Sari la conținut

Cine vrea ca Laura Popescu sa vina in Constanta?

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Ami,  Ami nu esti deloc in pas cu moda, nu stii cum fac fetele `chic`in ziua de azi? nu apar pe piata noile modele ca multe sunt deja expirate.. :waytogo     Dar cu toate astea eu am rabdare si astept clipa in care o sa vrei sa faci de una singura mici modificari    :foame  ( vrem cutitul si furculita :)))

dak o aduc pe Lore la noi ai fi dispusa sa stai cu ea sa te consilieze ce modificari ti-ar prinde bine ?  :crazylove  (dar dupa aia sa nu maresti iar halatul, ca o sa cer drepturi de autor si s-ar putea sa iesi pe minus :D :) )

Nu o ma ridica atat in slavi daca nu ai vizitato.Eu o cunosc personal si fac atata tam tam(nici nu o critic dar nici nu o laud)

Postat

Senya, cum, ce, poftim??? :)

Era Valabil Doar prin PM pentru Amelia,detalii nu pot da aici,sorry

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

Nu o ma ridica atat in slavi daca nu ai vizitato.Eu o cunosc personal si fac atata tam tam(nici nu o critic dar nici nu o laud)

Bueyyyyyyyyyyy m ai vizitat?????????? :o

Postat

la ce am scris eu si ce raspunzi tu suna cam a intrebarea aia.. ce treaba are sula cu prefectura ?!  :ewpu

Postat

patrick stii destul de bine motivul care este

Care este motivul? Se prea poate sa avem "gusturi" diferite.

Postat

Bueyyyyyyyyyyy m ai vizitat?????????? :o

Fceam referire la Lorena(fiica Ambasadorului,etc.)

Postat

hai cu sugestiile dragilor, ne-am sustras de la ideea topicului. vine nu vine Laura, dar o aducem pe Lore ?  :felatie  o sa fie multe dispute incinse.  :sexanal  cine duce pan la capat o sa merite trofeul  :hooray

Postat

hai pana una alta mai dureaza sa demaram formalitatile, dar dak tot suntem la malu marii putem sa ne bucuram de primarul nostru care vrea sa ne faca un nou hit cu care sa dea gata toata europa vara asta.  :rockettes-1   deci din partea mea, primul pas e facut : MOUIE MAZAREL  :hi3

Postat

Daca ai ceva de intrebat despre.... ma intrebi azi fata in fata

Uffffff ma speriasi senya..acum rasuflu linistita :D

Postat

?????????

senya de silicoane sa te intreb bree???

Incearca si o sa vezi daca poti,dar nu pe Forum

Postat

Care subiect?????????????????

Subiect: cine vine azi la bere? :P

hai pana una alta mai dureaza sa demaram formalitatile, dar dak tot suntem la malu marii putem sa ne bucuram de primarul nostru care vrea sa ne faca un nou hit cu care sa dea gata toata europa vara asta.   :rockettes-1   deci din partea mea, primul pas e facut : MOUIE MAZAREL   :hi3

Postat

o sa rog moderatorii sa mai stearga din mesaje ca deja se formeaza dubluri,tripluri si exotica noastra domnisoara Laura ar putea sa ne considere neseriosi si sa nu mai vrea sa-si mute locatia spre est :D

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

bagati si voi niste poze cu laura si cu sorina.....  sa vad si eu de ce atata disperare :laugh2

Nu e disperare, ti se pare... Eu nu fac nimic... ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...