Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 La 21.06.2023 la 12:34, alexandru gabriel a spus: Păi altfel ce sa intaleg daca colegul awokeone10 mi a dat la salutare mea catre tine minus.. Ciao ..pupici si cred ca la toti de pe aici ne e dor de tine ..💋💋💋 Alte tipuri de info se pot da în pm sau whatsaap. Lăsați topicul jos va rog! Când vin anunț eu !! 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 Bunaaaaa😍😍😍😂😁😁 Vin acasaaa😘😁❤️🔥❤️🔥❤️🔥 💦👉👌💦🤏👈💦👉👌💦🤏👈💦 De mâine după ora 17/18 cu locatia momentan la universitate fără program deci ... zi și noapte 😇😉🥰 va puup rauu😅cea mai fericita sunt când ma întorc ❤️❤️🔥(nu știu de ce plec dar.. merge și asa) 😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 2 hours ago, AlexaNdrA1q said: la universitate Coda mare o sa fie la inscrierii 😜.....》super pozele👍🔥 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2023 Partajează Postat Iunie 26, 2023 Ptr azi pauza 🥺😘 las mâine disponibilitatea zilnica și între timp poate rezolv și cu ap de la Decebal 🥺🥺 Link spre comentariu
icristi32 Reputație: 53 Postat Iunie 26, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 26, 2023 Marți disponibilă? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2023 Partajează Postat Iunie 27, 2023 6 hours ago, icristi32 said: Marți disponibilă? Colegu daca dai Urmarire(follow topic) la topic o sa primesti notificare cand se posteza cva nou + disponibilitatea titularei ...bafta😉 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2023 Partajează Postat Iunie 27, 2023 Bună seara..astăzi fac schimbul 3 în tura de noapte de la 00:30😘 atenție stau prost rău cu parcările pe aici(fiind seara cred ca se găsesc cateva este si parcare cu plata fix vis a vis /ușor de ajuns cei ce vin cu alt transport în afara de mașină personala!😂 Maine după amiaza ar trebuii sa revin la Decebal după cum mi s-a confirmat azi!,😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2023 Partajează Postat Iunie 28, 2023 Mama baa ce frumos e Cătălin botezatu .. cobora acum din masina fix lângă masina unde eram eu .. frumos Bărbat trecut de o anumita varsta ..la TV nu mi placea de el ..acum daaa😂😂 Link spre comentariu
fratelo 1968 Reputație: 5484 Postat Iunie 28, 2023 Partajează Postat Iunie 28, 2023 Acum 6 minute, AlexaNdrA1q a spus: Mama baa ce frumos e Cătălin botezatu .. cobora acum din masina fix lângă masina unde eram eu .. frumos Bărbat trecut de o anumita varsta ..la TV nu mi placea de el ..acum daaa😂😂 Offf🤣🤣iar te-ai îndrăgostit 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2023 Partajează Postat Iunie 28, 2023 1 hour ago, AlexaNdrA1q said: Coposu Mam trebui sa bag magnetu si fac *un 45*😉 mi sa aprins un💡 >>superba in poze❤️👍 Link spre comentariu
Greucea Reputație: 164 Postat Iunie 28, 2023 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Partajează Postat Iunie 28, 2023 1 oră în urmă, Greucea a spus: Cine are cine nu ce face?🤫😂🫶 Alexandra cum a fost la Arad?Ti-ai lăsat colega singura?țiCa la Buc nu-i pe nicăieri 🤫👍😘👅🫶 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2023 Partajează Postat Iunie 28, 2023 Acum 21 minute, Greucea a spus: Alexandra cum a fost la Arad?Ti-ai lăsat colega singura?țiCa la Buc nu-i pe nicăieri 🤫👍😘👅🫶 Întra pe topicul de arad și DG si aflii de acolo 😂😂 și apropo nu e în Arad ci în TM. Eu mi am terminat și nebunia cu vizita celor 2orase.. nu țin sa stau sa activez în alte părți.. se știe ca am baza în București 😁💪💪 și e greu sa fiu eu departe de Buc nu ma plafoneaz eu doar pe munca și somn ptr nici un alt oras! Mai bine combin aici munca centru somn bauta club munca somn 😅și facem off topic ..dacă ai ceva de lămurit îmi poți scrie în pvt.te pup Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2023 Partajează Postat Iunie 28, 2023 Luna viitoare..pe la jumătatea lunii...cred ca va pregătesc ceva nou în lista de servicii 😁😁🤭🤭😈😈 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2023 Partajează Postat Iunie 28, 2023 Disponibila și la noaptee😍🥰 am chef 👉👌 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2023 Partajează Postat Iunie 28, 2023 Suficient cu disponibilitatea la noapte (nu mai am energie multă ptr azi) 😂 mi am amintit ca azi e sărbătoare(P.S. zi de baută) 😂😘 somn ușor și la mulți ani celor ce poarta numele/derivatele Sfinților Petru și Pavel 😘😘 Link spre comentariu
Carotoru Reputație: 49 Postat Iunie 29, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 29, 2023 Acum 4 ore, AlexaNdrA1q a spus: Suficient cu disponibilitatea la noapte (nu mai am energie multă ptr azi) 😂 mi am amintit ca azi e sărbătoare(P.S. zi de baută) 😂😘 somn ușor și la mulți ani celor ce poarta numele/derivatele Sfinților Petru și Pavel 😘😘 Nu păcătui azi, lasă că recuperezi mâine, cu mine Link spre comentariu
Greucea Reputație: 164 Postat Iunie 29, 2023 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Partajează Postat Iunie 29, 2023 Acum 15 ore, AlexaNdrA1q a spus: Luna viitoare..pe la jumătatea lunii...cred ca va pregătesc ceva nou în lista de servicii 😁😁🤭🤭😈😈 Cred ca stiu ce ne Pregătești 🤫😂😘🫶👍 Link spre comentariu
Greucea Reputație: 164 Postat Iunie 29, 2023 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Partajează Postat Iunie 29, 2023 Acum 17 minute, Greucea a spus: Cred ca stiu ce ne Pregătești 🤫😂😘🫶👍 Îți zic in privat🙈😘🤫👍 Link spre comentariu
john9791 Reputație: 317 Postat Iunie 29, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 29, 2023 Acum 15 ore, AlexaNdrA1q a spus: Luna viitoare..pe la jumătatea lunii...cred ca va pregătesc ceva nou în lista de servicii 😁😁🤭🤭😈😈 Viața fără anal, e pustiu…..🤣🤣🤣 🍑🌽💣 Se pot face programări de acum? 😬 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2023 Partajează Postat Iunie 29, 2023 Usor usor .. nu am confirmat nimic 🤭😅 și oricare ar fi anal sau cim .. condiții multe frate 😂😂 Link spre comentariu
john9791 Reputație: 317 Postat Iunie 29, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 29, 2023 Acum 3 minute, AlexaNdrA1q a spus: Usor usor .. nu am confirmat nimic 🤭😅 și oricare ar fi anal sau cim .. condiții multe frate 😂😂 Condiția la 🍑, minim 18cm la 🌽 🤣🤣🤣🙋 2 Link spre comentariu
alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Iunie 29, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 29, 2023 Acum 6 minute, AlexaNdrA1q a spus: Usor usor .. nu am confirmat nimic 🤭😅 și oricare ar fi anal sau cim .. condiții multe frate 😂😂 Ciao bella..o ce veste tare..speram anal ca la ce curuleț tare ai ar fi perfect..acum, pana la urma, orice e bine primit😉😘 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2023 Partajează Postat Iunie 29, 2023 Va rog, stați calmi și țineți-vă rândul....ca să ajungă la toată lumea. 😊 Link spre comentariu
fratelo 1968 Reputație: 5484 Postat Iunie 29, 2023 Partajează Postat Iunie 29, 2023 Chiar acum, scorpion1970 a spus: Va rog, stați calmi și țineți-vă rândul....ca să ajungă la toată lumea. 😊 Eu vreau mai de la fund"ce ramane"👍🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2023 Partajează Postat Iunie 29, 2023 Acum 6 minute, john9791 a spus: Condiția la 🍑, minim 18cm la 🌽 🤣🤣🤣🙋 Cu tine mai ales...."am belit-o" 😂 scot hard fuck ..trec pe slow slow 😂 Acum 1 minut, scorpion1970 a spus: Va rog, stați calmi și țineți-vă rândul....ca să ajungă la toată lumea. 😊 Nu ca eu dispar dupa forum 😂stiu analul e așteptat de f mulți 😅 Acum 3 minute, alexandru gabriel a spus: Ciao bella..o ce veste tare..speram anal ca la ce curuleț tare ai ar fi perfect..acum, pana la urma, orice e bine primit😉😘 Dacă bag anal va golesc portofelele 😂 🤭🤭 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum