Membru Premium lexa_89 Reputație: 901 Postat Iunie 13, 2024 Oras:World😁Wide Oras:World😁Wide Membru Premium Postat Iunie 13, 2024 Acum 6 ore, alexxxis21 a spus: Am spus 20-25 de ani.E cam mult..😊Scuze..din 2002-2003 incoace! Pai suntem in 2024 deci 21-22... 20-25 ai spus bine🤣
Membru Premium lexa_89 Reputație: 901 Postat Iunie 13, 2024 Oras:World😁Wide Oras:World😁Wide Membru Premium Postat Iunie 13, 2024 Acum 6 ore, alexxxis21 a spus: Păi și eu ce am spus?..că sunt luate la 11 metri.. Caterincă,sau alții chiar vorbesc foarte urât cu ele pe forum! Luisa e foarte bună fata..de la top,și avea până de curând 200/ora Bryanna e cam 'bombă',și are 250. Deși îmi olace mult,m-am ferit de Bryanna că vine de 3-4 ori pe an,și nu mă coafează. Plus că are 10 orașe cred.Nici nu-i ține minte pe ăștia 🤣 Acum 6 ore, Pullon a spus: Chiar de la TM, acum e pe la Brașov , 350 finalizarea /550 ora Ce vorbiti fratilor, cititi topicele de la Lux Bucuresti... Explica-i alexxxis de Sabrina sau Sofia din Pipera🤣 Lasa-ne ma carule cu teoriile, pzd va fi mereu, ba chiar mai multa. Sa avem noi cascaval si PULLON pt ele Spor 1
Membru Premium lexa_89 Reputație: 901 Postat Iunie 13, 2024 Oras:World😁Wide Oras:World😁Wide Membru Premium Postat Iunie 13, 2024 Acum 9 ore, alexxxis21 a spus: Păi și eu ce am spus?..că sunt luate la 11 metri.. Caterincă,sau alții chiar vorbesc foarte urât cu ele pe forum! Luisa e foarte bună fata..de la top,și avea până de curând 200/ora Bryanna e cam 'bombă',și are 250. Deși îmi olace mult,m-am ferit de Bryanna că vine de 3-4 ori pe an,și nu mă coafează. Plus că are 10 orașe cred.Nici nu-i ține minte pe ăștia 🤣 Nu te mai ferii, pe bune, e scula de femeie... aspect, caracter, profesionalism, servicii, stil, postura, scenariu, tinuta... am prins-o la Timisoara si la Cluj ... daca nu pleca de la Cluj a doua zi dupa ce am ajuns eu ma duceam zilnic pana nu ma mai tinea instalatia, jur... daca am oprit direct la ea cand am ajuns ca sa o mai prind, cu bagajele in masina... m-am cazat dupa sau zici ca nu te coafeaza pt ca vine rar, tu vrei stil amanta?😁 1
ermes82 Reputație: 617 Postat Iunie 13, 2024 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Iunie 13, 2024 Chestiunea asta cu tarife exorbitante văd că ia avânt și în orașele mici ,unde clar oferta e destul de limitată. Acuma și rândul proștilor care cotizează fără a mai sta pe gânduri e în creștere,la fel și al celor care vizitează forumul fără a contribui în vreun fel. Cu toate astea ar trebui să ne bucurăm de vizita unor fete formidabile și să încercăm să le ținem aproape. Nu cred că mai e cazul să l tragem de urechi pe Caru' vizavi de comportamentul față de fete dar nu strică o mică (re)atenționare! 1
Membru Premium lexa_89 Reputație: 901 Postat Iunie 13, 2024 Oras:World😁Wide Oras:World😁Wide Membru Premium Postat Iunie 13, 2024 Acum 13 minute, ermes82 a spus: Chestiunea asta cu tarife exorbitante văd că ia avânt și în orașele mici ,unde clar oferta e destul de limitată. Acuma și rândul proștilor care cotizează fără a mai sta pe gânduri e în creștere,la fel și al celor care vizitează forumul fără a contribui în vreun fel. Cu toate astea ar trebui să ne bucurăm de vizita unor fete formidabile și să încercăm să le ținem aproape. Nu cred că mai e cazul să l tragem de urechi pe Caru' vizavi de comportamentul față de fete dar nu strică o mică (re)atenționare! Noi nu il tragem de urechi aici vis a vis de comportamentul fata de fete ci referitor la cel fata de noi pe forum cand vine si "plange" aici ca in telenovele si nu da dovada de barbatie. E fix treaba lui cum gestioneaza refuzurile ca sa evite altele sau eventual ca sa i se redeschida usile... 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2024 Postat Iunie 13, 2024 15 hours ago, alexxxis21 said: 1. De 350 finalizare n-am auzit . Și la Timișoara sunt luate la 11 metri când o aplică la 300. 2. 'De nenumarate ori"..pe bune că e exagerat. 3.Cum să fie prețul cel puțin dublu? Sunt multe care au 100 de lei în plus. Mai sunt și altele la 150/300 care vor 500. Dar in nici un caz nu e cel puțin dublu. 4. Iar e exagerat Să vezi acum 20-25 de ani la Bucale,era full de videochat,și în pauza dintre sesiuni care însemna mult timp,se combinau pe:Noi 2,Aman2,sSentimente,Simpatie..etc Moka,doar nu pe bani. Nu mai fi domne 'panicard'😅 Am și eu ceva de adăugat aici totuși .. Haide sa facem o analiză a situației , și vedem dacă se conformează cu ideea mea și dacă spun corect ce spun ! Este vorba și de serviciile oferite , la asta nu va uitați ? Nu este vorba doar de cat de frumoase /superbe ne considerăm fiecare, iar fiecare avem dreptul de a ne impune prețul pe corpul nostru Revenind , serviciile pe care le ofer eu sunt cu totul, în afară de anal , adică .. dacă ești în punctul culminat și dorești să finalizez glorios în gura mea sau anyway unde , poți face asta sau de la gfe la pse și așa mai departe .. La fel de bine îmi pot pune și eu prețul mai mic , dar la fiecare dorință în plus să pun un extra preț , și atunci se ajunge la aceeași suma pe care eu o impun din prima ! Pe scurt , de aceea titlul meu este “ o experiență de neuitat “ ca să pot oferi oricărui client , tot ce am eu de oferit și în același timp să îmi calce pragul doar domnii care se respectă și își doresc să rămână cu o experiență de vis ! Nu cei care le convine 150 lei și este un basicfuck , mai bine îți dai o labă (părerea mea) Va kiss 🖤🫦
Pullon Reputație: 161 Postat Iunie 13, 2024 Oras:x Oras:x Postat Iunie 13, 2024 Acum 4 minute, Rossssaa a spus: Am și eu ceva de adăugat aici totuși .. Haide sa facem o analiză a situației , și vedem dacă se conformează cu ideea mea și dacă spun corect ce spun ! Este vorba și de serviciile oferite , la asta nu va uitați ? Nu este vorba doar de cat de frumoase /superbe ne considerăm fiecare, iar fiecare avem dreptul de a ne impune prețul pe corpul nostru Revenind , serviciile pe care le ofer eu sunt cu totul, în afară de anal , adică .. dacă ești în punctul culminat și dorești să finalizez glorios în gura mea sau anyway unde , poți face asta sau de la gfe la pse și așa mai departe .. La fel de bine îmi pot pune și eu prețul mai mic , dar la fiecare dorință în plus să pun un extra preț , și atunci se ajunge la aceeași suma pe care eu o impun din prima ! Pe scurt , de aceea titlul meu este “ o experiență de neuitat “ ca să pot oferi oricărui client , tot ce am eu de oferit și în același timp să îmi calce pragul doar domnii care se respectă și își doresc să rămână cu o experiență de vis ! Nu cei care le convine 150 lei și este un basicfuck , mai bine îți dai o labă (părerea mea) Va kiss 🖤🫦 Da ,.un comentariu pertinent , îți dau dreptate , ți-am citit topicele și știu că ai servicii foarte bune și complete (fara ap, oricum nu sunt fan) plus că arăți asa cum arăți de 10 fara discuții . Daca nu ai fi la dracu în praznic 😅😅, la Brașov as face un efort financiar , te-aș vizita și sunt sigur că nu mi-ar părea rău dimpotrivă . Acuma la Severin nu ai cum sa ajungi tu niciodată , te pup virtual și o zi minunată îți doresc 😘😘🥰🤗
ermes82 Reputație: 617 Postat Iunie 13, 2024 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Iunie 13, 2024 Acum 32 minute, Rossssaa a spus: Am și eu ceva de adăugat aici totuși .. Haide sa facem o analiză a situației , și vedem dacă se conformează cu ideea mea și dacă spun corect ce spun ! Este vorba și de serviciile oferite , la asta nu va uitați ? Nu este vorba doar de cat de frumoase /superbe ne considerăm fiecare, iar fiecare avem dreptul de a ne impune prețul pe corpul nostru Revenind , serviciile pe care le ofer eu sunt cu totul, în afară de anal , adică .. dacă ești în punctul culminat și dorești să finalizez glorios în gura mea sau anyway unde , poți face asta sau de la gfe la pse și așa mai departe .. La fel de bine îmi pot pune și eu prețul mai mic , dar la fiecare dorință în plus să pun un extra preț , și atunci se ajunge la aceeași suma pe care eu o impun din prima ! Pe scurt , de aceea titlul meu este “ o experiență de neuitat “ ca să pot oferi oricărui client , tot ce am eu de oferit și în același timp să îmi calce pragul doar domnii care se respectă și își doresc să rămână cu o experiență de vis ! Nu cei care le convine 150 lei și este un basicfuck , mai bine îți dai o labă (părerea mea) Va kiss 🖤🫦 Da, interesantă justificarea și pledoaria în favoarea unei cauze. Nu comentez tarifele dar asta nu înseamnă că le și accept, piața e cea care stabilește regulile,deh cerere și ofertă - valabil peste tot. Cât timp vor exista indivizi cu bani mulți,vor exista și astfel de servicii - scumpe de altfel, justificabile evident,prin fel și fel de mecanisme. Am făcut o analiză psihologică atentă a comportamentului feminin de dinaintea epocii internetul și a rețelelor sociale și cea de acum și ce să vezi: femeia modernă a constatat că valoareaza mai mult, a căpătat o stimă de sine ireală, exacerbată și fără nicio legătură cu realitatea.Faptul că o sumedenie de imbecili îi acordă atenție, îi distorsionează realitatea în care trăiește,modul de a fi și de a relaționa, de aici și unele pretenții+așa zis justificate . Multe de zis aici dar cu altă ocazie 😜 1
mihaimihai5 Reputație: 176 Postat Iunie 13, 2024 Postat Iunie 13, 2024 2 hours ago, Rossssaa said: Am și eu ceva de adăugat aici totuși .. Haide sa facem o analiză a situației , și vedem dacă se conformează cu ideea mea și dacă spun corect ce spun ! Este vorba și de serviciile oferite , la asta nu va uitați ? Nu este vorba doar de cat de frumoase /superbe ne considerăm fiecare, iar fiecare avem dreptul de a ne impune prețul pe corpul nostru Revenind , serviciile pe care le ofer eu sunt cu totul, în afară de anal , adică .. dacă ești în punctul culminat și dorești să finalizez glorios în gura mea sau anyway unde , poți face asta sau de la gfe la pse și așa mai departe .. La fel de bine îmi pot pune și eu prețul mai mic , dar la fiecare dorință în plus să pun un extra preț , și atunci se ajunge la aceeași suma pe care eu o impun din prima ! Pe scurt , de aceea titlul meu este “ o experiență de neuitat “ ca să pot oferi oricărui client , tot ce am eu de oferit și în același timp să îmi calce pragul doar domnii care se respectă și își doresc să rămână cu o experiență de vis ! Nu cei care le convine 150 lei și este un basicfuck , mai bine îți dai o labă (părerea mea) Va kiss 🖤🫦 Pai ce sevicii oferi tu pe banii aia si ce servici de baza ofera cele care vin aici pe 150 sau 200 lei...sunt doar simple nu exista GFE..Fk...de preludiu nici nu mai vorbim sau ce spui tu acolo de cim...chiar recenziile noi facute sunt servicii salbe pe bani multi. Singura din oras care cat de cat oferea un preludiu a fost Denisa dar nu mai este si mai nou avem pe Nicole milf care are un preludiu usor. 1
alexxxis21 Reputație: 798 Postat Iunie 13, 2024 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 13, 2024 În Severin de bază (95% cred)- ON/OP plus NP. Restul e vrăjeala 🤣 1 1
ermes82 Reputație: 617 Postat Iunie 13, 2024 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Iunie 13, 2024 Acum 7 minute, alexxxis21 a spus: În Severin de bază (95% cred)- ON/OP plus NP. Restul e vrăjeala 🤣 Subscriu!
Pullon Reputație: 161 Postat Iunie 13, 2024 Oras:x Oras:x Postat Iunie 13, 2024 Nu am cum sa nu întreb dacă toată lumea e bine după potopul asta cu așa grindină nemaivăzută , toată lumea e ok ? Mă adresez și colegilor din GJ, Dj .
po2024ve Reputație: 781 Postat Iunie 13, 2024 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 13, 2024 Acum 21 ore, Pullon a spus: Am tot zis că las o postare in acest sens , treburile nu merg bine deloc și pe viitor va fi din ce in ce mai rău din următoarele motive , 1 . mă repet aici vin doar pe baza frumuseții lor cu preturi (am văzut în alte orașe chiar și la 350 finaluzarea) , doar pentru că sunt frumoase și una de 150 pe servicii o poate bate la cur grav 😅 Următoarele sunt însă cele cu adevărat importante , 2 . cei care urmăriți publi 24 constant nu doar pe Mh ati dat de nenumărate ori de niste "bunăciuni " de se înfoia părul pe voi in sensul bun până ați citit descrierea și ați văzut că este trans !!😅, e o explozie de asemenea bunăciuni , numărul lor crește exponențial ,..baș că unii de top văd că sunt căutați, așteptați și ceruți in diverse orașe 😅 3. Din ce in ce mai multe anunțuri vad în care domnișoarele fac doar deplasări la domiciliu sau hotel ,la fel o explozie și este lesne de înțeles de ce . Pentru un taxi , metrou , Uber ,...etc la " outcall" prețul este cel puțin dublu , deci munca depusa și timpul pierdut scade la nici jumătate față de incall 😉 4. Nu în ultimul rând (și nu mă refer la țepe) la fel este o explozie efectiv , tot mai multe anunțuri pe publi 24 cu dame care fac show la web , sexting , filmulețe personalizate , poze contra cost , un fel de videochat practic și nu înțeleg de ce m-aș complica când sunt atâtea site-uri de profil unde poți alege din sute de "camere" mai ales că majoritatea live-ului este gratis și plătești eventual la final dacă dorești să vezi cum finalizează ăla pe ea gen , ai pe secțiuni , fete, cuplu ,...etc . pe ales tone !! In concluzie mai puțin și ne luam VR , futem virtual 😅😅😅 Pai ...sa le iau invers .... Ai plătit la aia abonament sa o vezi goala. ...ai plătit. Aj spus ca ai avut pe una de venea la domiciliu ...ai plătit. Asta cu televizoarele nu cred ca ai lovit....dar ești informat ... de unde informația ?? ... n ai plătit. Ce este rău în ce ai redactat ....ca 2 din 3 le ai lovit ....La.a treia încă mai am dubii . Hai ...spor la drame 🤣🤣🤣 1
Pullon Reputație: 161 Postat Iunie 13, 2024 Oras:x Oras:x Postat Iunie 13, 2024 Acum 1 minut, po2024ve a spus: Pai ...sa le iau invers .... Ai plătit la aia abonament sa o vezi goala. ...ai plătit. Aj spus ca ai avut pe una de venea la domiciliu ...ai plătit. Asta cu televizoarele nu cred ca ai lovit....dar ești informat ... de unde informația ?? ... n ai plătit. Ce este rău în ce ai redactat ....ca 2 din 3 le ai lovit ....La.a treia încă mai am dubii . Hai ...spor la drame 🤣🤣🤣 Pai hai sa îți explic , pe îndelete și fara drame Acasă mi-a venit o veche "cunoștiintă" și o singura data , am mai vrut dar nu s-a mai concretizat și a venit pe 250 o fin dar din aia lunga de o ora nu cum cer astea de la 400-500 in sus 😛😅
Pullon Reputație: 161 Postat Iunie 13, 2024 Oras:x Oras:x Postat Iunie 13, 2024 Cu transii ,...cat ar fi ei de "bunăciuni " nu am nici o treabă niciodată, dar ți se lasă când vezi pozele daca nu știi ce is 😅😅😅 , pe partea de sexting cum postează tot mai multe și mai multe acum pe publi 24 sunt sute de site-uri Moka unde plătești doar daca vrei tu sa intrii in pv și să le dai "instrucțiuni " ălora ce și cum vrei pe banii tai 😇, nu cred că ești atat de inocent și nu ai auzit de ex de ... chat...ate 😅😅😅
Pullon Reputație: 161 Postat Iunie 13, 2024 Oras:x Oras:x Postat Iunie 13, 2024 aaa... mai rămase faza cu onlyfans , am prins la reducere și pentru 3-4 dollars (cam 2 beri ) am avut chef să ii vad pasă la o româncă sau poate la careva de pe afara si sa vad daca poate nu o are in "dungă" 😅😅😅 Plus că am incercat doar că nu am nimerit-o , sunt care se lauda că fac conținut cu abonații și asta ar fi maxim să văd pe Pullon pe pagina lu aia chiar daca numai ea își ia parnosul ...mie nu îmi trebuie absolut nimic 😅😅😅
alexxxis21 Reputație: 798 Postat Iunie 13, 2024 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 13, 2024 Chiar acum, Pullon a spus: aaa... mai rămase faza cu onlyfans , am prins la reducere și pentru 3-4 dollars (cam 2 beri ) am avut chef să ii vad pasă la o româncă sau poate la careva de pe afara si sa vad daca poate nu o are in "dungă" 😅😅😅 Plus că am incercat doar că nu am nimerit-o , sunt care se lauda că fac conținut cu abonații și asta ar fi maxim să văd pe Pullon pe pagina lu aia chiar daca numai ea își ia parnosul ...mie nu îmi trebuie absolut nimic 😅😅😅 Cine e ăia onlyfans🤣?
Pullon Reputație: 161 Postat Iunie 13, 2024 Oras:x Oras:x Postat Iunie 13, 2024 Acum 3 minute, alexxxis21 a spus: Cine e ăia onlyfans🤣? un vecin de la țară ,...era doar fan și atât ,.. l-am poreclit onlyfans ....😅😅😅😅😅 1
Pullon Reputație: 161 Postat Iunie 13, 2024 Oras:x Oras:x Postat Iunie 13, 2024 Hai că va zic și cu Of asta , mi-am luat țeapă la o bunăciune gen din State , au o tactică și cică 80% free doar azi de la 20 dollars la 3 , am zis că fac afacere și bunaciunea in abonament abia îți atâta o țață ..vai și amar , mai mult daca vrei costa manny dollars 😅😅😅 Spre surprinderea multora anti of am întâlnit însă multe româncute de-ale noastre , tot bunăciuni , la fel poți prinde oferte de la 4-5 dolari uneori care merita până la ultimul bănuț și sunt ce trebuie . E fix cum ai merge la un muzeu unde plătești sa vezi exponatele , aici însă le vezi în toate pozițiile și multe ipostaze ingenioase , depinde cât de inventiva este respectiva sau poate că are Pr., fotograf profesionist , ..etc .adică niste cheltuieli și muncă multa , nu se lăcomește și preturi astronomice deși mai e cate o tuta care vrea 50 $ pe lună sau pe Marte ...nu știu 😅😅😅😊😉 1
alexxxis21 Reputație: 798 Postat Iunie 13, 2024 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 13, 2024 Acum 2 minute, Pullon a spus: Hai că va zic și cu Of asta , mi-am luat țeapă la o bunăciune gen din State , au o tactică și cică 80% free doar azi de la 20 dollars la 3 , am zis că fac afacere și bunaciunea in abonament abia îți atâta o țață ..vai și amar , mai mult daca vrei costa manny dollars 😅😅😅 Spre surprinderea multora anti of am întâlnit însă multe româncute de-ale noastre , tot bunăciuni , la fel poți prinde oferte de la 4-5 dolari uneori care merita până la ultimul bănuț și sunt ce trebuie . E fix cum ai merge la un muzeu unde plătești sa vezi exponatele , aici însă le vezi în toate pozițiile și multe ipostaze ingenioase , depinde cât de inventiva este respectiva sau poate că are Pr., fotograf profesionist , ..etc .adică niste cheltuieli și muncă multa , nu se lăcomește și preturi astronomice deși mai e cate o tuta care vrea 50 $ pe lună sau pe Marte ...nu știu 😅😅😅😊😉 Adică poze?😊
Pullon Reputație: 161 Postat Iunie 13, 2024 Oras:x Oras:x Postat Iunie 13, 2024 Acum 1 minut, alexxxis21 a spus: Adică poze?😊 Nu doar poze , sunt și filmulețe gen reale , am dat de o tipă blonda cu sâni mari naturali, tânără care ori nu știa "joaca " dar avea la liber fil mulete pe care altele cer zeci de euro pe bucata ,...la 3-4 -5 euro poți să risti că nu e o avere și acolo îți răspunde la mesaje garantat ,...pe insta , ..tik ,.etc...nu ai nici o șansă 😇😉
alexxxis21 Reputație: 798 Postat Iunie 13, 2024 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 13, 2024 Acum 3 minute, Pullon a spus: Nu doar poze , sunt și filmulețe gen reale , am dat de o tipă blonda cu sâni mari naturali, tânără care ori nu știa "joaca " dar avea la liber fil mulete pe care altele cer zeci de euro pe bucata ,...la 3-4 -5 euro poți să risti că nu e o avere și acolo îți răspunde la mesaje garantat ,...pe insta , ..tik ,.etc...nu ai nici o șansă 😇😉 Aa..dacă sunt si video,da!!🤣🤣
Pullon Reputație: 161 Postat Iunie 13, 2024 Oras:x Oras:x Postat Iunie 13, 2024 Mâine parcă aș baga o deplasare , am in ochean deja " victimele " însă nu prea răspund pe rețelele de socializare toate ,...se știe că dacă tot plec la drum pentru una singură nu se merită efortul așa că o să recalculez la fața locului ...numărul doi 😅😅😇
abubes Reputație: 136 Postat Iunie 13, 2024 Oras:Severin Oras:Severin Postat Iunie 13, 2024 Acum 22 ore, alexxxis21 a spus: Păi și eu ce am spus?..că sunt luate la 11 metri.. Caterincă,sau alții chiar vorbesc foarte urât cu ele pe forum! Luisa e foarte bună fata..de la top,și avea până de curând 200/ora Bryanna e cam 'bombă',și are 250. Deși îmi olace mult,m-am ferit de Bryanna că vine de 3-4 ori pe an,și nu mă coafează. Plus că are 10 orașe cred.Nici nu-i ține minte pe ăștia 🤣 Am prins o acum câțiva ani la Timișoara cu 250 , CIM inclus ! Femeia merită atunci 250 fără probleme . Acum 350 cu inflația cam asta este suma raportată la vremurile astea . Pentru ca aveau majoritatea 100 cu 200 si ea era 250 1
Pullon Reputație: 161 Postat Iunie 13, 2024 Oras:x Oras:x Postat Iunie 13, 2024 Rătăcit de la furtună probabil , in seara asta am adoptat un mâț , doua palme de ființă vie în ideea că mă descurc măcar în seara asta cu el , nici mâncare de mâț nu am de unde la ora asta așa că l-am incercat cu niste ...sarmale decojite ....după ciorbiță cu pâine muiată ... Nu știu să pun poze însă e șatirat , obsedat de igienă din câte văzui și un simpatic ,...acum a obosit și cred că deja e la somn ...😊 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum