animals Reputație: -5 Postat Octombrie 1, 2022 Postat Octombrie 1, 2022 Băieții, cred ca am o problema si as vrea păreri de la voi înainte sa ajung la medic. De ceva timp, când urmează sa fac sex, nu mai am erecție fermă cat sa o pot face, si când schimb pozitia imi scade erecția, treaba e că am schimbat partenera, si de atunci cred că se întâmplă. Dar până atunci nu aveam probleme. Am erecție dar e slaba, credeți ca e o disfuncție erectila? Stiu ca nu trebuia sa pun această întrebare aici, deci daca deranjeaza rog un moderator sa șteargă intrebarea.
fabiano Reputație: -26 Postat Octombrie 3, 2022 Oras:Resita Oras:Resita Postat Octombrie 3, 2022 La 01.10.2022 la 21:45, animals a spus: Băieții, cred ca am o problema si as vrea păreri de la voi înainte sa ajung la medic. De ceva timp, când urmează sa fac sex, nu mai am erecție fermă cat sa o pot face, si când schimb pozitia imi scade erecția, treaba e că am schimbat partenera, si de atunci cred că se întâmplă. Dar până atunci nu aveam probleme. Am erecție dar e slaba, credeți ca e o disfuncție erectila? Stiu ca nu trebuia sa pun această întrebare aici, deci daca deranjeaza rog un moderator sa șteargă intrebarea. Ai luat cumva pastile pt stimulare sexuala? Dacă ai luat și acu nu ai mai luat de ceva timp de aici ar putea fi problema. Cel puțin asa am observat la mine, dar după maxim o luna revine la normal
Cocolino1988 Reputație: 6 Postat Octombrie 3, 2022 Oras:Reșița Oras:Reșița Postat Octombrie 3, 2022 Sa nu bagi la creier că o să ai probleme mai mari
animals Reputație: -5 Postat Octombrie 4, 2022 Autor Postat Octombrie 4, 2022 Acum 17 ore, fabiano a spus: Ai luat cumva pastile pt stimulare sexuala? Dacă ai luat și acu nu ai mai luat de ceva timp de aici ar putea fi problema. Cel puțin asa am observat la mine, dar după maxim o luna revine la normal Nu am luat
vo99vo2000 Reputație: 29 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:Resita Oras:Resita Postat Octombrie 5, 2022 Stai linistit, si eu am trecut prin asa ceva, si stiu si pe altii la fel. Trece. Orice tanar are perioade proaste , devina e stresul. Incearca sa nu te gandesti la asta ca te afecteaza si treci f greu peste. Poti incerca cateva suplimente sa te ajute cand mai ai partide de sex ca organismul sa prinda incredere. Eu am luat ceva miere cred ca upotent se chema de pe net, vreo 5 plicuri, m-na ajutat f mult si dupa ce le-am terminat nu am mai avut nevoie, merge de la sine instrumentul!
fabiano Reputație: -26 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Resita Oras:Resita Postat Octombrie 6, 2022 Total de acord cu @vo99vo2000. Și eu recomand sa iei miere afrodiziac pt potenta este 100% natural sunt mai multe tipuri, recomand diblong power honey, la mine a avut super efect,ca să îți recapeți încrederea în tine.
boss men Reputație: 348 Postat Octombrie 9, 2022 Postat Octombrie 9, 2022 La 01.10.2022 la 21:45, animals a spus: Băieții, cred ca am o problema si as vrea păreri de la voi înainte sa ajung la medic. De ceva timp, când urmează sa fac sex, nu mai am erecție fermă cat sa o pot face, si când schimb pozitia imi scade erecția, treaba e că am schimbat partenera, si de atunci cred că se întâmplă. Dar până atunci nu aveam probleme. Am erecție dar e slaba, credeți ca e o disfuncție erectila? Stiu ca nu trebuia sa pun această întrebare aici, deci daca deranjeaza rog un moderator sa șteargă intrebarea. Singura problemă a unei erecției slabe e pe baza psihica , stare ta nu e ok Stres etc Cauta de treci peste tot și va fii ok dar nu e ușor
animals Reputație: -5 Postat Octombrie 11, 2022 Autor Postat Octombrie 11, 2022 La 09.10.2022 la 12:54, boss men a spus: Singura problemă a unei erecției slabe e pe baza psihica , stare ta nu e ok Stres etc Cauta de treci peste tot și va fii ok dar nu e ușor Asa e, mulțumesc pentru răspuns. Sunt si tânăr, si m-am cam speriat aiurea
boss men Reputație: 348 Postat Octombrie 15, 2022 Postat Octombrie 15, 2022 La 11.10.2022 la 13:02, animals a spus: Asa e, mulțumesc pentru răspuns. Sunt si tânăr, si m-am cam speriat aiurea Totuși ptr liniștea ta megi la un medic Și cred ca se va rezolva problema Ptr ca normal este ca la vârsta ta sa nu apară probleme Dar nu ști când viata îți rezerva surprize
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum