Sari la conținut

Camera de Certa si Discutii Contradictorii

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

SENYA HAI ca mai ai umpic si faci 1000 de postari :D nu te lasa.... :D

Nu nu nu ma las matisor,ca tot nu vor astia sami schimbe culoarea trag tare la Postari.Apropo ideea la poza aia de mai sus era ca Ursuletii si pisicutele=Friends :bow

Postat

SENYA HAI ca mai ai umpic si faci 1000 de postari :D nu te lasa.... :D

Mult a fost destul mai e :rax2

• Oras:.......
Postat

Nu nu nu ma las matisor,ca tot nu vor astia sami schimbe culoarea trag tare la Postari.Apropo ideea la poza aia de mai sus era ca Ursuletii si pisicutele=Friends :bow

Mult a fost destul mai e :rax2

Asaa nenea Ursulet :P .....curaj :laugh2

Postat

scuzati va rog, dar eu tot n-am inteles! ce se intampla la 1000? se intorc chilotii invers? se castiga o cutie de sapun? se schimba periuta de dinti? ai naibii, mie nu mi-au dat nimic la 1000! dar asa cum speranta moare ultima, poate-mi dau ceva la 2000! nu fiti rai, stiu deja ce mi-ati da voi!!!  :atm

Postat

Se rotunjeste nr de postari aia se intampla,ca vreau sa o ajung pe matisor

Postat

Castigi atentia ultilizatorilor si pe urma poti fi numit pe drept spammer.

:)))

Gresit bree patrik..la 1000 se castiga un borcan de dulceata....la alegere: mere,pere,cirese,capsuni :D

Postat

Gresit bree patrik..la 1000 se castiga un borcan de dulceata....la alegere: mere,pere,cirese,capsuni :D

Mai tu ma minti. :)) Eu de ce nu am castigat borcanul ala?

Aveti voi pile... :)

Postat

Mai tu ma minti. :)) Eu de ce nu am castigat borcanul ala?

Aveti voi pile... :)

Pentru ca nu te cunosteam eu cand ai facut tu 1000 de postari :D

Postat

scuzati va rog, dar eu tot n-am inteles! ce se intampla la 1000? se intorc chilotii invers? se castiga o cutie de sapun? se schimba periuta de dinti? ai naibii, mie nu mi-au dat nimic la 1000! dar asa cum speranta moare ultima, poate-mi dau ceva la 2000! nu fiti rai, stiu deja ce mi-ati da voi!!!  :atm

Ca un veteran care am trecut prin majoritatea cifrelor rotunde am sa va spun  recompensele care se primesc.

- 1000 postari - din trei o primesti pe cea mai lunga

- 2000 postari - din trei pe cea mai groasa

- 3000 postari - din trei o sa iei cea mai ramas

- 4000 postari - ai lua-o oricum dar nu mai ai ce si astepti, astepti, astepti....

- 5000 posturi - ai capatat atentia Pisicului deja esti un candidat serios la banare

- 6000 posturi - sint curios ce-o sa mai vina  ( curios, oare de ce nu am fost banat pana acum ? )  :laugh2

• Like 1

Postat

gabi,

foarte serios acum insa, felicitarile mele frate!!! impresionant volumul de munca si implicare!!! lasa 6000 de postari, care este o cifra fabuloasa, insa ai 13.000 de vizualizari!!! sincer, ptr mine este uimitor! eu am 6 pagini de discutii generale nedeschise pur si simplu ptr ca ma simt covarsit doar de efortul de a le deschide la ultima pagina fara a citi nimic, darmite sa aprofundez mai toate discutiile de acolo! extraordinara abilitate de concentrare, de implicare, de rezistenta! pe mine unul ma uimesti!!!

:clapp  :clapp  :clapp

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...