis21 said:

17 dive pe varză ,...sau pe covorul roșu mă rog,.....degeaba , cu mine

v-ați stricat , ce să vă fac dacă sunteți "stricați" , ...jucăria nu se mai poate repara din păcate , v-am dat ...."ț" șanse 👍👍👍

Postat
1 oră în urmă, Puwllon2 a spus:

Numai că nu o las eu că știu ce poame sunteți 😅😅 și prefer sa merg eu acolo 👍

Aa..era să uit..domnu' Manager General..😉

• Haha 1
  • Oras:Old Town
  • Oras:Old Town
Postat
18 hours ago, Puwllon2 said:

Una peste alta...😅

Fix  3 , toate cu "s" care dacă își cer scuze public (si nu le pica epoleții sau altceva ...după caz ...😅) lumea va fi mai bună , mai avem o șansă ca specie pe cale de dispariție...oameni 🤭🤭

Pai atunci incep eu prin a-mi cere SCUZEE public ca te-am cunoscuttt stimate @Puwllon2 🤣🤣🤣

• Haha 1
Postat
4 minutes ago, RemBBo1 said:

Pai atunci incep eu prin a-mi cere SCUZEE public ca te-am cunoscuttt stimate @Puwllon2 🤣🤣🤣

Ești prospătură ,...se acceptă,...😅😅😅

• Haha 1
Postat
1 hour ago, spermezeu28 said:

Sa nu aduci iar  din alea bune pe stilul Duroc ca deja mi-am cumparat porc  pt Craciun😂😂😂😂

Ești ca de obicei malițios și nu meriti replică însă  ,..o frumoasă dungă da ,  nici un model nu poate face ce face fata aia ,...degeaba detaliez ...până nu vezi cu ochii tăi ....veseli 😅😅😅😉👍👍

Postat
1 hour ago, Puwllon2 said:

Ești ca de obicei malițios și nu meriti replică însă  ,..o frumoasă dungă da ,  nici un model nu poate face ce face fata aia ,...degeaba detaliez ...până nu vezi cu ochii tăi ....veseli 😅😅😅😉👍👍

🤔😛😛

• Oras:Sud
  • Oras:Sud
Postat
Acum 3 ore, spermezeu28 a spus:

Acum 3 ore, spermezeu28 a spus:

Sa nu aduci iar  din alea bune pe stilul Duroc ca deja mi-am cumparat porc  pt Craciun😂😂😂😂

🤣🤣🤣

Sper ca și analizele sunt bune 

Postat

De pe atunci era cu burta mare în 7 luni , o fi născut și a reintrat rapid în..... "pâine " 😅😅😅 însă la Tm , mai are un anunț cu titlul ,

"Grigore Alexandrescu între Aradului și Torontalului"😅

Postat

...ori a luat de pe undeva copy/paste titlul greșit după un păhărel .....și de fapt este tot in Sev 😅😅😅

• Haha 1
  • Oras:Drobeta-Turnu Severin
Postat
Acum 28 minute, Puwllon2 a spus:

...ori a luat de pe undeva copy/paste titlul greșit după un păhărel .....și de fapt este tot in Sev 😅😅😅

Am incercat de două ori să ajung la ea și când ajungeam la destinație nu mai răspundea la telefon, am zis pas până la urmă.

Postat

Ciudată fată asta (un fel de Adriana dar nițel mai cu minte , mult mai șmecheră însă ) , de 3 ori am ajuns in cuibul ei și nu am reușit să o bifez , ...hai că ultima oară avu motiv întemeiat, cu burta mare fiind, însă de ce mai postează pe publi .....??, ca să te paseze la o colegă mai nasoală cum a făcut la ultima tentativă pe Păcii la parter , ea apetisantă fiind este doar "momeală" ca să zic așa 😅

Tare curios îs dacă a bifat cineva recent și dacă știe meserie căprioara 😇

• Like 1
Postat
Acum 25 minute, Puwllon2 a spus:

Ciudată fată asta (un fel de Adriana dar nițel mai cu minte , mult mai șmecheră însă ) , de 3 ori am ajuns in cuibul ei și nu am reușit să o bifez , ...hai că ultima oară avu motiv întemeiat, cu burta mare fiind, însă de ce mai postează pe publi .....??, ca să te paseze la o colegă mai nasoală cum a făcut la ultima tentativă pe Păcii la parter , ea apetisantă fiind este doar "momeală" ca să zic așa 😅

Tare curios îs dacă a bifat cineva recent și dacă știe meserie căprioara 😇

Are probabil o titulatură de pește feminin, nu găsesc altă explicație , cum spui și tu. Mai exista și varianta să își selecteze clienții, alege pe cine îi place iar pe restul îl pasează colegei, zic și eu.

• Like 1
Postat
1 minute ago, ermes82 said:

Are probabil o titulatură de pește feminin, nu găsesc altă explicație , cum spui și tu. Mai exista și varianta să își selecteze clienții, alege pe cine îi place iar pe restul îl pasează colegei, zic și eu.

Posibil și ce spui tu , eu la prima incercare (stă bine pe fizic și are un cur cam pe gustul meu) am mers deși era super cunoscuta in negurile forumului ...că una spune la telefon și alta la față locului , invocă subit ...."am tampon " 😅😅😅, ceea s-a și întâmplat,...sunt 2 ani  poate mai bine de atunci când m-a rugat sa ii iau țigări și am plecat ,...nici banii pe țigări nu mi-au mai trebuit 😅😅😅

• Haha 1
Postat
Acum 15 minute, Puwllon2 a spus:

Posibil și ce spui tu , eu la prima incercare (stă bine pe fizic și are un cur cam pe gustul meu) am mers deși era super cunoscuta in negurile forumului ...că una spune la telefon și alta la față locului , invocă subit ...."am tampon " 😅😅😅, ceea s-a și întâmplat,...sunt 2 ani  poate mai bine de atunci când m-a rugat sa ii iau țigări și am plecat ,...nici banii pe țigări nu mi-au mai trebuit 😅😅😅

Eu  am renunțat la ideea de a o mai vizita .Sunt multe fete necunoscute prin oraș , au vizitatori destui însă niciunul nu suflă o vorbă pe aici pe forum. Am tot periat Publi zilele astea și nicio gagică nu îmi oferă increderea necesară în a o vizita. Cum fusesem oarecum certat de colegii de forum că am recenzat o grăsuță zilele trecute, acum cântăresc bine kilogramele 😂

• Haha 3
Postat
1 minute ago, ermes82 said:

Eu  am renunțat la ideea de a o mai vizita .Sunt multe fete necunoscute prin oraș , au vizitatori destui însă niciunul nu suflă o vorbă pe aici pe forum. Am tot periat Publi zilele astea și nicio gagică nu îmi oferă increderea necesară în a o vizita. Cum fusesem oarecum certat de colegii de forum că am recenzat o grăsuță zilele trecute, acum cântăresc bine kilogramele 😂

Din "N" motive , multe știu sau le intuiesc , asta s-a și dorit și să mi se închidă gura .....bogată 😅😅, de ce atâtea recenzii ....e mult mai bine fiecare pe cont propriu 😉😉

• Like 1
Postat
2 minutes ago, Puwllon2 said:

Din "N" motive , multe știu sau le intuiesc , asta s-a și dorit și să mi se închidă gura .....bogată 😅😅, de ce atâtea recenzii ....e mult mai bine fiecare pe cont propriu 😉😉

Am în vedere niste proiecte misto în județele vecine , dacă vrei ne "combinăm " la o sexcursie 👍

Postat

Mai știi ....🤔, după atâta vreme poate că în sfârșit se dorește împăcare ....numai că eu am schimbat numărul de telefon ...😅😅😅😅 (mingea e la Kazahstan).

Postat
Acum 15 ore, Puwllon2 a spus:

Am în vedere niste proiecte misto în județele vecine , dacă vrei ne "combinăm " la o sexcursie 👍

Nwbunaticule,tu vrei să faci vreo autostradă 😅

• Haha 1

Postat
7 hours ago, alexxxis21 said:

Nwbunaticule,tu vrei să faci vreo autostradă 😅

Nu știu dacă mai apucam noi autostrăzi în Ro , poate că  ....nepoții noștrii 😅😅😅 , însă ceva foarte ciudat se întâmplă pe acest drag forum in ultimul timp , ....

Eu urmăresc constant încă 2-3 secțiuni (se știe că în weekend este activitate mult mai slabă ) Însă de ceva vreme nu prea se mai postează mai deloc niciunde ....nici măcar baliverne sau atât de apreciata caterincă 😅😅😅,.....să fie liniștea dinaintea furtunii?!?🤔😅😅😅😅

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...