Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

• Oras:Severin
Postat
1 minute ago, Puwllon2 said:

"S" și apoi mai vorbim 😁🫠🫠🫠

Aaaa ...nu este cazul tau însă până la urmă nu e nici măcar un lat de palmă , ...tot o gaură care mă poate face să îmi găsesc din nou cuvintele ....😁🤗

Nasol că este  doar una singură , ...vedem , trăim ...🫶

• Oras:Baia
Postat
La 03.12.2024 la 16:22, mihaimihai5 a spus:

👍

Postat
1 hour ago, Kolorado said:

👍

Buna seara! Confirm cele spuse mai sus! 
Am sunat-o, mi-a respins si mi-a scris mesaj ca ma suna imediat. Nu a trecut un minut si a sunat. 
locatia este dupa cum a spus si colegul mai sus, in turnul de langa linz. Locatia 9/10 . 
Mi-a deschis usa, o tipa slabuta, frumoasa natural. Nu este vreo bimbo. Nu va asteptati la vreo tunata. Insa frumoasa la fata, natural. Dupa ce am vorbit 5 minute, am decartat 150 pt o finalizare. 
Am ales OP. ( nu doresc ON ) . Fiind obosit ( am dormit decat 3 ore ) , am rugat-o sa se arunce in pat pe spate sa se atinga. Dupa ce s-a trezit si asta micu’ , am ales sa stea pe spate. ( eyes contact 10/10! Privirea ei face totul! Te priveste in ochi non stop si iti spune ca vrea sa i-o tragi rau! Maini in gat, sfarcuri, etc, dupa care am ales sa stea capra. Sunete misto si vorbeste cu tine, ceea ce mie imi place foarte mult. Iti spune sa i-o tragi tare , etc. fiind obosit am ales sa ma termin mai repede, pe sanii ei. Nu voiam sa se culce asta micu’ :D 
Dupa am mai stat 10-15 minute de vorba la o tigara. Nu am fost grabit absolut deloc! Stie sa se faca placuta. Sper ca v-am zis ce va interesa, avand in vedere ca este prima data cand scriu. ( nu de alta dar am observat ca voi ati iesit la pensie… ) . Hai s-o aveti asa cum vreti voi!

• Like 1
  • Confuz 1
Postat
Acum 7 ore, RomanticPerv a spus:

Am sunat-o, mi-a respins si mi-a scris mesaj ca ma suna imediat. Nu a trecut un minut si a sunat. 
locatia este dupa cum a spus si colegul mai sus, in turnul de langa linz. Locatia 9/10 . 
Mi-a deschis usa, o tipa slabuta, frumoasa natural. Nu este vreo bimbo. Nu va asteptati la vreo tunata. Insa frumoasa la fata, natural. Dupa ce am vorbit 5 minute, am decartat 150 pt o finalizare. 
Am ales OP. ( nu doresc ON ) . Fiind obosit ( am dormit decat 3 ore ) , am rugat-o sa se arunce in pat pe spate sa se atinga. Dupa ce s-a trezit si asta micu’ , am ales sa stea pe spate. ( eyes contact 10/10! Privirea ei face totul! Te priveste in ochi non stop si iti spune ca vrea sa i-o tragi rau! Maini in gat, sfarcuri, etc, dupa care am ales sa stea capra. Sunete misto si vorbeste cu tine, ceea ce mie imi place foarte mult. Iti spune sa i-o tragi tare , etc. fiind obosit am ales sa ma termin mai repede, pe sanii ei. Nu voiam sa se culce asta micu’ :D 
Dupa am mai stat 10-15 minute de vorba la o tigara. Nu am fost grabit absolut deloc! Stie sa se faca placuta. Sper ca v-am zis ce va interesa, avand in vedere ca este prima data cand scriu. ( nu de alta dar am observat ca voi ati iesit la pensie… ) . Hai s-o aveti asa cum vreti voi!

👍

• Membru Premium
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
Postat
Acum 15 ore, ermes82 a spus:

Propun Caru' președinte , apărătorul dreptății 😂

Propuneți-l la membru anului acolo în top!

• Like 1

SEX & LOVE WORLDWIDE :tittyfuck:maninlove

Postat
2 minutes ago, Badboyinbed said:

nu multumesc ,......o Singura dorinta  am  si o stiu prea bine .....cel putin 4-5 judete 😅😅

• Oras:Drobeta-Turnu Severin
  • Oras:Drobeta-Turnu Severin
Postat
Acum 2 ore, Badboyinbed a spus:

Aici îți pot da dreptate, cu toate derapajele lui,are un loc totuși important aici și un cuvânt de spus

• Like 2
  • Mersi 1
  • Oras:Sud
Postat
Acum 1 minut, Badboyinbed a spus:

Pare buna de futut! 

Cam din categoria ....de care ma îndrăgostesc.  Slim , tate mici și nu prea înaltă.  

• Haha 1
Postat

De când merg eu la mândre ( cred că bat spre 300) , fata mai sus recenzată dacă rezonezi cu ea de departe este numărul 1 pe PSE , dacă ai " juca"  cu ea să zicem într-un film pe p...hub ar intra direct la "cele mai vizualizate " fară discuție 👍👍👍

• Confuz 1
Postat

Dacă tot se fac promovări..Ar trebuii sa profitam cât mai mult de moment și sa ne îndreptăm atenția spre Antonia. Pentru ca fete ca ea sau Amyra, care ofera un gfe la cel mai inalt nivel, vin foarte rar pe aici și ar trebuii sa le dam motive sa vina mai des.

• Minus 1
Postat
Acum 2 ore, Puwllon2 a spus:

De când merg eu la mândre ( cred că bat spre 300) , fata mai sus recenzată dacă rezonezi cu ea de departe este numărul 1 pe PSE , dacă ai " juca"  cu ea să zicem într-un film pe p...hub ar intra direct la "cele mai vizualizate " fară discuție 👍👍👍

Nu incape în cadran 🤣🤣🤣 ...doar.pe marile ecrane  ....poate  în 4D. Imax 🤣🤣🤣

• Haha 1
  • Confuz 1
Postat
10 minutes ago, po2024ve said:

Nu incape în cadran 🤣🤣🤣 ...doar.pe marile ecrane  ....poate  în 4D. Imax 🤣🤣🤣

Păi dacă e minionă ....nu gândești și tu un pic ?!?? ....că nu ești băiat "nedeștept" ...ca să zic așa 😁😁😁

Postat
Acum 6 minute, Puwllon2 a spus:

Păi dacă e minionă ....nu gândești și tu un pic ?!?? ....că nu ești băiat "nedeștept" ...ca să zic așa 😁😁😁

Bine ...mai ...

Dacă i mica incape ....dacă ii mare ...nu incape 🤣🤣🤣

Mai in detaliu....nu am cum. 

Postat
1 minute ago, po2024ve said:

Bine ...mai ...

Dacă i mica incape ....dacă ii mare ...nu incape 🤣🤣🤣

Mai in detaliu....nu am cum. 

Las-o așa , ce au auzit urechile mele și ochii ce au văzut ...se șușu pe ,...petrecerile tale de swing unde poate că pica ceva ...după un pahar sau.. ..două ...😅🤣😅🤣😅

Postat
Acum 29 minute, Puwllon2 a spus:

Las-o așa , ce au auzit urechile mele și ochii ce au văzut ...se șușu pe ,...petrecerile tale de swing unde poate că pica ceva ...după un pahar sau.. ..două ...😅🤣😅🤣😅

Nu s ale mele., nici măcar nu s organizator ...doar un umil invitat sau client . De.la ce m am luat ....de.la gabarit 🤣🤣🤣 trecem peste ....fiecare cu ale.lui experiente ...unele.mai bogate , altele mai sărace.....

Și trebuie sa vin cu colinde prin Severin ... știu unde sa nu merg . 🤣🤣

• Haha 2
Postat
Acum 22 ore, RomanticPerv a spus:

Salut…

o recomandare ceva nou și bun prin zonă?..

Postat
Acum 56 minute, RomanticPerv a spus:

Salut! Nimic nou sub soare… ploua 😂

👍

sunt multe anunțuri cu aceleași fete și neserioase multe pe jermaneala și fără servicii 

• Like 1
Postat
1 minute ago, Rica92 said:

E stric părerea ta ca te mai  primesc doar specimene de genu 🤣🤣🤣, apropo scrie-mi in privat sa ți dau câteva fete cu circuit închis dar sa nu te duci iar cu flori sau sa te îndrăgostești 🤣🤣🤣

Nu merci , mă descurc așa cum pot , nici nu îmi bat capul cu tine că na .....eu îs așa mai "versatil" , ...au ele o vorbă la care achesez și nu e proastă ..., calitate nu cantitate😁😛😛

Postat
Acum 2 minute, Puwllon2 a spus:

Nu merci , mă descurc așa cum pot , nici nu îmi bat capul cu tine că na .....eu îs așa mai "versatil" , ...au ele o vorbă la care achesez și nu e proastă ..., calitate nu cantitate😁😛😛

Daca ai pune preț pe calitate și nu pe cantitate nu au merge la toate rablele venite de pe centura 🤣🤣🤣

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...