Sari la conținut

Cine vrea ca Laura Popescu sa vina in Constanta?

Postări Recomandate

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

daca nu stiai, unul din aspectele benefice rezultat din aerosolul inspirat la malul marii negre este fix intarirea imunitatii fata de o decadere a tonusului psihic, cu preponderenta cauzat de indragosteala de barbati insurati! un weekend la mare printre noi si te asigur ca laura nu va mai suferi niciodata de aceasta afectiune!!!

Everything you say can and will be used against you in a court of law

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Aha....deci si-au propus barbatii isurati de acolo, sa o trateze asa de rau, incat sa-i treaca cheful de asemenea sport  :laugh2  :laugh2

https://p.gr-assets.com/540x540/fit/hostedimages/1380419164/830720.gif

• Like 1
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

mmoooaaammmaaaa, ce idee perversa!!! laura e la facultate acum...probabil la cursuri ca a terminat cu sesiunea, sta in amfiteatru, concentrata la cursul prezentat de un lector plictisitor ca bunica-mea, dar ne trimite noua poze care ne produc tachicardie!!!  fooooooarrrteeee taaaarrreeee!!!

bravo tie laura!!!

perv bartrin si libidinos ,te si vad cum iti curg balele. si pe nari sperma.  ai noroc ca imi esti prieten.... bun.

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Bagabontilor...Eu am inceput acest topic, spunand: "Eu da! Am un "feeling" asa ca daca vine...nici nu va mai pleca!" Bagabontilor eu am convins-o in proportie de 75% sa vina! Si acum..sariti voi ca sacalii! Sa va fie rusine! 

• Like 1
Postat

Am pus si eu umarul pentru 0.0001% deci e si meritul meu  :laugh2 . Cool vreau si eu parte din glorieeeeeeee  :laugh2  :laugh2

Gloria va fi (bineinteles impartasindu-o cu mine, eu mai mult el mai putin) a celui care va rezolva si celelalte 25% de procente ramase in discutie!

• Like 1
Postat

ne transmitem mesaje subliminale cu efecte halucinante de atractie obsesiva reciproca! crede si nu cerceta!!! mergi cu valul si nu nega iubirea ce o simtim acum!!!  :crazylove

M-ai spart!  :slap2

• Like 1
Postat

Steliane... nimeni nu prea stie dar noi o dorim  :laugh2  :laugh2  In alta ordine de idei ce greu mai scoate omul cate un cuvant de la tine, noroc cu Laura Popescu. :) Te mai asteptam si pe tine sa ne mai spui cate ceva. Orice. Valabil si pentru Gica89 curaj barbate. Hai scrie si tu un cuvintel acolo. 

Postat

Cine e Laura Popescu!? 

Hai sa va lamuresc! Laura Popescu este o distinsa Dra. (asa dupa cum reiese si din fotografia pe care a avut amabiltatea de o posta aici) care la propunerea noastra, a acceptat a veni la mare, nu pentru a se odihni, ci pentru a nu ne lasa pe noi sa ne odihnim! 

Am dreptate Laurico? 

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

:iagree  cand se fac 100 de pagini aici... o sa vin  :boob  :bow  glumesc :P

Ai dreptate coooool  :kiss3  Dar sa nu exageram... ca prea mult strica  :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...