Membru Premium armando77 Reputație: 5593 Postat Ieri la 08:13 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Postat Ieri la 08:13 Acum 44 minute, fakeaccount a spus: îmi recunosc culpa Da, sexul anal nu e singura fantezie a mea, o am și pe aia cu sexul anual Te cred, dar oi fi scris în recenzia anterioară că ai fost „la înălțime” și mi-a rămas în cap că ește foarte înaltă. 💖🤗 sper să te mai prin prin capitală Ce analiză proFUNDă pe un text de 2 rânduri 🤣. Nu-mi răspunde te rog , că-i ridici topicul iar și ne i-a la rost🤣 2 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu!
AlexaNdra1q Reputație: 17863 Postat Ieri la 09:24 Telefon: 0793527909 Oras:Iasi>>> Q Residence 😘 Disponibila Telefon: 0793527909 Oras:Iasi>>> Q Residence 😘 Disponibila Postat Ieri la 09:24 1 oră în urmă, armando77 a spus: Ce analiză proFUNDă pe un text de 2 rânduri 🤣. Nu-mi răspunde te rog , că-i ridici topicul iar și ne i-a la rost🤣 Iau la rost ptr ca baietii nu binevoiesc sa citeasca semnatura sau pe profil ca sunt in alt oras ,isi fac programari apoi *aaaa nu esti in Bucureeeesti* 🙄🙄 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum