alexxxis21 Reputație: 1447 Postat Aprilie 22 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 22 Acum 51 minute, po2024ve a spus: Ba, voi mai futeti sau stați doar la taclale .... Batu Craiova în Groapa ....pff Așteptăm să vină prințesele!😅Ori la Severin, ori la Timișoara.. Vrem numai o anumită pradă, pove!🤣 1
alexxxis21 Reputație: 1447 Postat Aprilie 22 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 22 Acum 29 minute, doarvizita a spus: Persoana potrivita stii cum imi da drumu la limba ,,,..,🤔😅, vai , vai, vai , .......aaa si pofta mare de fu fu 😇, libidou mi-o ia razna 😅😅 Aa..și ăsta micu' cu S Klasse,nu stiu ce tot visează!😂 2
doarvizita Reputație: 654 Postat Aprilie 22 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Aprilie 22 Acum 6 minute, alexxxis21 a spus: Aa..și ăsta micu' cu S Klasse,nu stiu ce tot visează!😂 Mălai ,......precum vrabia ...🤭😇, și o secțiune ca pe vremuri 😉😉 1
doarvizita Reputație: 654 Postat Aprilie 22 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Aprilie 22 Ce e clar ....G a fost cu noi aici, azi pe zi ,....că o fi de bine , că o fi rău ...asta doar ea poate analiza / ști .🤷🏻🤷🏻🤷🏻 1
alexxxis21 Reputație: 1447 Postat Aprilie 22 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 22 Acum 7 minute, doarvizita a spus: Ce e clar ....G a fost cu noi aici, azi pe zi ,....că o fi de bine , că o fi rău ...asta doar ea poate analiza / ști .🤷🏻🤷🏻🤷🏻 Am văzut! Ce,au revenit speranțele?😅
doarvizita Reputație: 654 Postat Aprilie 22 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Aprilie 22 Acum 11 minute, alexxxis21 a spus: Am văzut! Ce,au revenit speranțele?😅 Eu sunt pesimist și cred că nu au înțeles toată anvergura.....sper să mă înșel ....dar nu prea cred. Sev. era un oraș mic, liniștit unde se putea umple desaga foarte, foarte ușor , .. acum este așa cum este din orice unghi l-am analiza ...🤔🤔 1
doarvizita Reputație: 654 Postat Aprilie 22 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Aprilie 22 Acum 50 minute, doarvizita a spus: Eu sunt pesimist și cred că nu au înțeles toată anvergura.....sper să mă înșel ....dar nu prea cred. Sev. era un oraș mic, liniștit unde se putea umple desaga foarte, foarte ușor , .. acum este așa cum este din orice unghi l-am analiza ...🤔🤔 🤷🏻
alexxxis21 Reputație: 1447 Postat Aprilie 23 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 23 Sinner,nimic nou? Că vin și-l pompez pe Caru,până la urmă!😅 Chiar am dispoziție, si dacă merg la Timișoara, nu mai vin la Severin luna asta. Mersi. 2
alexxxis21 Reputație: 1447 Postat Aprilie 23 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 23 Acum 17 ore, doarvizita a spus: Eu sunt pesimist și cred că nu au înțeles toată anvergura.....sper să mă înșel ....dar nu prea cred. Sev. era un oraș mic, liniștit unde se putea umple desaga foarte, foarte ușor , .. acum este așa cum este din orice unghi l-am analiza ...🤔🤔 Tu pesimist..ciocanul optimist!😅 1
doarvizita Reputație: 654 Postat Aprilie 23 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Aprilie 23 Acum 16 minute, alexxxis21 a spus: Sinner,nimic nou? Că vin și-l pompez pe Caru,până la urmă!😅 Chiar am dispoziție, si dacă merg la Timișoara, nu mai vin la Severin luna asta. Mersi. De ce nu îl pompezi pe sinner 🤔🤔, să vezi pe urmă cum îți dă numai noutăți 😅😅😅 2
doarvizita Reputație: 654 Postat Aprilie 23 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Aprilie 23 Eu vă lăsai ceva bun de Paște ,....mai primiți acu' de Crăciun 😅😅😅 (bineînțeles dacă între timp nu intervine ....s). 1
sinnerdts Reputație: 476 Postat Aprilie 23 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Postat Aprilie 23 24 minutes ago, alexxxis21 said: Sinner,nimic nou? Că vin și-l pompez pe Caru,până la urmă!😅 Chiar am dispoziție, si dacă merg la Timișoara, nu mai vin la Severin luna asta. Mersi. Inca nu stiu dar cum aflu ceva sigur...(era vorba ca la o sapt sau 2 dupa Pasti... deci mai e) nu vreau sa-mi dau cu presupusul 1
alexxxis21 Reputație: 1447 Postat Aprilie 23 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 23 Acum 7 minute, doarvizita a spus: De ce nu îl pompezi pe sinner 🤔🤔, să vezi pe urmă cum îți dă numai noutăți 😅😅😅 Sinner e mai clasic,tu ești mai nebunatic așa. Acuma,na..dintre voi doi,o prefer pe blonda.😅 1
alexxxis21 Reputație: 1447 Postat Aprilie 23 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 23 Acum 1 minut, sinnerdts a spus: Inca nu stiu dar cum aflu ceva sigur...(era vorba ca la o sapt sau 2 dupa Pasti... deci mai e) nu vreau sa-mi dau cu presupusul Ok..mersi. Dar e în țară?Că de asta nu-mi dădea. Oricum,mai stau câteva zile,că nici pe Timișoara nu e nimic deocamdată..tre să revină fetele după sărbători.
Membru Premium papura voda Reputație: 2349 Postat Aprilie 23 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Aprilie 23 On 4/20/2025 at 7:12 AM, doarvizita said: 150 fin , nu grăbește, este o fată blândă și dacă te porți frumos cu ea compensează oralul protejat (prez. subțiri de calitate) sau lipsa altor fantezii cim, etc...., amatorii de cunny mergeți neapărat 😛😁 personal revin, Hristos a înviat ! Am sunat o și mi a zis că este 15-20 min finalizarea,deci m a pierdut! Dacă ai altă părere, te ascult cu drag. Nici de cunny n a părut dată pe spate! 😂😂😂 1
doarvizita Reputație: 654 Postat Aprilie 23 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Aprilie 23 Acum 3 minute, papura voda a spus: Am sunat o și mi a zis că este 15-20 min finalizarea,deci m a pierdut! Dacă ai altă părere, te ascult cu drag. Nici de cunny n a părut dată pe spate! 😂😂😂 Eu nu i-am zis nimic telefonic de limbi și a fost ceva așa pe moment (tot 20 de minute am primit și eu telefonic însă au fost cam 30 +) când am văzut cum reacționează și că este "loc " instant m-am întrebuințat maxim (deși eu nu-s profesor pe 😛) și a ieșit ce trebuie , mereu trebuie să îți asumi un mic risc mai ales acum că ai merge ....ca să zic așa ...după mine ....🤔😅😅😅😅😅😅 2
doarvizita Reputație: 654 Postat Aprilie 23 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Aprilie 23 Nu mai rețin dacă v-am spus ori nu că efectiv își punea perna peste față ca să mai atenueze iminentele izbucniri , cum se cambra ori cum cu mânuțele ei mici strângea ce putea a mai apuca...😇😁 2
alexxxis21 Reputație: 1447 Postat Aprilie 23 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 23 Acum 6 minute, doarvizita a spus: Nu mai rețin dacă v-am spus ori nu că efectiv își punea perna peste față ca să mai atenueze iminentele izbucniri , cum se cambra ori cum cu mânuțele ei mici strângea ce putea a mai apuca...😇😁 Da,domne,dar tu ești și meseriaș!😅 Ușa ce culoare avea? 1
doarvizita Reputație: 654 Postat Aprilie 23 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Aprilie 23 Acum 12 minute, alexxxis21 a spus: Da,domne,dar tu ești și meseriaș!😅 Ușa ce culoare avea? Ești bandit ...😅 😅, De ce nu ai întrebat ce culoare avea mobila de exemplu .....sau lenjeria ei intimă.....și tocmai ....".ușa "😅😅😅 1
alexxxis21 Reputație: 1447 Postat Aprilie 23 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 23 Acum 23 minute, doarvizita a spus: Ești bandit ...😅 😅, De ce nu ai întrebat ce culoare avea mobila de exemplu .....sau lenjeria ei intimă.....și tocmai ....".ușa "😅😅😅 Stiu că tu ești cu usile😉😅 Dacă acea ușă se va deschide... Dacă e în pantă sau bate vantul tare,se deschide,dacă nu,nu!😂 1
doarvizita Reputație: 654 Postat Aprilie 23 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Aprilie 23 Acum 2 minute, alexxxis21 a spus: Stiu că tu ești cu usile😉😅 Dacă acea ușă se va deschide... Dacă e în pantă sau bate vantul tare,se deschide,dacă nu,nu!😂 Ceva de genul ....însă poate că , careva a numărat cam de câtă vreme ne coim și totul de la o ușă .....🤣😇 1
alexxxis21 Reputație: 1447 Postat Aprilie 23 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 23 Acum 11 minute, doarvizita a spus: Ceva de genul ....însă poate că , careva a numărat cam de câtă vreme ne coim și totul de la o ușă .....🤣😇 Părerea mea e să-ți fixezi ca obiectiv altă ușă Să nu mai suferi atât..din dragoste😉
doarvizita Reputație: 654 Postat Aprilie 25 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Aprilie 25 La 24.04.2025 la 0:05, alexxxis21 a spus: Părerea mea e să-ți fixezi ca obiectiv altă ușă Să nu mai suferi atât..din dragoste😉 Totul a plecat de la niste oameni "murdari" ,...ca să nu le zic jewgoși , care nu aveau loc de mine , care mi le-au pus premeditat în cap !! , așa tam nesam , peste noapte, nu am mai fost bun 🤷🤷. Cum se explică altfel următorul raționament , am fost primit o dată , de doua ori, de trei ori și tot așa până la 5-6 vizite , ultima oară cu trio !, ... păi dacă eram atât de nasol ......ajungeam vreodată la cifra asta ???, după cel mult a doua vizită se punea punct !! Acum nu mai contează cine, îmbârligator ori nu dacă poate să repare ulciorul spart este bine venit , altfel Vă Meritați Soarta , eu sunt de neclintit si mă voi focusa doar pe deplasări , cum deja poate că ați observat . Numai bine! 👍 Salute'
Kolorado Reputație: 38 Postat Aprilie 25 Postat Aprilie 25 Salutare Oamenurilor😀voi ce mai futeti ? eu tot caut și nimic ce trebuie mai ales ca s-au cam trecut la 200 lei finalizarea și numa cu figuri și aia oral protejat E criză de fete poate dați un pont🤝🤝🤝 2
sinnerdts Reputație: 476 Postat Aprilie 25 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Postat Aprilie 25 10 minutes ago, Kolorado said: Salutare Oamenurilor😀voi ce mai futeti ? eu tot caut și nimic ce trebuie mai ales ca s-au cam trecut la 200 lei finalizarea și numa cu figuri și aia oral protejat E criză de fete poate dați un pont🤝🤝🤝 Da... ce sa spun... cam lipsa recenzii ... din ce e momentan pe site la care am fost si zic ca e OK e Zarra, restul nu le stiu ca nu am fost! Aaa, daca nu esti pretentios la aspectul fizic eu zic ca fata asta Valentina(are recenzii) are un pret super si eu zic ca merita! Eu am fost la ea de mai multe ori si... chiar am fost 3 zile la rand (de vreo trei ori chiar😅) si a fost foarte bine! Repet sa nu fi pretentios la aspect! Na ca i-am facut reclama pe DG Mh🤣! Chiar acum dupa ce scriu ma duc la ea!!!Numai bine! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum