Sari la conținut

Cine vrea ca Laura Popescu sa vina in Constanta?

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Laurico,,vino..te asteptam toti tembelii astia din Constanta! Vino...nu ai ce pierde! iti dau cuvantul meu de fost pionier! Vino..si nu vei regreta! Ma crezi?

Plsssssssssssss, :serenade :serenade :serenade :hi3 :hi3 :cake

Postat

Pentru cei care ne cunoasteti mai putin (inclusiv Laura) sper sa nu va ia cu lehamite, eu cu Amelia glumim.

:D

Postat

Pentru cei care ne cunoasteti mai putin (inclusiv Laura) sper sa nu va ia cu lehamite, eu cu Amelia glumim.

Da da guma gluma ,dar poate se prinde.No Offense :laugh2 :laugh2

• Oras:.......
Postat

:iagree

None taken.

zi zau cu limbuta scoasa :D

Postat

:o asa si???

draga mea Amelia e o mica sugestie sa iti pui si tu.. nu-i stii pe baietii astia pretentiosi de la malul marii ?  :snap

Postat

draga mea Amelia e o mica sugestie sa iti pui si tu.. nu-i stii pe baietii astia pretentiosi de la malul marii ?  :snap

Nu mi pun bre...pentru ca din 10 barbatii 8 mi au zis sa nu pun silicoane;)

• Like 1
Postat

Nu mi pun bre...pentru ca din 10 barbatii 8 mi au zis sa nu pun silicoane;)

Si bine faci,nuti pune (motive,sfat ,etc .pm)

Postat

pei da bre dar uite d-aia o sa o aduc pe Loredana aia pacatoasa care nu mai incape in studio la capatos si de plictis a inceput sa-si puna pierce-uri prin toata splendoarea ei  :laugh2  ea investeste si toata lumea vrea sa faca cunostinta cu noutatile ei, cine nu investeste nu are cautare caci lumea se plictiseste de aceleasi lucruri pe care le stie :D 

hai ca mai glumim si noi putin ca doar ne permite ora..  :icecream

da`chiar asa hai sa vedem.. facem cheta s-o aducem pe Lore la malu marii? (ca dup`aia vede ea  :doggystyle  :))))

Postat

pei da bre dar uite d-aia o sa o aduc pe Loredana aia pacatoasa care nu mai incape in studio la capatos si de plictis a inceput sa-si puna pierce-uri prin toata splendoarea ei  :laugh2  ea investeste si toata lumea vrea sa faca cunostinta cu noutatile ei, cine nu investeste nu are cautare caci lumea se plictiseste de aceleasi lucruri pe care le stie :D

hai ca mai glumim si noi putin ca doar ne permite ora..  :icecream

da`chiar asa hai sa vedem.. facem cheta s-o aducem pe Lore la malu marii? (ca dup`aia vede ea  :doggystyle   :))))

Depinde ......crezi ca trebuie sa te tunezi mereu ca sa nu se plictiseasca barbatii??si daca se plictisesc nu i bai sunt si altii :D

Senya, cum, ce, poftim??? :)

:laugh2  :laugh2

Postat

Ami,  Ami nu esti deloc in pas cu moda, nu stii cum fac fetele `chic`in ziua de azi? nu apar pe piata noile modele ca multe sunt deja expirate.. :waytogo     Dar cu toate astea eu am rabdare si astept clipa in care o sa vrei sa faci de una singura mici modificari    :foame  ( vrem cutitul si furculita :)))

dak o aduc pe Lore la noi ai fi dispusa sa stai cu ea sa te consilieze ce modificari ti-ar prinde bine ?  :crazylove  (dar dupa aia sa nu maresti iar halatul, ca o sa cer drepturi de autor si s-ar putea sa iesi pe minus :D :) )

Postat

Ami,  Ami nu esti deloc in pas cu moda, nu stii cum fac fetele `chic`in ziua de azi? nu apar pe piata noile modele ca multe sunt deja expirate.. :waytogo     Dar cu toate astea eu am rabdare si astept clipa in care o sa vrei sa faci de una singura mici modificari    :foame  ( vrem cutitul si furculita :)))

dak o aduc pe Lore la noi ai fi dispusa sa stai cu ea sa te consilieze ce modificari ti-ar prinde bine ?  :crazylove  (dar dupa aia sa nu maresti iar halatul, ca o sa cer drepturi de autor si s-ar putea sa iesi pe minus :D :) )

Prefer sa raman asa demodata ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...