Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16 Postat Iulie 16 📌VA ROG FACETI PROGRAMARILE DIN TIMP 📌DUSUL ESTE OBLIGATORIU 📌 VA ROG CITITI CU ATENTIE SERVICIILE 📌AM PUNCTAT DESTUL DE CLAR NU FAC ANAL SI NICI CIM,NICI MACAR CONTRA COST 🔴VA MULTUMESC ANTICIPAT🔴
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17 Postat Iulie 17 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 PUPICI CU SCLIPICI DISPO 11°°-21°° ALEEA JUPITER 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19 Postat Iulie 19 NEATA LUMEEEE 😘😘😘 DISPONIBILA SI ASTAZI SI MÂINE 📌 11°°-21°° WEEKEND MINUNAT 🫦🫦🫦🫦
Super Premium bogcp303 Reputație: 3682 Postat Iulie 20 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Postat Iulie 20 RECENZIE Locație: la data vizitei un bloc nou de pe Aleea Jupiter, apartamentul ok, nimic de reproșat Tarife: conform celor precizate în topic Modalitate de contact: whatsapp Doamna este frumușică pentru vârsta ei, ar putea fi încadrată undeva în categoria regular (normală), 2-3 kg în plus, dar în nici un caz în categoria următoare ”plinuță”, e frumușică la față, e bine proporționată, sâni medii naturali frumoși, un funduleț OK care se simte bine la pozițiile pe la spate. Venisem la doamna proaspăt dușat, așa că nu am avut nevoie să mă cer la duș. DTD: circa 60 de minute Acum notele: Locație și curățenie în locație: 10 (nimic de reproșat) Frumusețe: 7,5 – 8 (prima notă pentru categoria generală, a doua dacă mă raportez doar la doamne/MILF) Igienă: 9 - 10. Nu am simțit nici un miros suspect, la final nu s-a îmbrăcat, motiv pentru care presupun că face parte din categoria celor care fac duș după fiecare client. Atitudine în pat și în afara patului: 10. Doamna este amabilă, comunicativă, distractivă (în funcție de tema discuției), cooperantă. ON: 8,5. Umed, susținut, cu tente de deep, cu lins mădularul, cu atenție la sateliți, ca durată suficient, eu am cerut să trecem la normal. Cel mai IMPORTANT de menționat ar fi faptul că ON incepe cu ”preludiu” cu 🍌, experiență făină. NP: 8,5. Am făcut o singură poziție, doamna a dat contre la poziția respectivă, ceea ce este de apreciat la ea ar fi faptul că ”simte” momentul când te ”apropii” și accentuează în mod plăcut contrele. FK: 8,5. GFE: 8,5. Concluzie: Pentru amatorii de MILF-uri doamna este de neratat în special pentru atitudinea ei + GFE oferit + oralul foarte bun asemănător unei civiluțe care le ”are” bineee. 5 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 21 Postat Iulie 21 NEAȚA LUMEEEE 😘😘😘😘 ❌️ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ IN SV❌️ PROGRAM:11°°-21°° 😘😘😘😘😘😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23 Postat Iulie 23 NEAȚAAAA DRAGILOR😘😘 📌ULTIMELE 3 ZILE IN SV 📌11°°-19°° 😘😘😘😘
ThomasShe69 Reputație: 22 Postat Noiembrie 16 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Noiembrie 16 Mai știți ceva de ea?Oare mai activează?
Emi96 Reputație: 110 Postat Noiembrie 17 Postat Noiembrie 17 Acum 1 oră, ThomasShe69 a spus: Mai știți ceva de ea?Oare mai activează? Cred că s a retras , știu că zicea la un moment că are de gând să și încheie activitatea 1
ThomasShe69 Reputație: 22 Postat Noiembrie 17 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Noiembrie 17 Acum 11 ore, Emi96 a spus: Cred că s a retras , știu că zicea la un moment că are de gând să și încheie activitatea Asta este dacă s-a retras.Mersi totuși de informație
Emi96 Reputație: 110 Postat Noiembrie 17 Postat Noiembrie 17 Acum 4 ore, ThomasShe69 a spus: Asta este dacă s-a retras.Mersi totuși de informație Cu plăcere
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum