ananda777 Reputație: 245 Postat Iunie 20, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Iunie 20, 2019 Raspunsul este da insa din pacate doar un maestru poate recunoaste un alt maestru ... Nu iti voi spune pentru ca pur si simplu nu il vei putea recunoaste si vei incepe sa batjocoresti(in preajma unui maestru chiar si daca doar pomenit te apuca toti demonii pentru ca in realitate daca tu ajungi sa cunosti un maestru este Game Over ! pentru toti demonii care docamdata te pacalesc sa le faci jocurile si ei sunt extrem de inspaimantati de aceasta posibilitate) ... asa cum fac toti cei care deocamdata nu inteleg ... In unele cazuri aspiratia frenetica pentru a evolua, pentru a cunoaste pe Dumnezeu, pentru realizarea Sinelui Atman poate duce chiar si fiinte care nu sunt deocamdata maestrii sa cunoasca un maestru spiritual ...
catel_ahile Reputație: 8 Postat Iunie 20, 2019 Postat Iunie 20, 2019 Raspunsul este da insa din pacate doar un maestru poate recunoaste un alt maestru ... Nu iti voi spune pentru ca pur si simplu nu il vei putea recunoaste si vei incepe sa batjocoresti(in preajma unui maestru chiar si daca doar pomenit te apuca toti demonii pentru ca in realitate daca tu ajungi sa cunosti un maestru este Game Over ! pentru toti demonii care docamdata te pacalesc sa le faci jocurile si ei sunt extrem de inspaimantati de aceasta posibilitate) ... asa cum fac toti cei care deocamdata nu inteleg ... In unele cazuri aspiratia frenetica pentru a evolua, pentru a cunoaste pe Dumnezeu, pentru realizarea Sinelui Atman poate duce chiar si fiinte care nu sunt deocamdata maestrii sa cunoasca un maestru spiritual ...Ovidiu Dragos Argeseanu, Ioan Toroican, etc. ...
ananda777 Reputație: 245 Postat Iunie 20, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Iunie 20, 2019 Argeseanu este un om trezit, un om care face ceva, care si este activ pe mai multe directii, care se misca benefic insa nu este deocamdata un maestru spritual, totusi este un deschizator de drumuri si cu mult inainte fata de majoritatea ca nivel de constiinta ... Despre Toroican nu stiu nimc ... Daca vrei sa gasesti un maestru spiritual cauta un Arsenie Boca contemporan sau chiar un Iisus contemporan.Un pont semnificativ: un maestru spiritual a trecut de etapa 1 deci practica cu succes abstinenta sexuala sau continenta sexuala.Iti las tie cautarea pentru ca e plina de constientizari, surprize si capcane, mult succes !
catel_ahile Reputație: 8 Postat Iunie 20, 2019 Postat Iunie 20, 2019 Argeseanu este un om trezit, un om care face ceva, care si este activ pe mai multe directii, care se misca benefic insa nu este deocamdata un maestru spritual, totusi este un deschizator de drumuri si cu mult inainte fata de majoritatea ca nivel de constiinta ... Despre Toroican nu stiu nimc ... Daca vrei sa gasesti un maestru spiritual cauta un Arsenie Boca contemporan sau chiar un Iisus contemporan.Un pont semnificativ: un maestru spiritual a trecut de etapa 1 deci practica cu succes abstinenta sexuala sau continenta sexuala.Iti las tie cautarea pentru ca e plina de constientizari, surprize si capcane, mult succes !Amandoi au fost discipoli ai unui mare maestru spiritual roman contemporan, inca in viata. Nu intru in detalii...
ananda777 Reputație: 245 Postat Iulie 30, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Iulie 30, 2019 Pentru toate femeile inteligente, cu bun simt, spirituale, intuitive sau care au o puritate foarte mare: Va prezint o metoda completa si complexa de a realiza elevarea fiintei voastre care are corepondentul fizic al suspendarii la vointa a menstruatiei si in acest fel pastrarea celui mai regenerator tesut din fiinta femeii: endometrul - cu efecte de opprire a timpului(permanent tanara) vitalizare puternica, rezistenta extraordinar de mare in fata oricaror forme de boala, feminitate amplificata, curatarea tenului - acestea fiind principalele beneficii ... pe celelalte va invit sa le descoperiti sa sa va bucurati de ele ca de niste surprize binemeritate. 1.Alimentatia lacto-ovo-vegetariana in mod permanent pe intreaga durata a vietii- pentru grupa 0 de sange este permis cel mai mare consum de produse de la animale: branza, smantana, unt, cascaval, oua etc- grupa A si B pot fi chiar vegetarieni complet 2.Casa la curte in mod ideal si munca tot la curte - adica traiul cat mai in natura in mod ideal numai in natura 3.Activitati amoroase numai cu barbati continenti din punct de vedere sexual sau deloc(abstinenta)- ca alternative avem posibilitatea de a trai orgasmul alaturi de un barbat sau mai multi care stapanesc perfect continenta sexuala sau ne putem produce bucurie doar cu dildo din cristal, sticla sau din ceva natural, viu nicidecum vibratoare sau felurite obiecte ... 4.Redistribuirea energiilor in exces catre in sus in fiinta noastra prin posturi fizice, cu ajutorul plantelor si cu ajutorul muzicii pentru eficienta maxima vi le recomand pe toate 3 zilnic. Programul de posturi fizice trebuie neaparat sa includa:- toate variantele de lumanare- postura plugului- postura diamantului- retractia abdominala- exercitiul de respiratie cu contractia pe plin a muschilor vaginali optional:- postura pinguinului- podul in ridicare- postura cobrei- postura energiei vietii- postura bastonului- postura pt eliminarea gazelor Referitor la plante va pot recomanda retete personalizate fara sa va coste nimic ... Referitor la muzica orice muzica relaxanta de meditatie sau orice melodii de tip up-lifting 5.Restrictiie: strict interzise :- fumatul(nu vom fuma absolut nimic metoda este impotriva sanatatii)- consumul de orice fel de medicamente- consumul de alcool mai mult decat un pahar de vin rosu preparat natural dupa masa sau alcoolul din tincturi- nu vom folosi nici o substanta halucinanta sau stupefianta fie ea si planta sau combinatie intre produse farmaceutice si plante- nu vom consuma produse alterate, fructe necoapte suficient, fructe care nu sunt deloc atacate de insecte sau care tin prea mult- nu vom consuma sare iodata, ulei rafinat, lapte sau alte produse pasteurizate Foarte pe scurt va trebui sa aplicam o revolutie in alimentatie si aproape complet sa eliminam cumparatul din magazine si sa ne orientam spre piete si plafaruri.Orice produs pe care il foloseam inainte va fi inlocuit cu un produs perfect natural ... daca nu stiti corespondenta va stau la dispozitie. Aplicand continuu si constant aceste 5 puncte ca metoda deosebit de inteligenta de a trai toate veti obtine rezultate, succes deplin si va doresc o viata lunga si o sanatate perfecta pe intreaga ei durata !
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iulie 30, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iulie 30, 2019 Puii mei, la ce mi-ar folosi sa raman "vesnic tanara" daca ar trebui sa tin regim toata viata si sa nu mi-o trag decat cu dildo de cristal sau cu unu' ca tine (oricum cred ca esti unicat pierdut prin spatiul virtual, si n-o lua ca pe un compliment)...
ananda777 Reputație: 245 Postat Iulie 30, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Iulie 30, 2019 Eva ce pot sa iti zic ... am inceput mesajul :Pentru toate femeile inteligente ... daca in cazul tau personal tu nu ai suficienta inteligenta cat sa iti permita sa intelegi ca e absolut necesar un corp perfect sanatos si o viata plina de stari de fericire atunci crede-ma mesajul acesta nu este pentru tine ... cel putin deocamdata ... insa daca reusesti sa te purifici, sa iti amplifici macar una dintre: inteligenta, intuitie, bun simt, credinta in Dumnezeu ... atunci mesajul va fi si pentru tine ... Mult succes !
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iulie 30, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iulie 30, 2019 Culca-te la loc, te-a afectat 5G-ul...
bebe2014 Reputație: 3472 Postat Iulie 30, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 30, 2019 Pentru toate femeile inteligente, cu bun simt, spirituale, intuitive sau care au o puritate foarte mare: Va prezint o metoda completa si complexa de a realiza elevarea fiintei voastre care are corepondentul fizic al suspendarii la vointa a menstruatiei si in acest fel pastrarea celui mai regenerator tesut din fiinta femeii: endometrul - cu efecte de opprire a timpului(permanent tanara) vitalizare puternica, rezistenta extraordinar de mare in fata oricaror forme de boala, feminitate amplificata, curatarea tenului - acestea fiind principalele beneficii ... pe celelalte va invit sa le descoperiti sa sa va bucurati de ele ca de niste surprize binemeritate. 1.Alimentatia lacto-ovo-vegetariana in mod permanent pe intreaga durata a vietii- pentru grupa 0 de sange este permis cel mai mare consum de produse de la animale: branza, smantana, unt, cascaval, oua etc- grupa A si B pot fi chiar vegetarieni complet 2.Casa la curte in mod ideal si munca tot la curte - adica traiul cat mai in natura in mod ideal numai in natura 3.Activitati amoroase numai cu barbati continenti din punct de vedere sexual sau deloc(abstinenta)- ca alternative avem posibilitatea de a trai orgasmul alaturi de un barbat sau mai multi care stapanesc perfect continenta sexuala sau ne putem produce bucurie doar cu dildo din cristal, sticla sau din ceva natural, viu nicidecum vibratoare sau felurite obiecte ... 4.Redistribuirea energiilor in exces catre in sus in fiinta noastra prin posturi fizice, cu ajutorul plantelor si cu ajutorul muzicii pentru eficienta maxima vi le recomand pe toate 3 zilnic. Programul de posturi fizice trebuie neaparat sa includa:- toate variantele de lumanare- postura plugului- postura diamantului- retractia abdominala- exercitiul de respiratie cu contractia pe plin a muschilor vaginali optional:- postura pinguinului- podul in ridicare- postura cobrei- postura energiei vietii- postura bastonului- postura pt eliminarea gazelor Referitor la plante va pot recomanda retete personalizate fara sa va coste nimic ... Referitor la muzica orice muzica relaxanta de meditatie sau orice melodii de tip up-lifting 5.Restrictiie: strict interzise :- fumatul(nu vom fuma absolut nimic metoda este impotriva sanatatii)- consumul de orice fel de medicamente- consumul de alcool mai mult decat un pahar de vin rosu preparat natural dupa masa sau alcoolul din tincturi- nu vom folosi nici o substanta halucinanta sau stupefianta fie ea si planta sau combinatie intre produse farmaceutice si plante- nu vom consuma produse alterate, fructe necoapte suficient, fructe care nu sunt deloc atacate de insecte sau care tin prea mult- nu vom consuma sare iodata, ulei rafinat, lapte sau alte produse pasteurizate Foarte pe scurt va trebui sa aplicam o revolutie in alimentatie si aproape complet sa eliminam cumparatul din magazine si sa ne orientam spre piete si plafaruri.Orice produs pe care il foloseam inainte va fi inlocuit cu un produs perfect natural ... daca nu stiti corespondenta va stau la dispozitie. Aplicand continuu si constant aceste 5 puncte ca metoda deosebit de inteligenta de a trai toate veti obtine rezultate, succes deplin si va doresc o viata lunga si o sanatate perfecta pe intreaga ei durata !Ce caută postarea asta aici .... Nu înțeleg De ce ai postat asta aici .... nu înțeleg Ai adus în discuție posturile alea, care de fapt sunt Asane, care unele sunt foarte grele....Ex: plugul e format din 2.Asane, Halasana + Paschimottanasana. Să faci doar Halasana în sine , este dificil, și poți să te acccidentezi în zona cervicala. În cealaltă Asana care face parte din "plug", Paschimottanasana, e presiune mare pe zona lombara, și începătorii trebuie să lucreze o variantă mai ușoară la început , în care nu se comprimă vertebrele, din cauza flexie coloanei vertebrale. Ai o idee despre "chestii" .... Dar nu te apuca să "prescrii" posturi fizice, dacă nu ești în deplină cunoaștere asupra lor, poate se găsește cineva și le face de capu ei, singură acasă, și se accidenteaza. Inclusiv lumânarea, Sarvangasana, poate fi periculoasă pentru începători. Se lucrează cu o pătură pentru cervicala, să nu apese vertebrele deloc pe sol. Patura se folosește chiar dacă se lucrează "postura" pe salteaua de Yoga. cel puțin la început. Sper să nu se ia nimeni după tine, și să înceapă să lucreze nesupravegheată, în sufragerie. Fă-ți un blog. un site. canal de youtube. tutoriale. Când faci recomandări de genu ăsta , să fie sprijinite de "ghid de utilizare ". Și cel mai important lucru: Ce Ai scris aici .... Nu are legătură cu Site-ul Nimfomane. ești în afara obiectului de activitate de aici. Dacă erai "destul de spiritual " , ai fi înțeles/știut că acest gen de info/sfaturi, se dau doar la cererea expresă a unei persoane/client/pacient. Nu te apuci să fluturi informații spirituale pe site de sex pe bani. Asta e foarte non spiritual. 2 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Iulie 30, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Iulie 30, 2019 Dragul meu Bebe, in primul rand te rog sa citesti de la inceput ... sau sa te exprimi dupa ce ai citit de la inceput ... am scris pagini intregi despre pericole, despre pregatire, despre executie corecta, conditii de realizare etc ... Apoi ... te rog sa intelegi intr-un mod cuprinzator inainte de a judeca ... aici este locul perfect pentru asa ceva ... infranarea incepe din mijlocul desfraului ... mereu a fost asa ... in plus nu cunosti problemele ... pe alte site-uri sunt inchis aproape imediat pentru ca prin sfaturile, indicatiile si invitatiile pe care le fac invit ca barbatul sa fie barbat ... poate chiar sa isi trezeasca unele calitati zeesti(deci nu mai este manipulabil sau altfel spus sclav) apoi imbunatatiri semnificative ale starii de sanatate ale tuturor ar duce medicina si industria farmaceutica in faliment ... din aceste cauze principale dar si din alte cauze secundare sunt foarte repede inchis si redus la tacere prin metodele specifice de catre cei care controleaza respectivele site-uri ... cu aceste argumente cred ca te-am facut sa intelegi intr-un sens mai extins ce am eu de facut(menirea mea) si de ce aici ... dealtfel aceste posturi sunt foarte usor de gasit si de catre cei care cauta pe google ... sau cu alte motoare de cautare ... si in acest fel sunt foarte multi care citesc aceste replici fie ei cu cont aici fie nu ... Am incredere ca desi ai fost impulsiv si revoltat la primul post daca analizezi cu atentie intreaga situatie iti dai seama ca intrebarea de ce aici ? este una puerila ... Mult succes iti doresc in tot ce faci !
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat Iulie 30, 2019 Postat Iulie 30, 2019 Dragul meu Bebe, in primul rand te rog sa citesti de la inceput ... sau sa te exprimi dupa ce ai citit de la inceput ... am scris pagini intregi despre pericole, despre pregatire, despre executie corecta, conditii de realizare etc ... Apoi ... te rog sa intelegi intr-un mod cuprinzator inainte de a judeca ... aici este locul perfect pentru asa ceva ... infranarea incepe din mijlocul desfraului ... mereu a fost asa ... in plus nu cunosti problemele ... pe alte site-uri sunt inchis aproape imediat pentru ca prin sfaturile, indicatiile si invitatiile pe care le fac invit ca barbatul sa fie barbat ... poate chiar sa isi trezeasca unele calitati zeesti(deci nu mai este manipulabil sau altfel spus sclav) apoi imbunatatiri semnificative ale starii de sanatate ale tuturor ar duce medicina si industria farmaceutica in faliment ... din aceste cauze principale dar si din alte cauze secundare sunt foarte repede inchis si redus la tacere prin metodele specifice de catre cei care controleaza respectivele site-uri ... cu aceste argumente cred ca te-am facut sa intelegi intr-un sens mai extins ce am eu de facut(menirea mea) si de ce aici ... dealtfel aceste posturi sunt foarte usor de gasit si de catre cei care cauta pe google ... sau cu alte motoare de cautare ... si in acest fel sunt foarte multi care citesc aceste replici fie ei cu cont aici fie nu ... Am incredere ca desi ai fost impulsiv si revoltat la primul post daca analizezi cu atentie intreaga situatie iti dai seama ca intrebarea de ce aici ? este una puerila ... Mult succes iti doresc in tot ce faci ! Cat ti-a mai dat doctoru ? 3 1
ananda777 Reputație: 245 Postat Iulie 30, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Iulie 30, 2019 Totusi ... cred ca este evident pentru toata lumea ca postul cu numarul # 630 este o metoda de lucru sau altfel spus un ansamblu de actiuni corelate ce pot fi integrate in viata oricarei femei ... nu reprezinta descrierea in amanunt a punctelor respective. Pentru cele interesate le ofer 4 solutii practice de a afla detaliile fiecarui punct precizat in aceasta metoda: 1.Cautare cu motor de cautare a replicilor unde descriu metodele2.Cautare in forum a replicilor unde sunt prezentate metodele3.Rasfoire a topicelor incepute de mine4.Intrebare directa adresata mie aici, pe pm sau mail Mult succes si realizari exceptionale ... precizez ca o astfel de realizare este una cu adevarat exceptionala ... de exemplu femei care castiga multi bani exista cu miile pe pamant, femei care sunt realizate familial si material sunt cu miloanele pe aceasta planeta, chiar si femei geniale sunt cu sutele insa femei care au reusit sa isi suspende la vointa menstruatia facand eforturi in timpul acestei vieti au fost doar 4 si asta luand in calcul intreaga planeta si intregul interval din 1990 si pana in prezent ... deci ceea ce va prezint reprezinta un varf de lance in ceea ce priveste femeia superconstienta cu calitati zeesti a viitorului. Mult succes !
bebe2014 Reputație: 3472 Postat Iulie 30, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 30, 2019 Dragul meu Bebe, in primul rand te rog sa citesti de la inceput ... sau sa te exprimi dupa ce ai citit de la inceput ... am scris pagini intregi despre pericole, despre pregatire, despre executie corecta, conditii de realizare etc ... Apoi ... te rog sa intelegi intr-un mod cuprinzator inainte de a judeca ... aici este locul perfect pentru asa ceva ... infranarea incepe din mijlocul desfraului ... mereu a fost asa ... in plus nu cunosti problemele ... pe alte site-uri sunt inchis aproape imediat pentru ca prin sfaturile, indicatiile si invitatiile pe care le fac invit ca barbatul sa fie barbat ... poate chiar sa isi trezeasca unele calitati zeesti(deci nu mai este manipulabil sau altfel spus sclav) apoi imbunatatiri semnificative ale starii de sanatate ale tuturor ar duce medicina si industria farmaceutica in faliment ... din aceste cauze principale dar si din alte cauze secundare sunt foarte repede inchis si redus la tacere prin metodele specifice de catre cei care controleaza respectivele site-uri ... cu aceste argumente cred ca te-am facut sa intelegi intr-un sens mai extins ce am eu de facut(menirea mea) si de ce aici ... dealtfel aceste posturi sunt foarte usor de gasit si de catre cei care cauta pe google ... sau cu alte motoare de cautare ... si in acest fel sunt foarte multi care citesc aceste replici fie ei cu cont aici fie nu ... Am incredere ca desi ai fost impulsiv si revoltat la primul post daca analizezi cu atentie intreaga situatie iti dai seama ca intrebarea de ce aici ? este una puerila ... Mult succes iti doresc in tot ce faci !Posturile sunt ușor de găsit. Asta nu înseamnă că sunt ușor de făcut. Așa poți găsi 0e Google și cum se face o operație de apendicită. Și pare chiar simplu. Acum ne facem toți doctori? Licențiați de Google?Poate vrei să te apuci să faci anestezii și tai cu bisturiul, că găsești și asta pe Google. Poate că acum te întrebi care e asemănarea dintre Asane și Medicină. Yoga este o medicină holistica. Asanele sunt instrumentele.Nu poți să înveți Asane de pe Internet. Cel puțin nu că începător. Ai menționat acolo Cobra. Varianta finală a Cobrei, Adho Mukha Svanasana, este greu de făcut pentru majoritatea, din cauza hiperextensii lombare. Nici măcar nu e indicat să se înceapă cu varianta finală. Vorbești despre chestii pe care nu le cunoști pe deplin.Poate nici nu înțelegi importanță unei Asane făcute corect, și efectele negative ale unei Asane executate greșit. Dacă ești entry level, fără cineva experimentat să îți facă ajustarile necesare, ai toate șansele să execuți eronat, cu toate tutoriale you tube din lume întrucât, omul de rând nu are un Body Awareness necesar să copieze exact ce vede pe monitor. Tu dacă te uiti la Messi cum joacă, înseamnă că poți face ce face și el cu mingea?Dacă te uiți la Simona Halep, Michael Jordan, Lebron James, înseamnă că poți replica și tu întocmai mișcările lor ?! Pueril ești tu .... Discuția Asta nici măcar nu își are rostul pe Nimfomane. com Crezi că știi, crezi că ai descoperit tainele Universului, ești departe de adevăr, doar prin simplul fapt că încerci să convingi niște persoane pe care nu le cunoști, care Nu au cerut ajutorul, să se schimbe. E o chestie care se numește Liber Arbitru. așa a lăsat natura lucrurile. De ce te bagi să salvezi pe cine nu vrea să fie salvat?! "Salvezi " ..... "Salvat" Vrei să salvezi lumea? Fii un om mai bun, tu. If you want to change the world, first try to improve and bring about change within yourself. That will help change your family. From there it just gets bigger and bigger. Everything we do has some effect, some impact. Dalai Lama Ideea e în felul următor Gogule... Cum zice și maestrul aici, nu te băga în situații care te depășesc....gen Stai liniștit, fii tu o versiune reușită de ființă umană, și e OK. Sau du-te și fă voluntariat în Africa, muncește la aziluri de bătrâni pro bono, adună gunoaiele de pe stradă, aruncă-le la groapă de gunoi. Dacă vrei să fii util societății cu adevărat, sau să ajuți. Așa de sfaturi, suntem toți sătui. Cred că mai ales escortele 3 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2019 Postat Iulie 30, 2019 Posturile sunt ușor de găsit.Asta nu înseamnă că sunt ușor de făcut.Așa poți găsi 0e Google și cum se face o operație de apendicită.Și pare chiar simplu. Acum ne facem toți doctori? Licențiați de Google?Poate vrei să te apuci să faci anestezii și tai cu bisturiul, că găsești și asta pe Google. Poate că acum te întrebi care e asemănarea dintre Asane și Medicină. Yoga este o medicină holistica.Asanele sunt instrumentele.Nu poți să înveți Asane de pe Internet.Cel puțin nu că începător.Ai menționat acolo Cobra.Varianta finală a Cobrei, Adho Mukha Svanasana, este greu de făcut pentru majoritatea, din cauza hiperextensii lombare.Nici măcar nu e indicat să se înceapă cu varianta finală.Vorbești despre chestii pe care nu le cunoști pe deplin.Poate nici nu înțelegi importanță unei Asane făcute corect, și efectele negative ale unei Asane executate greșit.Dacă ești entry level, fără cineva experimentat să îți facă ajustarile necesare, ai toate șansele să execuți eronat, cu toate tutoriale you tube din lume întrucât, omul de rând nu are un Body Awareness necesar să copieze exact ce vede pe monitor.Tu dacă te uiti la Messi cum joacă, înseamnă că poți face ce face și el cu mingea?Dacă te uiți la Simona Halep, Michael Jordan, Lebron James, înseamnă că poți replica și tu întocmai mișcările lor ?! Pueril ești tu .... Discuția Asta nici măcar nu își are rostul pe Nimfomane. com Crezi că știi, crezi că ai descoperit tainele Universului, ești departe de adevăr, doar prin simplul fapt că încerci să convingi niște persoane pe care nu le cunoști, care Nu au cerut ajutorul, să se schimbe. E o chestie care se numește Liber Arbitru. așa a lăsat natura lucrurile.De ce te bagi să salvezi pe cine nu vrea să fie salvat?! "Salvezi " ..... "Salvat" Vrei să salvezi lumea? Fii un om mai bun, tu. If you want to change the world, first try to improve and bring about change within yourself. That will help change your family. From there it just gets bigger and bigger. Everything we do has some effect, some impact. Dalai Lama Ideea e în felul următor Gogule... Cum zice și maestrul aici, nu te băga în situații care te depășesc....gen Stai liniștit, fii tu o versiune reușită de ființă umană, și e OK. Sau du-te și fă voluntariat în Africa, muncește la aziluri de bătrâni pro bono, adună gunoaiele de pe stradă, aruncă-le la groapă de gunoi. Dacă vrei să fii util societății cu adevărat, sau să ajuți. Așa de sfaturi, suntem toți sătui.Cred că mai ales escorteleCu stimă! :) :hihat
bebe2014 Reputație: 3472 Postat Iulie 30, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 30, 2019 Cu stimă! :) :hihatSă trăiți! 1
ananda777 Reputație: 245 Postat August 1, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat August 1, 2019 Bebe, linisteste-te ... in primul rand esti dominat de frici, in al doilea rand nu vorbim de google sau de o cunoastere superficiala ... asa cum ziceam nu ai citit primele replici ... mi-am permis sa prezint aceste postrui dupa multi ani de practica si intelegerea profunda si constientizarea gradata de-a lungul experientei personale... deci esti afara din tema ... iar necesitatea continentei sexuale la nivel planetar mai ales intr-o societate asa dezaxata si cu valori decazute care este principalul motivant al acestor scrieri . Iti sugerez sa iti pui niste intrebari(cu rol de constientizare) raspunsurile sunt individuale nu trebuie sa le dai cuiva ci doar sa meditezi asupra lor. 1. Ce te motiveaza sa fii asa pasional in legatura cu ce este scris pe acest topic?2. Ce te face sa crezi ca s-a accidentat cineva(nu cumva e o frica neconstientizata de-a ta) ?3. De ce ai vrea ca lumea sa nu practice posturi din Hatha Yoga din moment ce nimeni nu a putut vreodata sa demonstreze ca ar fi ceva rau ?4. Tu ai cumva o experienta personala in aceste practici pentru a putea sa vezi prin proprii experiente pericolele sau defapt tu esti cel care are cateva frici si a rasfoit putin internetul cu idei preconcepute ? Mult succes in intelegere iti sugerez sa iti pui energia in ceva creator, benefic decat sa incerci fara sanse sa opresti ceva ce este deja benefic !
ananda777 Reputație: 245 Postat August 1, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat August 1, 2019 Iar acum voi prezenta(defapt repeta) anumite aspecte fundamentale legate de practica posturilor corporale benefice. Posturile corporale vor asigura sanatatea, vigoarea si bunastarea corpului si a mintii si va vor ajuta in toate aceste obiective benefice (sanatatea fizica si mentala, puterea de concentrare mult marita, silueta(armonia corporala in cadrul tipului dvs constitutional), moderatia si echilibrul in tot ce faceti, amplificarea feminitatii, si chiar si acest obiectiv exceptional: suspendarea la vointa a acestei boli moderne a femeii: menstruatia. Ce este esential in practica posturilor corporale este moderatia: - nu vom realiza posturi corporale decat sub supravegherea unui instructor sau a unui yoghin avansat daca suntem bolnavi- nu vom realiza posturi corporale daca suntem foarte stressati sau dupa un efort foarte mare- vom realiza posturi corporale doar pe stomacul gol(2 ore dupa masa sau 2 ore inainte de masa)- vom folosi o paturica pentru a evita presarea directa a vertebrelor de suprafete dure si pentru a evita bataturi, etc- NU VOM FORTA NICIODATA - acest sistem este mai degraba un sistem care evolueaza gradat in timp deci practica zilnica si perseverenta este calea- nu vom face vreodata performante pentru ca riscam sa ne accidentam- posturile se realizeaza natural, placut, fara tensiuni- vom urmari sa ne concentram foarte bine- cazul ideal este as avem o camera bine aerisita sau sa facem posturile corporale chiar in natura(deci vom evita galagia, vorbaria, telefonul mobil, televizorul, etc)- vom incerca sa fim mereu constienti/constiente de intentiile oastre, de efectele pe care le obtinem, de progresele pe care le facem mai ales ca stare de spirit- evident fumatul, consumul de cafea, de medicamente, de carne, de alcool in exces, de produse ce contin e-uri, de stupefiante sau halucinogene nu sunt compatibile cu acest sistem ... daca deocamdata nu putem renunta la ele nu suntem inca pregatiti pentru posturile corporale si nu le vom executa deocamdata Mult succes tuturor, sanatate perfecta si cunoastere exemplara de sine !
bebe2014 Reputație: 3472 Postat August 2, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2019 Bebe, linisteste-te ... in primul rand esti dominat de frici, in al doilea rand nu vorbim de google sau de o cunoastere superficiala ... asa cum ziceam nu ai citit primele replici ... mi-am permis sa prezint aceste postrui dupa multi ani de practica si intelegerea profunda si constientizarea gradata de-a lungul experientei personale... deci esti afara din tema ... iar necesitatea continentei sexuale la nivel planetar mai ales intr-o societate asa dezaxata si cu valori decazute care este principalul motivant al acestor scrieri . Iti sugerez sa iti pui niste intrebari(cu rol de constientizare) raspunsurile sunt individuale nu trebuie sa le dai cuiva ci doar sa meditezi asupra lor. 1. Ce te motiveaza sa fii asa pasional in legatura cu ce este scris pe acest topic?2. Ce te face sa crezi ca s-a accidentat cineva(nu cumva e o frica neconstientizata de-a ta) ?3. De ce ai vrea ca lumea sa nu practice posturi din Hatha Yoga din moment ce nimeni nu a putut vreodata sa demonstreze ca ar fi ceva rau ?4. Tu ai cumva o experienta personala in aceste practici pentru a putea sa vezi prin proprii experiente pericolele sau defapt tu esti cel care are cateva frici si a rasfoit putin internetul cu idei preconcepute ? Mult succes in intelegere iti sugerez sa iti pui energia in ceva creator, benefic decat sa incerci fara sanse sa opresti ceva ce este deja benefic ! Ești depășit rău de situație. Inițial am crezut că ești vreun "profet fals " sau vreun Guru autointitulat. Asta presupunea cumva să fii în totalitatea facultăților mintale, să îți meargă mintea, să ai ceva rațiune. Te-am suprestimat.... 1 1
bebe2014 Reputație: 3472 Postat August 2, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2019 Ești depășit rău de situație. Inițial am crezut că ești vreun "profet fals " sau vreun Guru autointitulat. Asta presupunea cumva să fii în totalitatea facultăților mintale, să îți meargă mintea, să ai ceva rațiune. Te-am suprestimat.... Tu nu ești capabil să înțelegi câteva Asane .... partea fizică a practicii...Te aventurezi acum să faci profile psihologice.... Învață să mergi, învață alergarea ușoară, și după aceea învață Sprintul. Ai înțeles metafora.... sper Pentru mine e clar că de- abia știi să schimbi vitezele.... Dar te dai aici Pilot de Formula 1. Nici măcar nu pot să te mai iau în serios..... 1 1
ananda777 Reputație: 245 Postat August 3, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat August 3, 2019 Bebe tu nu ai inteles imaginea de ansamblu ... doar daca ma privesti prin ego tu vezi un ego ... nu este ceva egotic, ceva personal ... ci avem o societate bolnava, ne aflam in apocalipsa si eu sunt unul din cei care doresc salvarea acestui neam, acestei specii: om , ca mine sunt multi altii ... pot ajuta doar cu ce cunosc altfel ai avea tu dreptate m-as baga in ceva ce nu cunosc ... din fericire pentru cei care sunt deschisi am studiat cate ceva despre cine suntem noi, ce suntem noi, cum ne putem autocunoaste(cum putem scoate la lumina potentialitati nestiute si de catre cei banali chiar nebanuite) si mai ales le impartasec oricui este pregatit ... tu sper ca desi egotic ... macar ai interes si in timp ce noi avem aparenta noastra disputa(care este defapt nelamurirea ta mascata) tu testezi asanele si procedeele descrise atent si constient, vezi daca ce prezint este real, iar prin propria ta experienta tu sperand sa ma contrazici vei constata cu uluire realitatea ... Mult succes !!
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Bebe tu nu ai inteles imaginea de ansamblu ... doar daca ma privesti prin ego tu vezi un ego ... nu este ceva egotic, ceva personal ... ci avem o societate bolnava, ne aflam in apocalipsa si eu sunt unul din cei care doresc salvarea acestui neam, acestei specii: om , ca mine sunt multi altii ... pot ajuta doar cu ce cunosc altfel ai avea tu dreptate m-as baga in ceva ce nu cunosc ... din fericire pentru cei care sunt deschisi am studiat cate ceva despre cine suntem noi, ce suntem noi, cum ne putem autocunoaste(cum putem scoate la lumina potentialitati nestiute si de catre cei banali chiar nebanuite) si mai ales le impartasec oricui este pregatit ... tu sper ca desi egotic ... macar ai interes si in timp ce noi avem aparenta noastra disputa(care este defapt nelamurirea ta mascata) tu testezi asanele si procedeele descrise atent si constient, vezi daca ce prezint este real, iar prin propria ta experienta tu sperand sa ma contrazici vei constata cu uluire realitatea ... Mult succes !!Culca-te. Noaptea mintii tale ar trebui sa iti induca starea de somn 1 1
ananda777 Reputație: 245 Postat August 4, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat August 4, 2019 Cateva cuvinte despre a "intelege" asociat cu posturile fizice(asane) - etapele lui a intelege sunt urmatoarele: 1. am auzit despre2. am retinut detalii despre executie, etc3. am inteles(la nivel mental adica superficial) - la nivelul acesta putem avea o intelegere dar care este teoretica4. am inceput sa pun in practica(acesta este nivelul de incepator)5. punand in practica am constientizat profund efecte, felul cum se misca energia, cand este nevoie de aceste procedee, cum ajuta ele la modul practic(adica altfel spus am ajuns la rezultate)6. punand in practica perseverent de-a lungul anilor am ajuns expert in respectiva postura(la acest nivel se pot constientiza chiar puteri paranormale asociate, efectele acestor posturi pot fi evocate la vointa printr-o simpla intentie)7. am atins desavarsirea in respectiva practica(nu mai exista nici un secret asociat respectivei posturi) Sper ca tu Bebe care ai avut curajul sa vorbesti despre asane(avand o cunoastere superficiala) sa treci la nivelul 4 - de acolo incepe cunoasterea ... Mult succes si tie si multora care sunt in acelasi caz cu tine(sunt destul de multi din pacate care s-au blocat definitiv la acest nivel de teoretizare) !
ananda777 Reputație: 245 Postat August 4, 2019 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat August 4, 2019 Pentru cei dar mai ales pentru cele care nu au inteles ce facem noi aici va explic inca o data cu cuvinte simple si intr-un mod clar si succint(accesibil oricui). Exista o metoda de a fi mult mai fericiti/fericite, am testat-o personal multi ani, v-am prezentat-o si daca vreti sa priviti asa v-am daruit-o complet gratuit, mai mult decat atat daca aveti orice nelamuriri, orice blocaje, probleme sau frici ma puteti intreba aici, pe pm sau pe mail si va voi ajuta fara sa va cer ceva in schimb ... insa evident le voi raspunde doar celor care au un cat de mic interes, care doresc sa cunoasca(la orice nivel) sau care vor sa fie sanatosi sau/si fericiti. Acest cadou il puteti accepta la nu nivel personal dar sa stiti ca nu este ... ce facem noi aici este daca vreti sa ne exprimam modern un upgrade al occidentalului modern catre omul viitorului(si cand spun asta nu ma refer din punct de vedere tehnologic ci din punct de vedere evolutiv) - deci imbunatatim semnificativ rasa umana. Mult succes celor care inteleg mai repede si contribuie la aceasta dezvoltare exceptionala !
evaforyou Reputație: 22137 Postat August 4, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat August 4, 2019 Upgrade? Adica o sa ne creasca branhii ca ploua prea mult si o sa avem metabolism bazat pe CO2, ca e prea multa poluare?! 😠1
miskinmango Reputație: 42 Postat August 4, 2019 Postat August 4, 2019 Tin sa precizez.Desi o manevra de oligofren, a fost de bun augur dedublarea lu' sarmala in @buttchy, transsexualu' care a lucrat in adult, in sensul ca atacurile furibunde si la persoana(prin dezvaluirea unor chestiuni personale) ale lui picon indreptate impotriva lui Ananda au incetat. Evident, cutra a intrat in cochilia de victime mode. Ananda, este o placere sa te citesc, desi am incontinenta virtuala. Binecuvantare deplina, desi theravada. :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum