Sari la conținut

Cine vrea ca Laura Popescu sa vina in Constanta?

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Maaama ce am dat-o in bara! JD-ul este de vina! Rog administratorul sa mute topic-ul la sectiunea "Discutii Generale! Multumesc...si scuze!

• Like 1
  • Oras:bangkok
Postat

eu o pot ajuta cu locatia, si poate sa o ia si pe sorina cu ea. cred ca pina la vara se fac prietene bune

Postat

intreab-o tu popeasco pe tanti anonna de ce e frumoasa constanta , ce baieti cavaleri avem pe aici....

• Oras:Bucuresti
Postat

intreab-o tu popeasco pe tanti anonna de ce e frumoasa constanta , ce baieti cavaleri avem pe aici....

:no2 Mi-e rusine :blushing2  intreab-o tu  :iagree  :hug1

Postat

Domnisoara Laura Popescu- Bitanescu :laugh2  incearca un week-end de curiozitate si o sa vezi tu ce parere-ti faci.  Eu stiu ca n-o sa-ti para rau sub nici o forma, nici materiala si nici de natura sociala. Tu doar anunta-ne cu 3-4 zile inainte si daca te tine sa ai 15 clienti pe zi in 3-4 zile ne termini pe toti  :laugh2  :laugh2

Postat

Nu duce ea atatia nebuni cati are Cta .aici sunt baieti care au vazut ceva pasarica la viata lor fie navigatori fie vizitatori ai altor tari.15 sub nici o forma ... dar daca este bine eu si amicul meu de la un metru ne bagam fara discutii si menajamente.

Postat

Domnisoara Laura Popescu- Bitanescu :laugh2  incearca un week-end de curiozitate si o sa vezi tu ce parere-ti faci.  Eu stiu ca n-o sa-ti para rau sub nici o forma, nici materiala si nici de natura sociala. Tu doar anunta-ne cu 3-4 zile inainte si daca te tine sa ai 15 clienti pe zi in 3-4 zile ne termini pe toti  :laugh2  :laugh2

15? =)) 3 maxim! 

Postat

opaa Laurah! Hai ti pup! :hug1 "Retras-o!"

Iti amintesti tu povestea nu reiau! :laugh2

Postat

N-ai inteles Cool . Ea s-a retras de pe Bucuresti tocmai pentru ca s-a hotarat sa vina la Constanta. :)

OK Gabi...dar ce ne facem.. ca se supara Amelica daca vine Laurica!  :laugh2

Postat

Laurico,,vino..te asteptam toti tembelii astia din Constanta! Vino...nu ai ce pierde! iti dau cuvantul meu de fost pionier! Vino..si nu vei regreta! Ma crezi?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...