Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Da, suspendarea menstruatiei pe cale naturala este strans legata de controlul perfect emotional si de un optim perfect la nivel hormonal ... cu anticonceptionalele va puteti imagina ca nu sunt de acord ... reprezinta o mare problema care deregleaza grav optima functionare a organismului feminin.

La suspendarea la vointa(simplu ai menstruatie daca vrei) si pe cale naturala a menstruatiei se poate ajunge pe mai multe cai ... totusi daca vreti rezultate rapide va recomand mai multe cai simultan.Caile descoperite de mine(prin exemple practice verificabile)

1.Cu ajutorul dietei(bine alese) si a plantelor medicinale POTRIVITE structurii femeii.

2.Asanele si pranayama din sistemul yoga(si aici: un program bine ales si potrivit structurii femeii)

3.Controlul perfect al mentalului si implicit si a emotiilor(nici un gand nu apare fara ca noi sa vrem, daca totusi apare este dat afara imediat - fiinta are o stare exemplara de atentie la ganduri, emotii, stari)- antrenament sustinut prin metode specifice daca exista inclinatii catre aceasta cale

4.Calea mistica: rugaciune, meditatie(minim 4-6 ore continuu pe zi la inceput)

5.Alimentatie corecta si amorul numai cu continenta si iubire(adica cu un barbat sau barbati care stapanesc perfect continenta amoroasa)

Ce v-am scris pe acest forum este perfect adevarat, confirmat de rezultate practice si reprezinta o stiinta exacta asa cum este chimia, puteti verifica si voi si va asigur ca veti confirma cu cat puneti in practica ... informatiile trebuie puse in practca intr-un mod precis si sistematic, totul e exact: cantitatile de plante, durata posturilor, timpul de cand este continent sexual barbatul, timpul de mentinere a unei stari emotionale  etc

E atat de precis incat daca imi spuneti ce procedee folositi va spun cu o precizie de + sau - 5 zile momentul cand vetisuspenda complet pt prima oara menstruatia in cazul in care practicati constant metoda prezentata.

In acelasi timp daca cineva are o alta metoda cu care a avut succes sunt interesat sa o aflu in detaliu.

tu vorbesti despre cu totul acltceva decat mine, dar daca e cea ce am inteles sunt 200% la 100 revoltata. nu tb sa manai, nu e firesc si indicat. ceea ce spuneam eu este pt femei care au deraglari hormonael., deci flux neobisnuit la fel si durata. sa amani voit si consient o functie fiziologica a corpului este u n atentat asupra propriei pers. nu are treaba cu medicatia si suplimente naturaliste. este ceva care trebuie sa iasa din tine ca sa fii sanatoasa. 

• Oras:Bucharest
Postat

Gresit, asa crezi tu draga Roz ... iti sugerez ceva ... pt a vorbi din cunostiinta de cauza experimenteaza toate starile: menstruatie abundenta,menstruatie redusa si menstruatie suspendata natural la vointa ... dupa ce le cunosti pe toate 3 poti sa alegi liber ... altfel tu doar speculezi in functie de parerile formate, de educatie si de ce ti-au spus medicii ... Recunosc nici eu nu am o experienta directa dar intalnirea cu sute de paciente ma califica oarecum sa vorbesc despre acest subiect.

Nu este o functie fiziologica ci este o boala periodica a femeii moderne.Nu este nici amanare ci este suspendare ... a nu se confunda cu cazul cand un ovar nu functioneaza si menstruatia vine o data la 2 luni ...

Eu lovesc direct la radacina: cum rezolvi aceasta problema(care nu este naturala ci este o problema) a menstruatiei.

Mult succes !

• Oras:aicisha
Postat

Gresit, asa crezi tu draga Roz ... iti sugerez ceva ... pt a vorbi din cunostiinta de cauza experimenteaza toate starile: menstruatie abundenta,menstruatie redusa si menstruatie suspendata natural la vointa ... dupa ce le cunosti pe toate 3 poti sa alegi liber ... altfel tu doar speculezi in functie de parerile formate, de educatie si de ce ti-au spus medicii ... Recunosc nici eu nu am o experienta directa dar intalnirea cu sute de paciente ma califica oarecum sa vorbesc despre acest subiect.

Nu este o functie fiziologica ci este o boala periodica a femeii moderne.Nu este nici amanare ci este suspendare ... a nu se confunda cu cazul cand un ovar nu functioneaza si menstruatia vine o data la 2 luni ...

Eu lovesc direct la radacina: cum rezolvi aceasta problema(care nu este naturala ci este o problema) a menstruatiei.

Mult succes !

Deepak chopra si alti sarlatani care-au confiscat anumiti termeni stiintifici ar fi mandri de tine. Daca furi idei de ici-colo, adaugi cuvinte pompoase si crezi sau nu in ele, tot o ciorba iese.

Asta cu "boala periodica" e absolut geniala. 

Am si eu o intrebare ce asane ai recomanda tu anti-ciclu? Si care pranayamas? Vad ca te-arunci, hai sa te vad. Dar vreau asa, cu detalii daca se poate chiar daca folosesti denumirile sanskrite. 

• Like 1
Postat

Informatia care este adevarata - este adevarata oriunde pe glob, in orice timp sau oricare spatiu(tara, regiune,oras), ea nu apartine primului care a spus-o ci este a tuturor .

Ce fac aici este informare ... adica spun si altora pt imbunatatirea vietii acestora, nu am pretentia vreunei afirmatii in premiera sau orgoliul ca eu as fi singurul care stie aceste informatii deci va rog fiti mai lucizi si mai cu bun simt.Mai ales ca primiti aceste informatii care puse in aplicare va schimba in bine destinul si nici macar nu platiti pt asta.

Sa fim iubiti si sa iubim fara masura !

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Informatia care este adevarata - este adevarata oriunde pe glob, in orice timp sau oricare spatiu(tara, regiune,oras), ea nu apartine primului care a spus-o ci este a tuturor .

Ce fac aici este informare ... adica spun si altora pt imbunatatirea vietii acestora, nu am pretentia vreunei afirmatii in premiera sau orgoliul ca eu as fi singurul care stie aceste informatii deci va rog fiti mai lucizi si mai cu bun simt.Mai ales ca primiti aceste informatii care puse in aplicare va schimba in bine destinul si nici macar nu platiti pt asta.

Sa fim iubiti si sa iubim fara masura !

Gratuitatea informatiei gresite nu schimba cu nimic rezultatul. Ti-am pus o intrebare cerand detalii...in cuvintele tale, nu ale celui care le-a rostit primul, ultimul sau in between.

Postat

Bine ... intrebarea e tehnica asa ca sunt obligat sa raspund:

Pentru o menstruatie redusa gradat si fara sindrom pm si fara dureri, sensibilitate, irascibilitate si gradat chiar suspendarea pe cale naturala la vointa a menstruatiei: 

1.Asane pt o fata tip constitutional vata( adica slabuta - sub greutatea standard normala exemplu: 1,70 si 50-57 kg):

Exact in aceasta ordine:

1.Incalzirea(Surya Namaskar) 3 executii

2.Postura ganditorului(Utkatasana) 5' - daca nu puteti mentine  5 minute pozitia se realizeaza cat va simtiti bine, se opreste cronometrul si apoi se reia dupa 1-2 minute de relaxare)

3.Cobra(Bhujangasana) 5'

4.Postura vulvei(Yoni Asana) 3'

5.Plugul(Halasana) 3'

6.Postura continentei(Brahmachayasana) 5'

7.Podul in ridicare(Setu-bandhasana) 3'

8.Lumanarea inclinat(Viparita Karani) 3'

9.Jumatate de lumanare(Ardhasarvangasana) 3'

10.Lumanarea(Sarvangasana) 4'

11.Relaxarea 15'

Pentru o fata pita(tip constitutional mediu - sportive ex: 1.70 - 58-68 Kg)

1.Incalzirea(Surya Namaskar) 3 executii

2.Postura leului(Simhasana) 5' 

3.Cobra(Bhujangasana) 5'

4.Postura vulvei(Yoni Asana) 5'

5.Plugul(Halasana) 5'

6.Postura continentei(Brahmachayasana) 10'

7.Podul in ridicare(Setu-bandhasana) 5'

8.Lumanarea inclinat(Viparita Karani) 5'

9.Jumatate de lumanare(Ardhasarvangasana) 5'

10.Lumanarea(Sarvangasana) 5'

11.Relaxarea 10'

Pentru o fata kapha(tip constitutional mare - fete vitale, plinute sau chiar obeze ex: 1.70 - mai mult de 69 Kg)

1.Incalzirea(Surya Namaskar) 7 executii

2.Postura strutului(Shutamurgasana) 5' 

3.Cobra(Bhujangasana) 10'

4.Postura vulvei(Yoni Asana) 5'

5.Plugul(Halasana) 10'

6.Postura continentei(Brahmachayasana) 10'

7.Podul in ridicare(Setu-bandhasana) 5'

8.Lumanarea inclinat(Viparita Karani) 5'

9.Jumatate de lumanare(Ardhasarvangasana) 5'

10.Lumanarea(Sarvangasana) 5'

11.Relaxarea 5'

De retinut asanele(posturile corporale in care veti ramane cat mai nemiscate) se fac in perioadele 1-3 ale ciclului menstrual

Intre posturi 1 minut- doua de relaxare si de constientizare a efectelor benefice si starilor aparute.

Pentru orice intrebari, nelamuriri sau programe personalizate va stau la dispozitie.

Postat

Pranayamas:

se fac dupa programul de asane si inainte de relaxare:

1.Fete sau femei tip vata:

Respiratia abdominala 10'

Respiratia yoghina completa: 5'

Yoni Mudra Pranayama 7 executii

2.Fete sau femei tip pita:

Respiratia abdominala 5'

Yoni Mudra Pranayama 10 executii

3.Fete sau femei tip kapha:

Respiratia claviculara 5'

Yoni Mudra Pranayama 15 executii

La fel si aici - se lucreaza doar in perioadele 1 2 si 3 ale ciclului menstrual

Postat

Acestea sunt programele de lucru pt incepatori( cei care realizeaza asane si pranayama de 1 an sau mai putin zilnic sau pt cei care realizeaza din cand in cand chiar daca au mai multi ani de cand au inceput)

• Oras:Bucuresti
Postat

Da, suspendarea menstruatiei pe cale naturala este strans legata de controlul perfect emotional si de un optim perfect la nivel hormonal ... cu anticonceptionalele va puteti imagina ca nu sunt de acord ... reprezinta o mare problema care deregleaza grav optima functionare a organismului feminin.

La suspendarea la vointa(simplu ai menstruatie daca vrei) si pe cale naturala a menstruatiei se poate ajunge pe mai multe cai ... totusi daca vreti rezultate rapide va recomand mai multe cai simultan.Caile descoperite de mine(prin exemple practice verificabile)

1.Cu ajutorul dietei(bine alese) si a plantelor medicinale POTRIVITE structurii femeii.

2.Asanele si pranayama din sistemul yoga(si aici: un program bine ales si potrivit structurii femeii)

3.Controlul perfect al mentalului si implicit si a emotiilor(nici un gand nu apare fara ca noi sa vrem, daca totusi apare este dat afara imediat - fiinta are o stare exemplara de atentie la ganduri, emotii, stari)- antrenament sustinut prin metode specifice daca exista inclinatii catre aceasta cale

4.Calea mistica: rugaciune, meditatie(minim 4-6 ore continuu pe zi la inceput)

5.Alimentatie corecta si amorul numai cu continenta si iubire(adica cu un barbat sau barbati care stapanesc perfect continenta amoroasa)

Ce v-am scris pe acest forum este perfect adevarat, confirmat de rezultate practice si reprezinta o stiinta exacta asa cum este chimia, puteti verifica si voi si va asigur ca veti confirma cu cat puneti in practica ... informatiile trebuie puse in practca intr-un mod precis si sistematic, totul e exact: cantitatile de plante, durata posturilor, timpul de cand este continent sexual barbatul, timpul de mentinere a unei stari emotionale  etc

E atat de precis incat daca imi spuneti ce procedee folositi va spun cu o precizie de + sau - 5 zile momentul cand vetisuspenda complet pt prima oara menstruatia in cazul in care practicati constant metoda prezentata.

In acelasi timp daca cineva are o alta metoda cu care a avut succes sunt interesat sa o aflu in detaliu.

Hai las-o-n pula mea, am ajuns deja la suspendarea menstruației pe cale naturală.....în ritmul ăsta mi-e și frică să mă gândesc la ce mai urmează. Să ne pișăm prin nas? Or what?

• Minus 1
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Ananda , o femeie in perioada suspendarii ciclului mai este fertila? Poate ramane gravida?

Postat

Acestea sunt programele de lucru pt incepatori( cei care realizeaza asane si pranayama de 1 an sau mai putin zilnic sau pt cei care realizeaza din cand in cand chiar daca au mai multi ani de cand au inceput)

Eu fac panaraiame de când mă știu.

Postat

I know i know :)

pai si atunci? dar in public nu imi trimiti saruturi, ci doar in privat? pai este frumos asa Dayw? eu te pup si tu nimic?

Postat

pai si atunci? dar in public nu imi trimiti saruturi, ci doar in privat? pai este frumos asa Dayw? eu te pup si tu nimic?

Te-a lasat vederea sau memoria? Ia deruleaza vreo 3 postari mai sus si vezi daca te-am pupat sau nu.

Postat

Te-a lasat vederea sau memoria? Ia deruleaza vreo 3 postari mai sus si vezi daca te-am pupat sau nu.

si tu acum... poate voiam mai mult si nu stiam cum sa iti zic

Postat

si tu acum... poate voiam mai mult si nu stiam cum sa iti zic

:))) Oricum credeam ca ce facem in privat e doar treaba noastra. Hmmm.... =))

Postat

:))) Oricum credeam ca ce facem in privat e doar treaba noastra. Hmmm.... =))

:))) pai am spus doar ca ma pupi. sunt foarte discreta, altceva nu spun , poftim!

Postat

:))) pai am spus doar ca ma pupi. sunt foarte discreta, altceva nu spun , poftim!

Altceva nici nu e. Hai mai zi ceva :)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...