Sari la conศ›inut

๐Ÿ‘‘๐•‹๐• ๐•ก๐•š๐•”๐•ฆ๐• ๐•“๐•ฆ๐•Ÿ๐•–๐•š ๐••๐•š๐•ค๐•ก๐• ๐•ซ๐•šศ›๐•š๐•š ๐Ÿฅณ๐•Š๐•– ๐•ก๐• ๐•ฅ ๐•ก๐• ๐•ค๐•ฅ๐•’ ๐•“๐•’๐•Ÿ๐•”๐•ฆ๐•ฃ๐•š,๐•ก๐• ๐•ซ๐•–,๐•”๐•๐•š๐•ก๐•ฆ๐•ฃ๐•š ๐•’๐•ž๐•ฆ๐•ซ๐•’๐•Ÿ๐•ฅ๐•– ๐Ÿฅณ

Postฤƒri Recomandate

Reputaศ›ie: 186
  • Oras:Sibiu
Postat

Nu a fost deloc usor pentru lon sa o convinga pe Maria, dar pina la urma se pare ca a reusit. Omul nostru a inchiriat o camera intr-un hotel de lux si o invita pe domnisoara la cina inainte de a duce sus, in camera si a face sex cu ea.
Maria consuma absolut tot ce se poate din meniu, de la aperitiv si pina la desert. Nerabdator, lon ar merge deja in camera sa se infrupte din nurii femeii.
รŽn cele din urma, o intreaba:
- Spune-mi, mereu maninci atit de mult?
Zimbind dulce, ea ii spune:
- O, nu... Numai cind sint la ciclu...

Postat

รฎn noaptea nunศ›ii, Bubulina รฎi spune noul ei soศ›, Bulฤƒ:

โ€“ Bulฤƒ, te rog sฤƒ fii tandru cu mine. รŽncฤƒ sunt fatฤƒ mare!

โ€“ Ha! Ha! Ha! Cum poศ›i sฤƒ fii fatฤƒ mare, Bubulino?! Doar ai mai fost mฤƒritatฤƒ de 3 ori!

โ€“ Ei bine, primul meu soศ› era psihiatru. Tot ce รฎศ™i dorea era sฤƒ vorbeascฤƒ despre orice. Al doilea meu soศ› era ginecolog. Tot ce รฎศ™i dorea era sฤƒ se uite la mine.

โ€“ ศ˜i al treilea?!

โ€“ Bulฤƒ, al treilea meu soศ› era colecศ›ionar de timbre. Dacฤƒ stau bine ศ™i mฤƒ gรขndescโ€ฆ Ohhhh, Doamne, ce dor mi-e de el!!!

• Haha 1
Postat

Trei tauri stateau intr-un varf de deal.Unul era tanar,altul de varsta mijlocie si celalalt era chiar batran...Se uita ei si vad undeva in vale o cireada de vaci.Taurul ala mai tanar zice:
-Ba,daca vreau, imediat ma duc la ele si pe toate le f*t...
Ala de varsta mijlocie:
-Ba,io le-as f**e pe aia,pe aia,pe aia si pe aia...
Ala Batranelu':
-Ba copii...Pai io zic ca de se urca vreuna pana aci la mine,o f*t...ce sa fac...?

_________________________________________________________________________________________________________________________________

La birou, secretarele ,si dactilografele sint satule de bancurile cu tenta erotica pe care sefii lor le fac cu ele ,si se hotarasc ca, in momentul in care se va mai intimpla asa ceva, sa iasa toate din birou.
A doua zi, apare directorul de la personal:
- Fetelor, ati auzit c-a sosit in port un vas intreg cu marinari infometati de sex?... Ei, stati, unde fugiti asa agitate? Vasul ramine o saptamina!

____________________________________________________________________________________________________________________

Cica mergea iepurele prin padure grabit.
Ursule!..Ursule!
Ce vrei ma?
Bai, Ursule stii ca sa inventat o bere cu numele tau?
Nu!!??!?
Du-te la magazin sa vezi!
Se duce ursu la magazin si intreaba....
Nu va suparati!, bere Danut aveti???

Postat

Bula vine intr-o zi la scoala unde profa ii asculta la Miorita.
Un elev spunea poezia:
Miorita laie
Laie bucalaie
De trei zile-ncoace
Iarba nu-ti mai place
Tocmai atunci intra
Bula pe usa si spune:
Nu-i mai place
Nu-i mai da
Ia mai da-o-n ulpa mea

Reputaศ›ie: 3308
  • Oras:Bucureศ™ti
  • Oras:Bucureศ™ti
Postat

ย 

ย 

ย 

ย 

Creeazฤƒ un cont sau autentificฤƒ-te pentru a adฤƒuga comentariu

Trebuie sฤƒ fi un membru pentru a putea lฤƒsa un comentariu.

Creeazฤƒ un cont

รŽnregistreazฤƒ-te pentru un nou cont รฎn comunitatea nostrฤƒ. Este simplu!

รŽnregistreazฤƒ un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentificฤƒ-te aici.

Autentificฤƒ-te acum
  • Navigare recentฤƒ   0 members

No registered users viewing this page.

ร—
ร—
  • Creeazฤƒ nouฤƒ...