doarvizita Reputație: 155 Postat Joi la 17:15 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Joi la 17:15 Am zis ..........ca să na ...,... Completați voi dacă vreți pe linia punctată .......😅😅😅
doarvizita Reputație: 155 Postat Joi la 17:17 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Joi la 17:17 Acum 1 minut, doarvizita a spus: Am zis ..........ca să na ...,... Completați voi dacă vreți pe linia punctată .......😅😅😅 Aaaaa......nu mai le numărai dar 9-10 poziții cam da ..😄😇
doarvizita Reputație: 155 Postat Vineri la 16:01 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Vineri la 16:01 Veni o mică " comoară " în oraș 😛
ermes82 Reputație: 654 Postat Vineri la 17:21 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Vineri la 17:21 1 oră în urmă, doarvizita a spus: Veni o mică " comoară " în oraș 😛 E cumva o ghicitoare treaba asta? 🤣 1
doarvizita Reputație: 155 Postat Vineri la 17:26 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Vineri la 17:26 Acum 1 minut, ermes82 a spus: E cumva o ghicitoare treaba asta? 🤣 E cât se poate de real , servicii multe, de top și pentru care mai toate vor extra cash , ....numai că nu spusăi când veni și va rămâne ascunsă 😇😁, .....că tot sunt degeaba 🤭 1
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 2216 Postat Vineri la 18:11 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Postat Vineri la 18:11 Acum 44 minute, doarvizita a spus: E cât se poate de real , servicii multe, de top și pentru care mai toate vor extra cash , ....numai că nu spusăi când veni și va rămâne ascunsă 😇😁, .....că tot sunt degeaba 🤭 Păi și cine e? SEX & LOVE WORLDWIDE
doarvizita Reputație: 155 Postat Vineri la 18:14 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Vineri la 18:14 Acum 1 minut, Badboyinbed a spus: Păi și cine e? In privat tu fiind verde cred că îmi poți scrie și îți spun dar te rog să rămână între noi 👍 1
doarvizita Reputație: 155 Postat Vineri la 18:26 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Vineri la 18:26 Acum 14 minute, Badboyinbed a spus: Păi și cine e? Ti-am lăsat în pv . 1
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 2216 Postat Vineri la 18:34 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Postat Vineri la 18:34 Acum 8 minute, doarvizita a spus: Ti-am lăsat în pv . Merci ! SEX & LOVE WORLDWIDE
Erectus6909 Reputație: -7 Postat Vineri la 18:51 Postat Vineri la 18:51 Acum 36 minute, doarvizita a spus: In privat tu fiind verde cred că îmi poți scrie și îți spun dar te rog să rămână între noi 👍 De ce nu spui mă aici pe forum sa vadă toți,altfel ce rost mai are forumul. 1
Erectus6909 Reputație: -7 Postat Vineri la 18:56 Postat Vineri la 18:56 Acum 21 minute, Badboyinbed a spus: Merci ! Ăstuia de ce nu-i da minusuri mah sau nu știe regulamentul. 1
morkovche Reputație: 5 Postat Luni la 18:10 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Luni la 18:10 de ce asa drobeta severin sarac nu are nimic pentru fute maine am timp si nu gasesc nimic 😪 2
alexxxis21 Reputație: 834 Postat Luni la 18:40 Oras:Romania Oras:Romania Postat Luni la 18:40 Acum 29 minute, morkovche a spus: de ce asa drobeta severin sarac nu are nimic pentru fute maine am timp si nu gasesc nimic 😪 La cum ai scris, m-aș băga eu🤣😅 1
morkovche Reputație: 5 Postat Luni la 19:04 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Luni la 19:04 Acum 54 minute, morkovche a spus: de ce asa drobeta severin sarac nu are nimic pentru fute maine am timp si nu gasesc nimic 😪 Îmi cer scuze, voiam să spun că în oraș nu este nimic. 1
morkovche Reputație: 5 Postat Luni la 19:10 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Luni la 19:10 Nu știu de ce scriu cuvintele exacte și sunt înțeles în alt fel. Deși folosesc un bot. Această limbă română este foarte ciudată, un cuvânt poate avea mai multe sensuri, depinde.” 1
alexxxis21 Reputație: 834 Postat Luni la 22:53 Oras:Romania Oras:Romania Postat Luni la 22:53 Acum 3 ore, morkovche a spus: Îmi cer scuze, voiam să spun că în oraș nu este nimic. Era o glumă,normal😉 Dacă ai văzut numai 'elefanti' în anunțuri(majoritatea),vorbește cu șefu ' la județ,care aduce 'roșii ' pe bandă rulantă. E unic distribuitor în Severin!🤣 Sper că ai înțeles 😉 O seară bună. 2
doarvizita Reputație: 155 Postat 17 ore în urmă Oras:Pullon Oras:Pullon Postat 17 ore în urmă Recomand.
Kolorado Reputație: 10 Postat 16 ore în urmă Oras:Baia Oras:Baia Postat 16 ore în urmă Salut băieți ,am vizitat o fată ,ca de obicei nu mă pricep prea mult sa las detalii ,dar în urma vizita am fost mulțumit de serviciile oferite de Selena cu nr 0785858851 care are locația STRADA PĂCII XE 2 scara 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum