Sari la conținut

Alexandra! 0793527909 Fara graba 🤗🤗Garantez revenirea 😇

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
La 21.06.2023 la 12:34, alexandru gabriel a spus:

Păi altfel ce sa intaleg daca colegul awokeone10 mi a dat la salutare mea catre tine minus..

Ciao ..pupici si cred ca la toti de pe aici ne e dor de tine ..💋💋💋

Alte tipuri de info se pot da în pm sau whatsaap.  Lăsați topicul jos va rog! Când vin anunț eu !! 😘

Link spre comentariu
Vizitator

Bunaaaaa😍😍😍😂😁😁 

Vin acasaaa😘😁❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 

💦👉👌💦🤏👈💦👉👌💦🤏👈💦 

De mâine după ora 17/18 cu locatia momentan la universitate fără program deci ... zi și noapte 😇😉🥰  va puup rauu😅cea mai fericita sunt când ma întorc ❤️❤️‍🔥(nu știu de ce plec dar.. merge și asa) 😂

Link spre comentariu
Vizitator
6 hours ago, icristi32 said:

Marți disponibilă?

Colegu daca dai Urmarire(follow topic) la topic o sa primesti notificare cand se posteza cva nou + disponibilitatea titularei ...bafta😉

Link spre comentariu
Vizitator

Bună seara..astăzi fac schimbul 3 în tura de noapte de la 00:30😘 atenție stau prost rău cu parcările pe aici(fiind seara cred ca se găsesc cateva :) este si parcare cu plata fix vis a vis /ușor de ajuns  cei ce vin cu alt transport în afara de mașină personala!😂  Maine după amiaza ar trebuii sa revin la Decebal după cum mi s-a confirmat azi!,😘😘 

Link spre comentariu
Vizitator

Mama baa ce frumos e Cătălin botezatu .. cobora acum din masina fix lângă masina unde eram eu .. frumos Bărbat trecut de o anumita varsta ..la TV nu mi placea de el ..acum daaa😂😂

Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Disponibila
  • Disponibila
1 oră în urmă, Greucea a spus:

Cine are cine nu ce face?🤫😂🫶

Alexandra cum a fost la Arad?Ti-ai lăsat colega singura?țiCa la Buc nu-i pe nicăieri 🤫👍😘👅🫶

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 21 minute, Greucea a spus:

Alexandra cum a fost la Arad?Ti-ai lăsat colega singura?țiCa la Buc nu-i pe nicăieri 🤫👍😘👅🫶

Întra pe topicul de arad și DG si aflii de acolo 😂😂 și apropo nu e în Arad ci în TM. Eu mi am terminat și nebunia cu vizita celor 2orase.. nu țin sa stau sa activez în alte părți.. se știe ca am baza în București 😁💪💪 și e greu sa fiu eu departe de Buc :) nu ma plafoneaz eu doar pe munca și somn  ptr nici un alt oras! Mai bine combin aici munca centru somn bauta club munca somn 😅și facem off topic ..dacă ai ceva de lămurit îmi poți scrie în pvt.te pup 

Link spre comentariu
Vizitator

Suficient cu disponibilitatea la noapte (nu mai am energie multă ptr azi) 😂 mi am amintit ca azi e sărbătoare(P.S.  zi de baută)  😂😘 somn ușor și la mulți ani celor ce poarta numele/derivatele Sfinților Petru și Pavel 😘😘 

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București
Acum 4 ore, AlexaNdrA1q a spus:

Suficient cu disponibilitatea la noapte (nu mai am energie multă ptr azi) 😂 mi am amintit ca azi e sărbătoare(P.S.  zi de baută)  😂😘 somn ușor și la mulți ani celor ce poarta numele/derivatele Sfinților Petru și Pavel 😘😘 

Nu păcătui azi, lasă că recuperezi mâine, cu mine

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 15 ore, AlexaNdrA1q a spus:

Luna viitoare..pe la jumătatea lunii...cred ca va pregătesc ceva nou în lista de servicii 😁😁🤭🤭😈😈 

Cred ca stiu ce ne Pregătești 🤫😂😘🫶👍

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
Acum 15 ore, AlexaNdrA1q a spus:

Luna viitoare..pe la jumătatea lunii...cred ca va pregătesc ceva nou în lista de servicii 😁😁🤭🤭😈😈 

Viața fără anal, e pustiu…..🤣🤣🤣

🍑🌽💣 

Se pot face programări de acum? 😬

Link spre comentariu
Acum 3 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Usor usor .. nu am confirmat nimic 🤭😅 și oricare ar fi anal sau cim .. condiții multe frate 😂😂 

Condiția la 🍑, minim 18cm la 🌽 🤣🤣🤣🙋

• Haha 2
Link spre comentariu
Acum 6 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Usor usor .. nu am confirmat nimic 🤭😅 și oricare ar fi anal sau cim .. condiții multe frate 😂😂 

Ciao bella..o ce veste tare..speram anal ca la ce curuleț tare ai ar fi perfect..acum, pana la urma, orice e bine primit😉😘

Link spre comentariu

Vizitator
Acum 6 minute, john9791 a spus:

Condiția la 🍑, minim 18cm la 🌽 🤣🤣🤣🙋

Cu tine mai ales...."am belit-o" 😂 scot hard fuck ..trec pe slow slow 😂

Acum 1 minut, scorpion1970 a spus:

Va rog, stați calmi și țineți-vă rândul....ca să ajungă la toată lumea. 😊

Nu ca eu dispar dupa forum 😂stiu analul e așteptat de f mulți 😅

Acum 3 minute, alexandru gabriel a spus:

Ciao bella..o ce veste tare..speram anal ca la ce curuleț tare ai ar fi perfect..acum, pana la urma, orice e bine primit😉😘

Dacă bag anal va golesc portofelele 😂 🤭🤭

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...