g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 da.....25%!!! Bun de tot. Mai bun era la Google sau la Facebook, dar e bun si-aici
geone Reputație: -476 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Abc Oras:Abc Postat Februarie 26, 2014 Nu-l las eu pe fratele Holmes la greu 1 6
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 laura, sunt rautacioasi baietii astia! ce sa-i faci, cand esti atat de dorita este firesc ca vei produce palpitatii ptr unii ptr care strugurii sunt mult mult prea sus, si ca atare mult mult prea acri! eu unul de-abia astept sa va vad! spune-mi doar atat, care sunt florile tale preferate si care sunt ciocolatile care-i indupleca nurii frumoasei tale surioare???Am ciocolatile si acum, nu mananc, in 3-4 zile am primit foarte multe flori de la baietii mei, m-as bucura sa te vad pe tine... atat 1
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 da prietene! cu tine ma incumet sa merg oriunde! nu esti mai vertical ca vertical, mai diplomat ca sarlota, mai prieten ca gabi! tu tine merg pana in panzele albe!!! laura si lory, ne primiti pe mine si pe bunul meu amic, si barbat de incredere si nadejde, geone la voi in vizita la capitala???Clar! Lory il place mult pe Geone... stiai?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 Am ciocolatile si acum, nu mananc, in 3-4 zile am primit foarte multe flori de la baietii mei, m-as bucura sa te vad pe tine... atat
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 wow, sunt impresionat! flori ai, ciucalati nu ai nevoie, baieti ai, masina sigur ai ca altfel nu dadeai de carnet, de mancat nu mananci mult sigur, la cat si cum arati, silicoane ai, accesorii ai, ce mai, ai tot!!! atunci eu ca sa nu vin cu mana goala vin cu geone! dar sa nu-ti inchipui ca il tin de mana, sau de o alta parte fizionomica d'ne fereste mai intima! si nici in dinti nu vin cu el! doar in mijlocul de transport asupra caruia cadem de acord si doar ca sa-i fac pe plac lui lory!!! ma bucur ca ei ii place atat de mult de prietenul meu! asa ca: lory ii place de geone!geone ii place de lory!john ii place de laura!ramane doar ca laurei sa-i placa de john si treaba e perfecta!!!tuturor place de constanta dar ne vedem la bucuresti!!! perfect!!! weekendul asta suna minunat!!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 eu nu ma simt cu musca pe caciula....nu pic in lapte, ca nu are fata, dar stiu sigur unde plec! plec la bucuresti ca mi-a spus laura ca e rea de musca!
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 wow, sunt impresionat! flori ai, ciucalati nu ai nevoie, baieti ai, masina sigur ai ca altfel nu dadeai de carnet, de mancat nu mananci mult sigur, la cat si cum arati, silicoane ai, accesorii ai, ce mai, ai tot!!! atunci eu ca sa nu vin cu mana goala vin cu geone! dar sa nu-ti inchipui ca il tin de mana, sau de o alta parte fizionomica d'ne fereste mai intima! si nici in dinti nu vin cu el! doar in mijlocul de transport asupra caruia cadem de acord si doar ca sa-i fac pe plac lui lory!!! ma bucur ca ei ii place atat de mult de prietenul meu! asa ca: lory ii place de geone!geone ii place de lory!john ii place de laura!ramane doar ca laurei sa-i placa de john si treaba e perfecta!!!tuturor place de constanta dar ne vedem la bucuresti!!! perfect!!! weekendul asta suna minunat!!!
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 eu nu ma simt cu musca pe caciula....nu pic in lapte, ca nu are fata, dar stiu sigur unde plec! plec la bucuresti ca mi-a spus laura ca e rea de musca! ))))))))))))) ne-am dat naiba... am facut pe topicul asta chat sa vedeti voi cum o sa ma baneaza Pisicuts ... in curand... ca de futut ma fut 3 zile in 4 luni
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 Trebuie sa ne baneze pe toti care am scris aici. Si daca ne baneaza pierde multi K-ai
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 pai asta e topic chat!!! posibil sa fie chiar unul din topicele fierbinti ale forumului in acest moment! as intelege si de ce!!! laura...frumusete...baga 2 tate tunate in toata splendoarea lor sa moara dusmanii!!!!
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Trebuie sa ne baneze pe toti care am scris aici. Si daca ne baneaza pierde multi K-ai pai asta e topic chat!!! posibil sa fie chiar unul din topicele fierbinti ale forumului in acest moment! as intelege si de ce!!! laura...frumusete...baga 2 tate tunate in toata splendoarea lor sa moara dusmanii!!!!Maine, sa merg si eu putin la solar
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 promiti da???!!! zi "sa se'ndragosteasca sora'mea de geone ca proasta si sa nu-si mai doreasca alt barbat cat o trai" ca bagi 2 tate proaspat bronzate maine aici...dar doar aici!!!
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 promiti da???!!! zi "sa se'ndragosteasca sora'mea de geone ca proasta si sa nu-si mai doreasca alt barbat cat o trai" ca bagi 2 tate proaspat bronzate maine aici...dar doar aici!!! :bye 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 gata fata....clar...esti de-a mea!!! eu nu puteam sa spun in cuvinte mai bine ca tine toata povestea de mai sus! daca as adauga ceva in plus la "recenzia" ta ar fi un accent mai profund pe , adica erau indicati chiar 2 de si bineinteles ceva mai mult in sensul !!! u 2!!!
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 gata fata....clar...esti de-a mea!!! eu nu puteam sa spun in cuvinte mai bine ca tine toata povestea de mai sus! daca as adauga ceva in plus la "recenzia" ta ar fi un accent mai profund pe , adica erau indicati chiar 2 de si bineinteles ceva mai mult in sensul !!! u 2!!!n-am dat naiba ne indragostim pe forum nici nu ne-am vazut
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 ne transmitem mesaje subliminale cu efecte halucinante de atractie obsesiva reciproca! crede si nu cerceta!!! mergi cu valul si nu nega iubirea ce o simtim acum!!! 1
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 ne transmitem mesaje subliminale cu efecte halucinante de atractie obsesiva reciproca! crede si nu cerceta!!! mergi cu valul si nu nega iubirea ce o simtim acum!!!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 vezi!!! zi ca nu simiti in adancul porilor crema hidratanta de seara pe care ai aplicat-o deja!!!
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2014 Postat Februarie 26, 2014 Laura, recomand si eu sa te duci in Constanta. Acolo ai mult mai putine sanse sa te indragostesti aiurea de vreun barbat insurat si sa suferi. Aici, in Bucuresti, traiesti periculos din punctul asta de vedere.HEHEHE!
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 vezi!!! zi ca nu simiti in adancul porilor crema hidratanta de seara pe care ai aplicat-o deja!!! Laura, recomand si eu sa te duci in Constanta. Acolo ai mult mai putine sanse sa te indragostesti aiurea de vreun barbat insurat si sa suferi. Aici, in Bucuresti, traiesti periculos din punctul asta de vedere. HEHEHE!Nu-mi mai spune...nu vreau sa-mi aduc aminte de trecut! Mai bine ma injuri........ decat sa-mi aduci aminte de EL
geone Reputație: -476 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Abc Oras:Abc Postat Februarie 26, 2014 Facem dezmat in 4
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 Laura, recomand si eu sa te duci in Constanta. Acolo ai mult mai putine sanse sa te indragostesti aiurea de vreun barbat insurat si sa suferi. bun venit la mare prietene, daca nu stiai, unul din aspectele benefice rezultat din aerosolul inspirat la malul marii negre este fix intarirea imunitatii fata de o decadere a tonusului psihic, cu preponderenta cauzat de indragosteala de barbati insurati! un weekend la mare printre noi si te asigur ca laura nu va mai suferi niciodata de aceasta afectiune!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum