Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2023 Partajează Postat Mai 3, 2023 mulțumesc frumos!! 😘😘 Link spre comentariu
ritchard00 Reputație: 867 Postat Mai 3, 2023 Oras:Undeva pe lângă Bacău Oras:Undeva pe lângă Bacău Partajează Postat Mai 3, 2023 Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus: mulțumesc frumos!! 😘😘 Pe cine ai mai supărat acum? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2023 Partajează Postat Mai 3, 2023 Acum 7 minute, ritchard00 a spus: Pe cine ai mai supărat acum? Pe unu dezamăgit..ca am modificat prețul si ca am recenzii bune desi s-a intamplat la el sa nu onorez programarea ne-am vazut cand aveam150nr..după ceva timp s-a programat (asta dupa ce acceptasem aroganta ca el nu vine la 200) și nu am onorat eu.. (Mai bine) știu ca vezi asta...și uite ce de foamea fac vezi?😅 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2023 Partajează Postat Mai 3, 2023 Acum 6 minute, AlexaNdrA1q a spus: Pe unu dezamăgit..ca am modificat prețul si ca am recenzii bune desi s-a intamplat la el sa nu onorez programarea ne-am vazut cand aveam150nr..după ceva timp s-a programat (asta dupa ce acceptasem aroganta ca el nu vine la 200) și nu am onorat eu.. (Mai bine) știu ca vezi asta...și uite ce de foamea fac vezi?😅 Nu știu care este miezul problemei...dar,imi pare rau ca se ajunge la așa derapaje... Ps. Ai nevoie de un sandwich, o apa plata??? 😉 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2023 Partajează Postat Mai 3, 2023 Acum 1 minut, scorpion1970 a spus: Nu știu care este miezul problemei...dar,imi pare rau ca se ajunge la așa derapaje... Ps. Ai nevoie de sandwich, o apa plata??? 😉 Daa nu mai pot o tigare la bucata dacă e și 10 rupii🤣 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Mai 3, 2023 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Mai 3, 2023 🤣ca veni vorba...de ce baga rupiile -le in discutie? E indian, e cea mai slaba moneda din lume, sau ce? Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2023 Partajează Postat Mai 3, 2023 Mda!!...trist sa vi sa ma plătești ..sa mai vrei sa vi și după sa ma jignesti! 😘😘!! Aroganta de mine Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2023 Partajează Postat Mai 3, 2023 Sa revenim la oile noastre!😅😅 Pasari de noapte avem??🤔🤔sa scot dracii din mine 🤭🤭 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2023 Partajează Postat Mai 3, 2023 58 minutes ago, AlexaNdrA1q said: mulțumesc frumos!! 😘😘 ."New Cockroach".colegule era mai simplu sa dai PASS si sa nu stai sa jignesti in halu asta (Fiecare fata isi selecteza clienti/isi face preturile dp cum e respectata.(cel mai important Siguranta) Sanatate la toti😇 Link spre comentariu
Saracu Reputație: 162 Postat Mai 4, 2023 Oras:Pula mea Oras:Pula mea Partajează Postat Mai 4, 2023 Dar de ce te bagi tu? E o discutie privata care a fost postata pe forum. Cine a gresit? Amandoi, evident! Deci de ce sa aratam cu degetul? 2 Link spre comentariu
RandomFucker Reputație: 67 Postat Mai 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 4, 2023 6 hours ago, Saracu said: Dar de ce te bagi tu? E o discutie privata care a fost postata pe forum. Cine a gresit? Amandoi, evident! Deci de ce sa aratam cu degetul? sper ca nu esti tu cel care ai trimis mesajul din poza, insa Alexa ar fi gresit doar daca ne arata si numarul de pe care a primit mesajul. O discutie privata este un sir de replici de ambele parti, iar colegul camionangiu13 doar isi da cu parerea cum o fac si eu acum, sau tu cand spui ca amandoi au gresit. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 În fine! Eu am pus aia aici...ca sa ii mulțumesc În public ptr jigniri !! Care oricum nu ma afectează! Doar eu am voie sa ma jignesc gen..sa îmi țin morala și predica! Revenim la ale noastre!! Disponibila pana la ora 23!! Maine voi fi de la 10! Cei care au tot încercat în ultimele dimineți sa știți ca am dormit ca în filme 😂 Îmi iau revanșa de mâine! 😘😘 Programările pot fi făcute din timp cu confirmare înainte cu 30 de min Cine ma întreabă de servicii si pret nu răspund deoarece am descoperit anunțuri în afara site-ului iar eu nu accept decât de pe nimfo! 😁😅 asta e culmea știu dar asa vreau eu! Link spre comentariu
ritchard00 Reputație: 867 Postat Mai 4, 2023 Oras:Undeva pe lângă Bacău Oras:Undeva pe lângă Bacău Partajează Postat Mai 4, 2023 Acum 16 minute, AlexaNdrA1q a spus: În fine! Eu am pus aia aici...ca sa ii mulțumesc În public ptr jigniri !! Care oricum nu ma afectează! Doar eu am voie sa ma jignesc gen..sa îmi țin morala și predica! Revenim la ale noastre!! Disponibila pana la ora 23!! Maine voi fi de la 10! Cei care au tot încercat în ultimele dimineți sa știți ca am dormit ca în filme 😂 Îmi iau revanșa de mâine! 😘😘 Programările pot fi făcute din timp cu confirmare înainte cu 30 de min Cine ma întreabă de servicii si pret nu răspund deoarece am descoperit anunțuri în afara site-ului iar eu nu accept decât de pe nimfo! 😁😅 asta e culmea știu dar asa vreau eu! Ai dormit ca în filme sau ai muncit a în filme? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 1 oră în urmă, ritchard00 a spus: Ai dormit ca în filme sau ai muncit a în filme? Ambele!înainte de somn .. mama ce ora ca în filme am avut... 🤣🤣ptr mine dimineți înseamă de la 10 la 13/14 interval în care dorm în general dacă nu apar pe aici online. Link spre comentariu
bancheru24 Reputație: 2477 Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Acum 18 ore, AlexaNdrA1q a spus: Pe unu dezamăgit..ca am modificat prețul si ca am recenzii bune desi s-a intamplat la el sa nu onorez programarea ne-am vazut cand aveam150nr..după ceva timp s-a programat (asta dupa ce acceptasem aroganta ca el nu vine la 200) și nu am onorat eu.. (Mai bine) știu ca vezi asta...și uite ce de foamea fac vezi?😅 Poi si doar pentru atat? Pe mine m-ai lasat de atatea ori in seen si tot nu m-am suparat 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Acum 4 minute, bancheru24 a spus: Poi si doar pentru atat? Pe mine m-ai lasat de atatea ori in seen si tot nu m-am suparat 🤣🤣🤣 E poveste mai lunga.. și la tine la fel.. ironia e ca eu voiam sa onorez a doua programare dar s-a întâmplat sa nu..și la tine la fel aștept dar tu nu știu cn ești și nici nu pot prioritiza dacă nu știu... seen dau daca trece timp sau am treaba Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Acum 49 minute, bancheru24 a spus: Poi si doar pentru atat? Pe mine m-ai lasat de atatea ori in seen si tot nu m-am suparat 🤣🤣🤣 Gata..stiu de ce te-am lasat cu seen..am simtit eu ca nu au crescut alea la bursa🤣totuși.. oare ai ajuns la mine?😅🤔 sau tot cu seen... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Salutare Merita recenzii cat mai multe Alexandra👍👍❤ Nu mai intru in detatlii ca am scris si p PL si B nota 10 Sunt de acord cu ea la ce a sp si nu a glumit cu "Revenirea in fotzaa"💪 Nu pot decat sa sp ca p mn unu ma lesinat la ce energie a avut azi 🥵🥵..... la sfarsit cand sa plec am cerut un pahar mare de Apa lam baut dintr.o inghititura am mai luat si io in drum spre masina 1 sticla de suc si tot degeaba ma simt ca un zombii😆😆 a scos tot din mn MS Alexandra te😘 esti Top🥇 Revenirea la ea nu ma dezamagit niciodata 😇si o sa revin mereu🥳😁😊 Succes colegii 😉👍 Link spre comentariu
bancheru24 Reputație: 2477 Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Acum 1 oră, AlexaNdrA1q a spus: Gata..stiu de ce te-am lasat cu seen..am simtit eu ca nu au crescut alea la bursa🤣totuși.. oare ai ajuns la mine?😅🤔 sau tot cu seen... O sa ajung cat de curand...adica o sa iti scriu, sa vedem daca e si cu noroc 😁😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Disponibila 🙃🙃👉👌 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Mai 5, 2023 Partajează Postat Mai 5, 2023 Mică, mica, dar ridica.... 😉 După multe tatonări și înțepături specifice, dar chiar multe, am reusit sa ma întâlnesc cu Alexandra. Si cu ceva ajutor divin si cu mult tact si răbdare am aliniat planete retrograd scorpionul în venus Întâlnirea a avut loc cu ceva timp in urma (acum câteva ore😉). Va pot spune ca efortul obtinerii acestei intalniri a fost un adevărat succes... deoarece am intalnit o FEMEIE în adevăratul sens al cuvântului. Aceasta femeie cu care am facut sex....si ce futai..... cu care am vorbit, am râs ... care m-a facut sa ma simt extraordinar in compania ei, în realitatea este o "maniPULAtoare de mare clasa,acea gheisa care se joaca cu mintea ta. 🤗 Alexandra este frumoasă , atrăgătoare, are acel chip care iti ramane întipărit în minte. M-a asteptat îmbrăcată în lenjerie de buna calitate , neagră conform procedurii asortată cu diferite accesorii sexi. Este înaltuta,și încălțat este precum Venus din Milo.... As fi trecut instant la fapte dar atitudinea ei , fără a fi respingătoare, m-a facut sa am răbdare,si sa începem o discuție la o țigare, 2, 3... 😀După aceasta tatonare și igienizarela am ales varianta cu FK unde am observat ca, chiar ii face placere și îți raspunde prompt la sărutări. Am creat impreuna o atmosferă propice unei partide de sex. S-a început cu un cunni elaborat din partea mea unde am primit semnale specifice ca suntem pe aceasi frecventa...Dupa aceasta etapa, a fost momentul când Alexandra a luat atitudine și ma răsfățat și pe mine cu un oral bineee executat , deep ok .... voi nota mai jos.Dupa ce sa încins atmosfera a venit momentul pt o penetrarea in sex normal unde am simtit cu adevarat feminitatea Alexandrei. Se fute bine. Bine Bine. Bine rău... luati-o cum vreți. Probabil experienta sau chiar placerea de a face sex a dus la un futai pe care-l doresc repetat si unde am terminat in misionar privind-o în timp ce ma...eliberam de plăceri. La final.... Igienizarea de rigoare, o ultima țigară, lăsat năravul și sărutul de plecare locatie: 10, curat, usor de ajuns chip si corp 9: foarte frumoasa , sani frumosi si de fund nici nu mai zic, mult mai sexy decat am observat în poze, numai bun de alintat OP 9: Alexandra a reusit sa ma excite foarte tare Igiena: 10, impecabila, nimic de reprosat NP: 9, m-am simtit ca la o veche prietena, GFE: 10, relaxata, deschisa si vesela, nu m-am simtit presat absolut deloc. Biletul de intrare:400/1h Salutari și la mai mare sau la mai multe... 😉 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2023 Partajează Postat Mai 5, 2023 Acum 53 minute, scorpion1970 a spus: Mică, mica, dar ridica.... 😉 După multe tatonări și înțepături specifice, dar chiar multe, am reusit sa ma întâlnesc cu Alexandra. Si cu ceva ajutor divin si cu mult tact si răbdare am aliniat planete retrograd scorpionul în venus Întâlnirea a avut loc cu ceva timp in urma (acum câteva ore😉). Va pot spune ca efortul obtinerii acestei intalniri a fost un adevărat succes... deoarece am intalnit o FEMEIE în adevăratul sens al cuvântului. Aceasta femeie cu care am facut sex....si ce futai..... cu care am vorbit, am râs ... care m-a facut sa ma simt extraordinar in compania ei, în realitatea este o "maniPULAtoare de mare clasa,acea gheisa care se joaca cu mintea ta. 🤗 Alexandra este frumoasă , atrăgătoare, are acel chip care iti ramane întipărit în minte. M-a asteptat îmbrăcată în lenjerie de buna calitate , neagră conform procedurii asortată cu diferite accesorii sexi. Este înaltuta,și încălțat este precum Venus din Milo.... As fi trecut instant la fapte dar atitudinea ei , fără a fi respingătoare, m-a facut sa am răbdare,si sa începem o discuție la o țigare, 2, 3... 😀După aceasta tatonare și igienizarela am ales varianta cu FK unde am observat ca, chiar ii face placere și îți raspunde prompt la sărutări. Am creat impreuna o atmosferă propice unei partide de sex. S-a început cu un cunni elaborat din partea mea unde am primit semnale specifice ca suntem pe aceasi frecventa...Dupa aceasta etapa, a fost momentul când Alexandra a luat atitudine și ma răsfățat și pe mine cu un oral bineee executat , deep ok .... voi nota mai jos.Dupa ce sa încins atmosfera a venit momentul pt o penetrarea in sex normal unde am simtit cu adevarat feminitatea Alexandrei. Se fute bine. Bine Bine. Bine rău... luati-o cum vreți. Probabil experienta sau chiar placerea de a face sex a dus la un futai pe care-l doresc repetat si unde am terminat in misionar privind-o în timp ce ma...eliberam de plăceri. La final.... Igienizarea de rigoare, o ultima țigară, lăsat năravul și sărutul de plecare locatie: 10, curat, usor de ajuns chip si corp 9: foarte frumoasa , sani frumosi si de fund nici nu mai zic, mult mai sexy decat am observat în poze, numai bun de alintat OP 9: Alexandra a reusit sa ma excite foarte tare Igiena: 10, impecabila, nimic de reprosat NP: 9, m-am simtit ca la o veche prietena, GFE: 10, relaxata, deschisa si vesela, nu m-am simtit presat absolut deloc. Biletul de intrare:400/1h Salutari și la mai mare sau la mai multe... 😉 😍😍încă unul satisfăcut! 😈💪poate fata😎😎 Scorpion bifat😅 🙈așteptam de mult și vizita ta! În rest nu mai adăugăm nimic la text🙈🫶🫶Mulțumesc ptr vizita și ptr recenzie la ora tarzie🤗🤗siii te mai aștept😌👉👌 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Mai 5, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Mai 5, 2023 Acum 2 ore, AlexaNdrA1q a spus: 😍😍încă unul satisfăcut! 😈💪poate fata😎😎 .... Stateai in dubii 😊? 2 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Mai 5, 2023 Partajează Postat Mai 5, 2023 Acum 6 minute, MisterX a spus: Stateai in dubii 😊? Am fost o adevărată "victima"!!! 😉 Link spre comentariu
fratelo 1968 Reputație: 5484 Postat Mai 5, 2023 Partajează Postat Mai 5, 2023 Acum 2 ore, AlexaNdrA1q a spus: 😍😍încă unul satisfăcut! 😈💪poate fata😎😎 Scorpion bifat😅 🙈așteptam de mult și vizita ta! În rest nu mai adăugăm nimic la text🙈🫶🫶Mulțumesc ptr vizita și ptr recenzie la ora tarzie🤗🤗siii te mai aștept😌👉👌 @scorpion1970finutule iar mi-ai luat-o înainte dar lasă 🤣🤣🤣că te bag eu la fund👍. @AlexaNdrA1qcat de curând îți voi cădea victimă 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum