ang3l0n3r0 Reputație: 9 Postat Februarie 24, 2014 Postat Februarie 24, 2014 Va salut colegi! Acum 4-5 ani treceam des prin valcea si...de fiecare data treceam o fuga pe la pensiunea malia. Acolo gaseam mai mereu o tipa, cristina, cam 160 cm inaltime, corp atletic, foarte frumoasa. O stie cineva? Daca da...stiti pe unde se mai afla? Mai mereu era impreuna cu o tipa mai inalta putin skinny si cam uratica... la malia le gaseam mai mereu...oare mai este in peisaj undeva?
sex_valcea Reputație: 93 Postat Martie 2, 2014 Telefon: sex_valcea Oras:valcea Telefon: sex_valcea Oras:valcea Postat Martie 2, 2014 Cel mai ok este sa il intrebi pe patron.el le stie pe cele care se invart pe acolo
dj_andrey21 Reputație: 5 Postat Martie 22, 2014 Oras:Ramnicu Valcea Oras:Ramnicu Valcea Postat Martie 22, 2014 Cred ca pe ea o cauti: 0741640808. In ultimul timp am vazut-o pe la Grand Hotel Sofianu. Sper ca ti-am fost de ajutor.
sex_valcea Reputație: 93 Postat Martie 26, 2014 Telefon: sex_valcea Oras:valcea Telefon: sex_valcea Oras:valcea Postat Martie 26, 2014 Ceva detalii legate de domnisoara?activeaza,modalitate de contact,etc.
dj_andrey21 Reputație: 5 Postat Martie 27, 2014 Oras:Ramnicu Valcea Oras:Ramnicu Valcea Postat Martie 27, 2014 Nu am mai apelat la ea de 3-4 luni dar cred ca inca activeaza. Modalitate de contact? O suni si-i zici ce te doare. Iti prescrie o reteta de 200 lei + camera. Tipa e bruneta, destul de draguta, sanii mici spre medii, cam 1.60 m, 50 kg si aprox. 22-24 ani. Have fun!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum