Sari la conținut

Iubesc Constanta si oamenii sai!

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Iubesc marea pe care o salut de pe balcon, in fiecare dimineata inainte de a pleca la munca..si dupa-amiaza cand ma reintorc!

Iubesc oamenii acestui oras nebun si linistit in acelasi timp!

Iubesc aceasta sectiune a forumului..sectiunea Constanta..care reprezinta un loc..si citez un membru marcant al unui altui forum cu aceeasi tematica.."...acolo in sectiunea voastra semiindependenta  in care niciun moderator nu se baga ptr ca voi impartiti dreptatea, puneti la punct pe unul-altul, postati ce va trece prin cap, asta pentru ca nimeni nu va taie capetele..." 

Il iubesc pe Gabriel pentru timpul dedicat, rabdarea si tactul cu care modereaza (chiar daca nu in mod oficial) aceasta sectiune! Il iubesc pe Talibanu' (nu pe pestisorul albastru aka vasile.c) care alaturi de Gabriel a muncit enorm pentru a aduce sectiunea Constanta aici unde ii este locul..loc pe care il merita cu prisosinta! Il iubesc pe Obi (un limbist la fel ca si mine) pentru savuroasele si nenumeratele lui recenzii! Il iubesc pe Johnholmes pentru elevatele si numeroasele lui recenzii (dar si mai mult il iubesc pentru o experienta memorabila pe care am avut-o datorita unor informatii venite din partea lui..stiu ca e in ceata.dar ii voi ridica ceata dupa ochi in momentul in care ne vom intalni la o bere) Il iubesc pe verticalul si inegalabilul nostru Londonez! Il iubesc pe senya pentru munca asiduua pe care o desfasoara aducand noi si noi informatii! Il iubesc pe Patrick.. si pe toti ceilalti care isi aduc contributia la dezvoltarea si impunerea respectului pentru sectiunea Constanta!

O iubesc pe Andreea langa, atunci cand am simtit nevoia, am gasit un refugiu..si pe care, asa dupa cum i-am promis, o voi intalni inainte de retragerea ei! O iubesc pe Annona..

care creeaza dependenta, dar in acelasi timp este o adevarata Doamna! O iubesc pe "bezmetica" asta de Amelia impreuna cu bananele ei..pe care nu vrea sa le mai etaleze! O iubesc pe Mihaela Creata pentru bunul simt, modestia si serviciiile pe care le ofera!

Imi cer scuze celor pe i-am/le-am uitat..dar...

Va iubesc pe toti, cunoscuti si necunoscuti prieteni ai mei constanteni!

Ganduri bune si sa fiti tot timpul -  "cool" and "hot"!

PS: O iubesc chiar si pe Laura Popescu, care nu este din Constanta!

post-40993-0-65441300-1393170355_thumb.gif

• Oras:Pisti Tat
Postat

:bow  :hihat

Te consider si te voi considera toata viata un prieten. Mai mult decat un prieten.

Restul e can-can :)

PS: te pupa talibanu :)

Postat

Te consider si te voi considera toata viata un prieten. Mai mult decat un prieten.

Fratioare dupa asa declaratie ar fi trebuit sa te loghezi macar odata ca Talibanu si sa spui ce-ai spus. Hai ca mai ai timp. Editeaza si revino cu exact ceea ce ai spus dar de pe contul ala.

Postat

Fratioare dupa asa declaratie ar fi trebuit sa te loghezi macar odata ca Talibanu si sa spui ce-ai spus. Hai ca mai ai timp. Editeaza si revino cu exact ceea ce ai spus dar de pe contul ala.

:snap  :hihat  :clap2

Postat

stii ca daca fac asta ma pandeste motanu si ma arde pe ambele conturi.

cum voi putea sa supravietuiesc eu fara PM???

Postat

attachicon.gifi_love_you.gif

Multumesc foarte mult :) Dar care este motivul, chiar sunt curioasa :* Te pup

Motivul este unul singur..tu esti Laura Popescu!  :kiss2

Postat

stii ca daca fac asta ma pandeste motanu si ma arde pe ambele conturi.

cum voi putea sa supravietuiesc eu fara PM???

Iti garantez eu ca daca te baneaza in 3 zile esti galben la loc si ai si 300 de puncte de reputatie. Doar sa iti faci cont si sa spui ca esti tu si toti baietii de pe aici o sa puna umarul sa promovezi fara nici cel mai mic efort.

• Like 2
Postat

attachicon.gifi_love_you.gif

Multumesc foarte mult :) Dar care este motivul, chiar sunt curioasa :* Te pup

Laura bine ai venit pe site-ul nostru. Sectiunea Constanta este un altfel de site fata de ceea ce stii tu de pe Bucuresti sau Discutii generale. Aici toti baietii te iubesc neconditionat. Daca vrei si iti place te primim cu cel mai mare drag in mijlocul nostru. Si avem si chatul nostru separat ca stiu ca iti place  :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Iti garantez eu ca daca te baneaza in 3 zile esti galben la loc si ai si 300 de puncte de reputatie. Doar sa iti faci cont si sa spui ca esti tu si toti baietii de pe aici o sa puna umarul sa promovezi fara nici cel mai mic efort.

Si eu cu cele 5 punctulete ale mele :D :*

Postat

Pai daca era sa-l baneze...era banat de mult...doar toata lumea stie ca tembelul asta de pestisor este Talibanu'!

Postat

Laura bine ai venit pe site-ul nostru. Sectiunea Constanta este un altfel de site fata de ceea ce stii tu de pe Bucuresti sau Discutii generale. Aici toti baietii te iubesc neconditionat. Daca vrei si iti place te primim cu cel mai mare drag in mijlocul nostru. Si avem si chatul nostru separat ca stiu ca iti place  :laugh2  :laugh2

Da, multumesc... O sa intru si aici? Care chat? Ma minti? :*

Postat

Pai daca era sa-l baneze...era banat de mult...doar toata lumea stie ca tembelul asta de pestisor este Talibanu'!

nu recunosc nimic  :laugh2  :laugh2

treaba e ca nu am cont clona, celalalt e suspendat :) de catre eu deci nu exista motive sa fiu banat :)

Postat

mai gabriel, dapoi asa te-am invatat eu sa vb despre fete?? e frumos asa? vezi ca o chem pe conita anonna sa te violeze, sau mai rau, denisa  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...