g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 gabi, foarte serios acum insa, felicitarile mele frate!!! impresionant volumul de munca si implicare!!! lasa 6000 de postari, care este o cifra fabuloasa, insa ai 13.000 de vizualizari!!! sincer, ptr mine este uimitor! eu am 6 pagini de discutii generale nedeschise pur si simplu ptr ca ma simt covarsit doar de efortul de a le deschide la ultima pagina fara a citi nimic, darmite sa aprofundez mai toate discutiile de acolo! extraordinara abilitate de concentrare, de implicare, de rezistenta! pe mine unul ma uimesti!!! :clapp :clapp :clapp Despre vizualizari am deja un banc trecut la sectiunea de bancuri. De aia sint atat de multe
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 Ca un veteran care am trecut prin majoritatea cifrelor rotunde am sa va spun recompensele care se primesc. - 1000 postari - din trei o primesti pe cea mai lunga - 2000 postari - din trei pe cea mai groasa - 3000 postari - din trei o sa iei cea mai ramas - 4000 postari - ai lua-o oricum dar nu mai ai ce si astepti, astepti, astepti.... - 5000 posturi - ai capatat atentia Pisicului deja esti un candidat serios la banare - 6000 posturi - sint curios ce-o sa mai vina ( curios, oare de ce nu am fost banat pana acum ? ) Acum pot reveni si cu completarea de rigoare : - 6000 de posturi - primesti doar relaxare, Pisicul deja s-a saturat sa te mai urmareasca pentru BAN, pentru toti ceilalti esti atat de vechi incat esti o relicva, pe nimeni nu impresionezi si nimeni nu te mai impresioneaza, fetele se intreaba ingrozite " oare cand iese asta la pensie ? " Pentru 7000 am sa va rog sa asteptati.... macar vreo doua saptamani 1
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 4, 2014 Nu se mai cearta nimeni?
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 ma amuza ca oarecum am anticipat cu totii ca se vor modifica criteriile ptr promovare, poate tocmai tinand cont de postari si nu alte aspecte! 2
obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat August 22, 2019 Oras:antile Oras:antile Postat August 22, 2019 Nu se mai cearta nimeni? :no2 nimeni bre , e pace pe forum , toti sint prieteni ,au mai ramas citeva clone doar
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum