Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

• Oras:Pullon
Postat
Acum 12 minute, doarvizita a spus:

Când ai tu poftă grav , de mergi in trei picioare prin casă...😅, este posibil ca fix atunci păsărica de acasă să nu aibă chef...ori sa o doară burta .....sau paote capul 😅😅😅🤔,....și ce faci atunci ca să îmblinzești balaurul ....o lăbuță mică la baie .....🤔😅😅

....bine mai poate fi o variantă și cea mai proastă posibilă ....., să nu cumva să fie sătulă păsărica......😇🤔🤔

Postat

Acum mă pun să văd sezonul următor (un serial daguț) , următoarea porție o primiți .....data viitoare 🤷 ,

Salute' 

• Oras:Romania
Postat
Acum 1 minut, doarvizita a spus:

Acum mă pun să văd sezonul următor (un serial daguț) , următoarea porție o primiți .....data viitoare 🤷 ,

Salute' 

Iar ești bulangiu😉

Am văzut c-a apărut 'sinner',dar nu și mica sirenă 😊

Postat

Fiecare cu ale lui...., eu am văzut că a apărut dragavei proaspăt la piață în centru ....o minunăție ...😅😅😅,

Ceau 👍

Postat
Acum 8 minute, doarvizita a spus:

Fiecare cu ale lui...., eu am văzut că a apărut dragavei proaspăt la piață în centru ....o minunăție ...😅😅😅,

Ceau 👍

Ești prafao!

Să visezi cum îți iei țeapă de la o pizdă!🤣

Postat
Acum 1 oră, doarvizita a spus:

Ceau 👍

Ahaa..stai că mi adusei aminte..peste câteva zile vine Diva.Să vezi ce-o să latri pe-aici.Ham-ham!Ușa e închisă pentru mine!Oare cu ce-am greșit?Poate e vorba de karma!🤣

Zât!Ismail Kartal!🤣

Postat
Acum 7 ore, alexxxis21 a spus:

Ahaa..stai că mi adusei aminte..peste câteva zile vine Diva.Să vezi ce-o să latri pe-aici.Ham-ham!Ușa e închisă pentru mine!Oare cu ce-am greșit?Poate e vorba de karma!🤣

Zât!Ismail Kartal!🤣

Nu înțeleg care a fost scopul însă karma este o curvă, mai devreme sau mai târziu are pus deoparte ceea ce merita pentru TOȚI 👍

• Oras:Drobeta Turnu Severin
  • Oras:Drobeta Turnu Severin
Postat
Acum 10 ore, doarvizita a spus:

Când ai tu poftă grav , de mergi in trei picioare prin casă...😅, este posibil ca fix atunci păsărica de acasă să nu aibă chef...ori sa o doară burta .....sau paote capul 😅😅😅🤔,....și ce faci atunci ca să îmblinzești balaurul ....o lăbuță mică la baie .....🤔😅😅

Nu exista sa nu vrea femeia ta.fa ți o relație serioasa și ai sa vezi.

• Like 1
Postat
Acum 3 ore, doarvizita a spus:

Nu înțeleg care a fost scopul însă karma este o curvă, mai devreme sau mai târziu are pus deoparte ceea ce merita pentru TOȚI 👍

Care a fost scopul?

Plm..faci pe interesantul și misteriosul.Pe ăla de neatins,și peste cateva zile o să te guduri pe aici. Și o sa stai ca Lăbush pe la uși!🤣

Ham-ham 

• Haha 1
Postat

Au revenit în ultimele 7-8 luni de 3 ori și poți să mă crezi pe cuvânt că nu am stat pe la nici o ușă , primul pas niciodată nu am cum sa îl fac EU !! și ține doar de karma sau de cât de bine vă mobilizați (comunicați) și cu asta EU  am încheiat !!

Salute' 

• Oras:Sud
Postat

Cu durere n suflet ( pentru unii) pot anunta ca de Dragobete o sa avem "Dive " n oras 😁😁

• Haha 1
Postat

Deși ea nici măcar nu are habar a fost până de curând o Divă în adevăratul sens al cuvântului , mi-a dat lumea peste cap și nu există termen de comparație față de tot ce am întâlnit până acum , parcă este făcută pentru așa ceva și are mare, mare talent .

Mă voi căi toată viața că nu am fost și a treia oară până să plece , nu cred că va mai veni vreodată pe aici .

Nu voi uita curând ochii aia atât de expresivi și de frumoși.

• Oras:Drobeta-Turnu Severin
Postat
Acum 16 minute, doarvizita a spus:

Deși ea nici măcar nu are habar a fost până de curând o Divă în adevăratul sens al cuvântului , mi-a dat lumea peste cap și nu există termen de comparație față de tot ce am întâlnit până acum , parcă este făcută pentru așa ceva și are mare, mare talent .

Mă voi căi toată viața că nu am fost și a treia oară până să plece , nu cred că va mai veni vreodată pe aici .

Nu voi uita curând ochii aia atât de expresivi și de frumoși.

Mai Caru' ai gânduri de măritiș cumva ... 🤣🤣🤣

Parcă mi ai stors o lacrimă 🤣

Postat
Acum 2 minute, ermes82 a spus:

Mai Caru' ai gânduri de măritiș cumva ... 🤣🤣🤣

Parcă mi ai stors o lacrimă 🤣

Vă vorbeam anul trecut tot așa la superlativ despre o tipă venită de pe Germania pe care multi ați ratat-o , ea și cu fata asta sunt acolo în top și se bat pentru locul 1, ...ceva ceva experiență oi avea și eu , fusăi și pe la Tg Jiu și pe la Craiova la "roșii"  , să tot fie 300 până acum și nu vorbesc prostii .

Pa pa .

• Haha 1
Postat
Acum 26 minute, doarvizita a spus:

Vă vorbeam anul trecut tot așa la superlativ despre o tipă venită de pe Germania pe care multi ați ratat-o , ea și cu fata asta sunt acolo în top și se bat pentru locul 1, ...ceva ceva experiență oi avea și eu , fusăi și pe la Tg Jiu și pe la Craiova la "roșii"  , să tot fie 300 până acum și nu vorbesc prostii .

Pa pa .

Dacă tot ești așa experimentat și ai atâtea de povestit, treci pe stilul Ion Creangă, telenovelele nu mai prind la public 🤣

• Haha 2
Postat
Acum 5 minute, ermes82 a spus:

Dacă tot ești așa experimentat și ai atâtea de povestit, treci pe stilul Ion Creangă, telenovelele nu mai prind la public 🤣

Nu este cazul să fii ironic eu știu bine ce experiențe am avut cu ele , mi-au rămas întipărite in creier , nu ai cum să uiți așa ceva , nu ai cum 👍

Postat
Acum 4 minute, doarvizita a spus:

Nu este cazul să fii ironic eu știu bine ce experiențe am avut cu ele , mi-au rămas întipărite in creier , nu ai cum să uiți așa ceva , nu ai cum 👍

Pai eu ce zic, ești deja pe stilul Creangă 🤣🤣🤣

Lăsând gluma la o parte, dă detalii mai picante pentru noi muritorii de rând, să vedem ce am pierdut...

• Haha 1
Postat
Acum 7 minute, ermes82 a spus:

Pai eu ce zic, ești deja pe stilul Creangă 🤣🤣🤣

Lăsând gluma la o parte, dă detalii mai picante pentru noi muritorii de rând, să vedem ce am pierdut...

Că tot veni vb. de Creanga eu "capră" mai dibace nu am întâlnit până acum și dacă o "cunoștință " foarte pretențioasă (care oriunde mergea gasea el ceva să nu-i convina) aici se dusă și a doua oară....... " ai avut dreptate , chiar știe să se fwta " ...🤭

Postat
Chiar acum, doarvizita a spus:

Că tot veni vb. de Creanga eu "capră" mai dibace nu am întâlnit până acum și dacă o "cunoștință " foarte pretențioasă (care oriunde mergea gasea el ceva să nu-i convina) aici se dusă și a doua oară....... " ai avut dreptate , chiar știe să se fwta " ...🤭

Oral la nivelul " Reginei " de la Craiova și cu astea am spus tot ce era de spus. 

Postat

Sa ii pun lu Caru ceva ....sa il enervez 🤣🤣🤣

Petrecere pe barca ( nu ai de te duce la Cazane) Ai visat ? 

• Haha 1
Postat
Acum 4 minute, po2024ve a spus:

Sa ii pun lu Caru ceva ....sa il enervez 🤣🤣🤣

Petrecere pe barca ( nu ai de te duce la Cazane) Ai visat ? 

Fix pe barcă nu mă fwtusem .......😅😅😅,

dar hai , că iar vă dădui prea multa apă la moară, știți bine ce îmi poate dezlega mie limba ,.... tastatura rog 

....🤔😅😅

• Haha 1
  • Trist 1
Postat
Acum 3 minute, doarvizita a spus:

dar hai , că iar vă dădui prea multa apă la moară, știți bine ce îmi poate dezlega mie limba ,.... tastatura rog 

....🤔😅😅

Săracul!

E o victimă a propriei infatuări.

• Haha 1

Postat
Acum 17 minute, doarvizita a spus:

....🤔😅😅

Taci ... ca de aveai posibilitatea ...de azi mergeai ....sa prinzi loc 🤣🤣🤣

Pe aia ....cu vulpea si strugurii  .... o stim 😅😅😅

• Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 2 guests

• Creează nouă...