g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 ca sa te ling mai bine Da ochii de ce ii ai asa mari ?
andreea deea... Reputație: 953 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Februarie 26, 2014 Da ochii de ce ii ai asa mari ? ca sa te vad mai bn dezbracat
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 ca sa te vad mai bn dezbracat Pe mine ma vezi bine si de la departare
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 da, dar tu poti spune acelasi lucru? si fara ochelari care corecteaza!!! :350x
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 da, dar tu poti spune acelasi lucru? si fara ochelari care corecteaza!!! :350x Sint doctor Watson deci ma descurc ( sper ca nu luati in considerare varianta cu Lucy Liu )
andreea deea... Reputație: 953 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Februarie 26, 2014 da, dar tu poti spune acelasi lucru? si fara ochelari care corecteaza!!! :350x Na gabriel
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 .
andreea deea... Reputație: 953 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Februarie 26, 2014 Sint doctor Watson deci ma descurc ( sper ca nu luati in considerare varianta cu Lucy Liu ) nu ne mai minti asa mult....trb sa sp ca esti dr ginegolog...ca te credeam..pe cuvant
laura popescu Reputație: 3807 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 vorbeam de buburuza lui lubric si daca-l tine de un drum rapid spre mare! daca ma gandesc mai bine laura....cred ca vin eu la tine la bucuresti!!! asa nu te deranjezi tu cu bagaje, drumuri, etc.! nu o pui pe drumuri si pe frumoasa ta surioara cu care trebuie sa duci lupte de convingere ptr a te acompania! da, clar, vin eu la voi si ne delectam cu o cina eleganta, cu un prosecco rece gheata, cu asternuturi scortoase dar incinse de 3 trupuri fierbinti!!! ce zici, e mai bine asa?john, am stat si m-am gandit un pic si intr-adevar este dificil sa o motivez si pe sora mea. te asteptam impreuna la bucuresti, ptr o noapte mirifica pe care noi doua suntem pregatite sa ti-o oferim in interesanta noastra capitala si unde ne vom delecta impreuna ca vechi si intimi prieteni si amanti!!! 1
mercedes1 Reputație: 64 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: 0734769169 Oras:timisoara Telefon: 0734769169 Oras:timisoara Postat Februarie 26, 2014 As vrea stimabili constanteni sa vina Laura Popescu la voi ,insa la vara sa fiu si eu in zona. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 john, am stat si m-am gandit un pic si intr-adevar este dificil sa o motivez si pe sora mea. te asteptam impreuna la bucuresti, ptr o noapte mirifica pe care noi doua suntem pregatite sa ti-o oferim in interesanta noastra capitala si unde ne vom delecta impreuna ca vechi si intimi prieteni si amanti!!! Iti recomand sa il duceti si la Muzeul Satului si la Antipa si la Galeriile de arta si pentru shoping la Dragonul rosu.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 As vrea stimabili constanteni sa vina Laura Popescu la voi ,insa la vara sa fiu si eu in zona. Facem vize de flotant cu 200 de euro. La Timisoara e mai scump
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 nu ne mai minti asa mult....trb sa sp ca esti dr ginegolog...ca te credeam..pe cuvant AH!!!!! Ce-ti mai plac filmele Elementary(2012) - Serial TV Sherlock Holmes şi Dr. WatsonDetaliiDistribuţieImagini (17)Articole (7)Păreri (11)Wiki http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/movie/57/84/48/elementary-537292l-175x0-w-58dea005.jpgPostere Elementary Regia Robert Doherty Cu Lucy Liu, Jonny Lee Miller Gen film Crimă Dramă Mister Ajustează gen 9 voturi Sinopsis Elementary Mai multDupă căderea în dizgraţie suferită la Londra şi cura de dezintoxicare, excentricul Sherlock se refugiază în Manhattan unde tatăl său îl obligă să trăiască cu cel mai mare coşmar al său – o asistentă de reabilitare, Dr. Watson. Chirurg de succes până când a pierdut un pacient şi licenţa de practică medicală cu trei ani în urmă, Watson priveşte noul ei job ca pe o altă oportunitate de a ajuta oamenii şi de a-şi spăla păcatele. Dar neobositul Sherlock nu are nimic de-a… Na! ti-am dat varianta cu Lucy Liu ca sa nu ma intrebi cine e si aia
andreea deea... Reputație: 953 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Februarie 26, 2014 AH!!!!! Ce-ti mai plac filmele Elementary(2012) - Serial TVSherlock Holmes şi Dr. WatsonDetaliiDistribuţieImagini (17)Articole (7)Păreri (11)Wikihttp://static.cinemagia.ro/img/resize/db/movie/57/84/48/elementary-537292l-175x0-w-58dea005.jpgPostere ElementaryRegia Robert DohertyCu Lucy Liu, Jonny Lee MillerGen filmCrimă Dramă Mister Ajustează gen 9 voturiSinopsis Elementary Mai multDupă căderea în dizgraţie suferită la Londra şi cura de dezintoxicare, excentricul Sherlock se refugiază în Manhattan unde tatăl său îl obligă să trăiască cu cel mai mare coşmar al său – o asistentă de reabilitare, Dr. Watson. Chirurg de succes până când a pierdut un pacient şi licenţa de practică medicală cu trei ani în urmă, Watson priveşte noul ei job ca pe o altă oportunitate de a ajuta oamenii şi de a-şi spăla păcatele. Dar neobositul Sherlock nu are nimic de-a… Na! ti-am dat varianta cu Lucy Liu ca sa nu ma intrebi cine e si aia hmmm..bn ,bn te tin minte....sa nu imi spui ca sunteti si prieteniii
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 bai, eu n-am vazut filmul asta! gabi, bai da ofticos esti mah!!! deci sa nu ma duca la o carciuma smechera in herastrau, pe malul lacului, sa ne imbatam privirile cu silueta iluminata pe amurg a bucurestiului. sa-mi clatesc ochii ceva mai tarziu cu 2 siluete de zane intinse pe o lenjerie de matase! dragonu rosu, antipa, bine ca n-ai zis sa impartim o punga de seminte pe calea rahovei in statia de tramvai! 2
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 john, am stat si m-am gandit un pic si intr-adevar este dificil sa o motivez si pe sora mea. te asteptam impreuna la bucuresti, ptr o noapte mirifica pe care noi doua suntem pregatite sa ti-o oferim in interesanta noastra capitala si unde ne vom delecta impreuna ca vechi si intimi prieteni si amanti!!! laura, sunt rautacioasi baietii astia! ce sa-i faci, cand esti atat de dorita este firesc ca vei produce palpitatii ptr unii ptr care strugurii sunt mult mult prea sus, si ca atare mult mult prea acri! eu unul de-abia astept sa va vad! spune-mi doar atat, care sunt florile tale preferate si care sunt ciocolatile care-i indupleca nurii frumoasei tale surioare???
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 bai, eu n-am vazut filmul asta! gabi, bai da ofticos esti mah!!! deci sa nu ma duca la o carciuma smechera in herastrau, pe malul lacului, sa ne imbatam privirile cu silueta iluminata pe amurg a bucurestiului. sa-mi clatesc ochii ceva mai tarziu cu 2 siluete de zane intinse pe o lenjerie de matase! dragonu rosu, antipa, bine ca n-ai zis sa impartim o punga de seminte pe calea rahovei in statia de tramvai! Poi fata spuse ca vrea sa va petreceti timpul ca doi prieteni si eu am sarit in ajutor cu idei de vizitat. Eu daca eram in locul lor te luam de manuta si iti dadeam o shaworma la Dristor Kebap si te bagam in pat cu japca.
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 aproape niciodata nu ratez o shaworma de la baietii aia! asa ca nu greseau cu nimic fetele! singura treaba era partea aia cu bagatu' in pat cu japca! vezi tu , eu sunt un pic mai timid, mai timorat, emotiv si este posibil sa ma rusinez rau de tot daca ma bruscheaza fetele astea cu superioritate numerica asupra mea!!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 AH!!!!! Ce-ti mai plac filmele Elementary(2012) - Serial TVSherlock Holmes şi Dr. Watson http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/movie/57/84/48/elementary-537292l-175x0-w-58dea005.jpgPostere Elementary Na! ti-am dat varianta cu Lucy Liu ca sa nu ma intrebi cine e si aia hmmm..bn ,bn te tin minte....sa nu imi spui ca sunteti si prieteniii Doar cu regizorul
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 aproape niciodata nu ratez o shaworma de la baietii aia! asa ca nu greseau cu nimic fetele! singura treaba era partea aia cu bagatu' in pat cu japca! vezi tu , eu sunt un pic mai timid, mai timorat, emotiv si este posibil sa ma rusinez rau de tot daca ma bruscheaza fetele astea cu superioritate numerica asupra mea!!! tocmai din pricina asta am zis ca sa te bage-n pat cu japca. Ca si eu is tare rusinos 1
geone Reputație: -476 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Abc Oras:Abc Postat Februarie 26, 2014 Lasa john ca vin si eu cu tine daca ti-e frica singur 3 6
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 john, am stat si m-am gandit un pic si intr-adevar este dificil sa o motivez si pe sora mea. te asteptam impreuna la bucuresti, ptr o noapte mirifica pe care noi doua suntem pregatite sa ti-o oferim in interesanta noastra capitala si unde ne vom delecta impreuna ca vechi si intimi prieteni si amanti!!! wow, suna al naibii de bine frumusete!!! nu cred ca puteam eu sa scriu ceva mai frumos de atat!!!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 Lasa john ca vin si eu cu tine daca ti-e frica singur da prietene! cu tine ma incumet sa merg oriunde! nu esti mai vertical ca vertical, mai diplomat ca sarlota, mai prieten ca gabi! tu tine merg pana in panzele albe!!! laura si lory, ne primiti pe mine si pe bunul meu amic, si barbat de incredere si nadejde, geone la voi in vizita la capitala???
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 da prietene! cu tine ma incumet sa merg oriunde! nu esti mai vertical ca vertical, mai diplomat ca sarlota, mai prieten ca gabi! tu tine merg pana in panzele albe!!! laura si lory, ne primiti pe mine si pe bunul meu amic, si barbat de incredere si nadejde, geone la voi in vizita la capitala??? Ai ales calea cea buna. Geone are actiuni la Lory
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 da.....25%!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum