Sari la conținut

johnny7chrom

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre johnny7chrom

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Bucuresti
  • Disponibilitate
    Disponibila

Informatii de Contact

  • Telefon:
    0746643466

Vizitatori Recenți Profil

884 citiri profil

johnny7chrom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

67

Reputație

  1. Nu am mai scris o recenzie de ceva timp, deoarece am lipsit din motive personale însă am fost recent la scumpetea asta de moldoveancă si nu am altceva de scris decât faptul că……aș “mânca-o” dimineața la prânz și seara, atât eu pe ea cât si ea pe mine. Te 😚, ai grijă de tine, până data viitoare.
  2. Da "bro" am scris și eu acolo unde ai citit, trebuia sa iei în calcul recenziile, ce sa iti fac asta e......treci la următoarea însă mai documentează-te.
  3. Poți citi recenziile din alte orașe însă fetița asta dulce are tot ce trebuie, în viziunea mea notele nu își au rostul deoarece gusturile fiecăruia sunt diferite. Pentru mine degeaba citesc o recenzie cu note de 10 când fata nu este cu mine acolo, chimia reciprocă bate toate notele iar fetița asta prin naturalețe și frumusețe pt mine este suficient.
  4. O revedere foarte plăcută. O dulceață de fată.😍
  5. Încă o data menționez faptul ca ceea ce am scris despre ea este strict părerea mea și fiecare dintre noi este destul de matur încât sa își asume ce spune, bineînțeles fiind și un aport pt ceilalți care citesc iar aici gusturile fiecăruia sunt diferite. În câțiva ani de când sunt pe forum am învățat câte ceva pe care nu mi le-a spus nimeni doar le-am auzit cate un pic de aici, de colo și nu le spun în detaliu aici ca nu este frumos față de specificul forumului cat si a membrilor acestuia, referitor la unele oferte care se propun unor escorte, trebuie doar păstrat și luat în considerație recenziile tuturor.
  6. Una peste alta, cine consideră și aleg sa meargă în vizită la domnița, nu au decât, cei care au fost și au scris câte ceva aici și-au făcut datoria față de specificul forum și față de toată lumea. Toate bune!
  7. Nu știu de ce dar am impresia ca nu ea este cea care scrie comentariile, ci colega ei.
  8. Nu am zis ca este muma pădurii, trăsăturile feței nu emană nici o urmă de chimie și atracție vizuală, iar despre igienă, da este precară, ține de caracterul fiecăruia sa existe o igienă.
  9. Boss, evit sa intru în polemici, fata sau doamna cum vrei sa o iei nu face duș, nu este curată după fiecare, toți simțim când NU este fresh, asa ca......înțelegi ce zic
  10. Salutare Hai sa elucidez asa zisul mister ca vad ca nu se încumetă nimeni, deși nu este prima data când ma încumet sa merg fără sa citesc vreo recenzie și oarecum sa regret ca am fost. Nu sunt în măsură să dau note, nu sunt genul sa punctez în detaliu fiecare serviciu prestat asa ca trageți fiecare concluzii din recenzie. Contact: what up, programare respectată. Locația: ușor de ajuns, găsești cam greu loc de parcare printre blocuri, curățel, nu am fost invitat la duș, eu oricum fac duș de fiecare dată. Oral: mecanic, nici o atenție pe nicăieri, sec deși are niște buze care se mulează bine, deep nici măcar, în fine, mediocru. Normal: am schimbat câteva poziții, nimic deosebit adică aproape stă cu ochii închiși, nu se implică, când am zis sa schimbăm poziția, hop a și ieșit din pl, m-am și speriat. În servicii scrie și FK, 🤦‍♂️ nici dacă ma plătești nu sărut asa ceva. Corp: este bine definită, mică de statură undeva pe la 160 aproximez eu, sâni sunt frumoși, naturali, moi lăsați deloc, asta ma atras sa merg, tenul hmmm, nu e chiar ce trebuie, am sărutat la un moment dat sânii, am simțit ca nu este curată și m-am retras. Apropo acea poză care o vedeți la profilul de what up nu are nici o legătură cu realitatea. Asa ca o notă generală asa da cu indulgență 7, poate nici atât, în fine, faceți cum credeți. Toate bune!
  11. Eu ma așteptăm la o recenzie astăzi, mă gândesc ca au fost, am vrut sa fac o programare însă nu ma simt prea bine, ma încearcă o răceală. Având în vedere răspunsurile ei, faptul ca este receptivă la comentarii și întrebări tind sa cred că nu vom avea loc prea curând, se îmbulzesc, așa că domnilor scrieți recenzie care ați fost sa ne facem și noi ceilalți o părere. Toate bune!
  12. Salutare Cuvintele și notele nu își au rostul, doar atât pot spune și este suficient.......superbă pe toate liniile, ma bucur ca am reușit sa o cunosc și să o savurez un pic și cu siguranță data viitoare voi opta pe un program mai lung. Toate bune!
  13. Eu am fost de 2 ori, o data acum câteva luni când din ce spunea ea era la început, apoi am fost acum vreo 3 săptămâni daca nu ma înșel doar ca sa ma conving ca este stângace,nu prea se dedica, la oral se simt dinți, normal este strâmtă dar este mică în vagin și nu poți intra cu totul, nu se umezește, sărutări pe buze, GFE destul de mic. Din ce am înțeles are clientelă mai mult de pe anunțul de pe publi. Toate bune.
×
×
  • Creează nouă...