Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 5, 2022 Bună dragilor , numele meu este Ana și voi ajunge joi în orașul vostru😁 06.10.2022 Locația o voi avea în apropiere de mall , mâine când voi ajunge voi scrie mai exact unde ( sa îmi Spune-ți dacă este Ok zona pentru voi ) Despre mine va pot spune că sunt o fire veselă ,vorbăreață și iubitoare dar în același timp și 🔞 Restul calităților aștept să mi le descoperiți voi 😋 Voi atașa poze /preturi/servicii/și un topic de pe alt oraș pentru a va forma o părere despre mine 150 lei 30min ( 1 fin ) 300 lei h ( 2 fin ) Serviciile mele sunt următoarele •oral 🔞 ( neprotejat in funcție de igiena ) •normal (protejat) •69 🔞 • dus •masaj ( indiferent de preț) 🔞 •finalizare corporală •sărutări corporale din partea ta 🔞 •anumite fantezii în limita bunului simț 🔞• diferite poziții 🔞 • party • nu fac dominării Țin să menționez că nu fac ANAL Programul meu incepe de la ora 09:00, și mă veți găsi până la ora 22:00 poate chiar și mai târziu . Mă puteți contacta pe Whatsapp pentru a stabili o programare , dar și la numărul de telefon 0746738702 În locație găsesti băuturi la alegere , prosoape curate , curățenie . Pupici❤️ 1 2
gabic28 Reputație: 14 Postat Octombrie 5, 2022 Telefon: 0775546736 Oras:Buzau Telefon: 0775546736 Oras:Buzau Postat Octombrie 5, 2022 Meam...Programul incepe de maine? 1
awokeone10 Reputație: 9128 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 5, 2022 Acum 4 ore, Anaxxx27 a spus: Bună dragilor , numele meu este Ana și voi ajunge joi în orașul vostru😁 06.10.2022 Locația o voi avea în apropiere de mall , mâine când voi ajunge voi scrie mai exact unde ( sa îmi Spune-ți dacă este Ok zona pentru voi ) Despre mine va pot spune că sunt o fire veselă ,vorbăreață și iubitoare dar în același timp și 🔞 Restul calităților aștept să mi le descoperiți voi 😋 Voi atașa poze /preturi/servicii/și un topic de pe alt oraș pentru a va forma o părere despre mine 150 lei 30min ( 1 fin ) 300 lei h ( 2 fin ) Serviciile mele sunt următoarele •oral 🔞 ( neprotejat in funcție de igiena ) •normal (protejat) •69 🔞 • dus •masaj ( indiferent de preț) 🔞 •finalizare corporală •sărutări corporale din partea ta 🔞 •anumite fantezii în limita bunului simț 🔞• diferite poziții 🔞 • party • nu fac dominării Țin să menționez că nu fac ANAL Programul meu incepe de la ora 09:00, și mă veți găsi până la ora 22:00 poate chiar și mai târziu . Mă puteți contacta pe Whatsapp pentru a stabili o programare , dar și la numărul de telefon 0746738702 În locație găsesti băuturi la alegere , prosoape curate , curățenie . Pupici❤️ Bine ai venit!Arati foarte bine si sper sa te "prind"... 1 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Octombrie 5, 2022 Acum 42 minute, awokeone10 a spus: Bine ai venit!Arati foarte bine si sper sa te "prind"... cu siguranta ,cu o programare se rezolva☺️ 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Octombrie 5, 2022 Acum 4 ore, gabic28 a spus: Meam...Programul incepe de maine? buna,da dar dupa-amiaza postez pe site disponibilitatea❤️🥰
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Octombrie 5, 2022 Acum 51 minute, antihack a spus: 🖤 ☺️
hellspawm Reputație: 428 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:Madagascar Oras:Madagascar Postat Octombrie 5, 2022 Eu propun sa ne intalnim maine pe la ora 13:00-14:00 la Carrefour la etaj la o cafea cu totii, si cand posteaza ca incepe programul, incepem sa ne programam. 🤣 4
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Octombrie 5, 2022 Acum 41 minute, hellspawm a spus: Eu propun sa ne intalnim maine pe la ora 13:00-14:00 la Carrefour la etaj la o cafea cu totii, si cand posteaza ca incepe programul, incepem sa ne programam. 🤣 cu siguranta voi face in asa fel sa va multumesc pe toti!😂😂❤️🔞🔞
Kappone Reputație: 9 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Octombrie 5, 2022 Buna Ana. Bine ai venit. Până când stai in Buzău?
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Octombrie 5, 2022 Acum 3 minute, Kappone a spus: Buna Ana. Bine ai venit. Până când stai in Buzău? buna,maine ajung si voi sta 3 zile ,doar atat imi permite timpul momentan ...❤️
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Octombrie 6, 2022 Buna dragilor ! Eu am ajuns in oras locatia mea este MICRO 3 BLOC G2,eu am inceput programarile si sunt la birou pana mai tarziu ❤️ 📌programarile se vor confirma cu 40 de minute inainte ,cei ce nu vor confirma sau nu justifica faptul ca nu mai pot ajunge vor ajunge pe lista neagra! 📌daca in caz ca nu raspund la un apel rugamintea mea este sa imi lasa-ti un mesaj probabil voi fi ocupata ! 📌programarile se vor face pe whap sau prin sms ! va pup si va astept sa petrecem un moment de neuitat impreuna p.s :📌voi sta doar 3 zile la voi 📌 1
johnny7chrom Reputație: 67 Postat Octombrie 6, 2022 Telefon: 0746643466 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0746643466 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 6, 2022 Salutare Cuvintele și notele nu își au rostul, doar atât pot spune și este suficient.......superbă pe toate liniile, ma bucur ca am reușit sa o cunosc și să o savurez un pic și cu siguranță data viitoare voi opta pe un program mai lung. Toate bune! 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Octombrie 6, 2022 Acum 3 minute, johnny7chrom a spus: Salutare Cuvintele și notele nu își au rostul, doar atât pot spune și este suficient.......superbă pe toate liniile, ma bucur ca am reușit sa o cunosc și să o savurez un pic și cu siguranță data viitoare voi opta pe un program mai lung. Toate bune! te pup si te mai astept si data viitoare !❤️❤️❤️
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 7, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Octombrie 7, 2022 Buna dimineata,dragilor!va anunt ca pe astazi mai am doar cateva locuri libere ❤️
danielbz Reputație: 24 Postat Octombrie 7, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Octombrie 7, 2022 Buna , esti singura in apartament ?
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 7, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Octombrie 7, 2022 Acum 8 minute, danielbz a spus: Buna , esti singura in apartament ? buna,da sunt singura
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 7, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Octombrie 7, 2022 s-au eliberat cateva locuri!❤️🔥
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 8, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Octombrie 8, 2022 📌buna ! sa aveti o sambata minunata dragilor,astazi este ultima zi aici la voi va astept cu mesaje si apeluri📌 va pupii❤️🔥❤️🔥❤️❤️🍒🍒
Sharingan26 Reputație: -18 Postat Octombrie 8, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 8, 2022 Bună, În București când ajungi ? 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 8, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Octombrie 8, 2022 Bună dragilor , țin să vă anunț că voi mai sta și mâine la voi in oraș .. S-a stricat mașina și am stat toată ziua in service cu ea 🥲 din aceasta cauza nu v-am răspuns la telefon
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 8, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Octombrie 8, 2022 Disponibilă pentru programări ❤️❤️❤️
Membru Premium Timidu89 Reputație: 5361 Postat Octombrie 9, 2022 Telefon: - Oras:Buzau Telefon: - Oras:Buzau Membru Premium Postat Octombrie 9, 2022 Salutare! Am vizitat-o in seara asta pe Ana si dpmdv este ce trebuie, atat ca si comportament dar si ca servicii. Programarea facuta pe whatsapp cu cateva ore inainte, confirmata si respectata de ambele parti. Ajuns la locatie ma intampina o fata super draguta, primitoare, cu parul prins in codite si (cred ca era) in vestimentatia din a doua poza din prima ei postare aici. Ma invita sa stam putin de vorba la o tigara (ea, ca eu nu fumez), ne cunoastem un pic, vorbeste foarte frumos si are si un accent dragut de moldoveanca. Merg apoi la dus unde primesc prosop mare curat. Revenit in camera de actiune Ana era deja in costumul Evei, in toata splendoarea ei, gata de nebunii! 😍 Incepem cu un preludiu foarte bun, cu de toate (mai lipsea doar FK), continuat si in pat minute bune. Este lipicioasa, se freaca de tine, stie sa-ti starneasca cheful. 😜 Trece apoi la ON, foarte bun, aici te intreaba cum il preferi (mai soft, mai hard), pe mine m-a si ghicit ca prefer mai soft. Dupa alte minute bune trecem si la NP unde schimbam cateva pozitii (LOT, misionar si caprita), se misca bine in toate, se implica, da contre. Insa ca niciodata nu reusesc sa finalizez la NP 😱 (nu a fost vina ei, chiar s-a implicat, eram eu mai obosit), asa ca trecem la 69 care e un turn-on destul de mare pentru mine si reusesc asa sa finalizez (fara CIM, nu cred ca face, nici n-am intrebat daca e cumva extra). De mentionat ca pe tot parcursul intalnirii sta cu ochelarii aceia la ochi, ii vine bine, ca un fel de sexy school girl. 😜 Note: Aspect: 9 Arata foarte bine, cam ce vedeti si in poze insa mi s-a parut chiar mai bine in realitate, mai supla un pic si mai draguta la fata. Tanara, 21 ani, in jur de 1.62-1.65 cm, corp armonios, sani foarte frumosi, medii naturali, fund bombat (chiar ai pe ce pune mana). Atitudine: 10 Foarte comunicativa, joviala, e pro client, nu te grabeste, atenta la tine pe tot parcursul intalnirii, sa straduieste ca sa pleci multumit de la ea. ON: 9+ Foarte bun, umed, deep, incearca si DT, lins, se bate cu ea peste sani, iti arunca priviri. NP: 9 Accepta pozitii, se implica, se misca bine, geme discret, in LOT te calareste bine daca asa preferi, variaza viteza, da contre in doggy, ai priveliste foarte misto cam din orice pozitie. GFE: 8.5 Nota scazuta din cauze lipsei de FK, insa in rest accepta cam de toate, sarutari corporale, preludiu, este lipicioasa, se freaca de tine si cu fundul si cu sanii, te atinge, saruta si ea pe gat, mi-a placut mult si comportamentul ei foarte dragut, e o dulceata de fata. Igiena: 10 Foarte curata (deabia iesise de la dus), epilata, nimic suspect. Locatie: 8 Dupa cum a mentionat si ea, in Micro 3 la G2, o garsoniera ok pentru astfel de activitati, dotata cu ce trebuie. Cadou: 150 o finalizare, dtd 35-38 min. In concluzie, pentru mine este clar de revenit si de recomandat, e o dulceata de fata, cu servicii de calitate. P.S.1: Are si un bichon maltez foarte dragut, e argintul viu! 😅 P.S.2: Cred ca doar maine (duminica) o mai prindeti, apoi o sa plece, in primul rand pentru ca nu e multumita de ce locatii a gasit (eu i-am recomandat cateva dar nu mi-au venit prea multe in minte pe moment, puteti sa-i mai ziceti si voi, poate astfel gaseste ceva mai bun si mai vine prin Buzau). Spor! 4
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 9, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Octombrie 9, 2022 Acum 6 ore, Timidu89 a spus: Salutare! Am vizitat-o in seara asta pe Ana si dpmdv este ce trebuie, atat ca si comportament dar si ca servicii. Programarea facuta pe whatsapp cu cateva ore inainte, confirmata si respectata de ambele parti. Ajuns la locatie ma intampina o fata super draguta, primitoare, cu parul prins in codite si (cred ca era) in vestimentatia din a doua poza din prima ei postare aici. Ma invita sa stam putin de vorba la o tigara (ea, ca eu nu fumez), ne cunoastem un pic, vorbeste foarte frumos si are si un accent dragut de moldoveanca. Merg apoi la dus unde primesc prosop mare curat. Revenit in camera de actiune Ana era deja in costumul Evei, in toata splendoarea ei, gata de nebunii! 😍 Incepem cu un preludiu foarte bun, cu de toate (mai lipsea doar FK), continuat si in pat minute bune. Este lipicioasa, se freaca de tine, stie sa-ti starneasca cheful. 😜 Trece apoi la ON, foarte bun, aici te intreaba cum il preferi (mai soft, mai hard), pe mine m-a si ghicit ca prefer mai soft. Dupa alte minute bune trecem si la NP unde schimbam cateva pozitii (LOT, misionar si caprita), se misca bine in toate, se implica, da contre. Insa ca niciodata nu reusesc sa finalizez la NP 😱 (nu a fost vina ei, chiar s-a implicat, eram eu mai obosit), asa ca trecem la 69 care e un turn-on destul de mare pentru mine si reusesc asa sa finalizez (fara CIM, nu cred ca face, nici n-am intrebat daca e cumva extra). De mentionat ca pe tot parcursul intalnirii sta cu ochelarii aceia la ochi, ii vine bine, ca un fel de sexy school girl. 😜 Note: Aspect: 9 Arata foarte bine, cam ce vedeti si in poze insa mi s-a parut chiar mai bine in realitate, mai supla un pic si mai draguta la fata. Tanara, 21 ani, in jur de 1.62-1.65 cm, corp armonios, sani foarte frumosi, medii naturali, fund bombat (chiar ai pe ce pune mana). Atitudine: 10 Foarte comunicativa, joviala, e pro client, nu te grabeste, atenta la tine pe tot parcursul intalnirii, sa straduieste ca sa pleci multumit de la ea. ON: 9+ Foarte bun, umed, deep, incearca si DT, lins, se bate cu ea peste sani, iti arunca priviri. NP: 9 Accepta pozitii, se implica, se misca bine, geme discret, in LOT te calareste bine daca asa preferi, variaza viteza, da contre in doggy, ai priveliste foarte misto cam din orice pozitie. GFE: 8.5 Nota scazuta din cauze lipsei de FK, insa in rest accepta cam de toate, sarutari corporale, preludiu, este lipicioasa, se freaca de tine si cu fundul si cu sanii, te atinge, saruta si ea pe gat, mi-a placut mult si comportamentul ei foarte dragut, e o dulceata de fata. Igiena: 10 Foarte curata (deabia iesise de la dus), epilata, nimic suspect. Locatie: 8 Dupa cum a mentionat si ea, in Micro 3 la G2, o garsoniera ok pentru astfel de activitati, dotata cu ce trebuie. Cadou: 150 o finalizare, dtd 35-38 min. In concluzie, pentru mine este clar de revenit si de recomandat, e o dulceata de fata, cu servicii de calitate. P.S.1: Are si un bichon maltez foarte dragut, e argintul viu! 😅 P.S.2: Cred ca doar maine (duminica) o mai prindeti, apoi o sa plece, in primul rand pentru ca nu e multumita de ce locatii a gasit (eu i-am recomandat cateva dar nu mi-au venit prea multe in minte pe moment, puteti sa-i mai ziceti si voi, poate astfel gaseste ceva mai bun si mai vine prin Buzau). Spor! multunesc si te mai astept cu drag si data viitoare!❤️❤️ 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 9, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Octombrie 9, 2022 hei ! eu sunt disponibila astept sa petrecem impreuna ultima mea zi la voi❤️🔞🍒
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum