Sari la conținut

Probleme intrare in scara blocului

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Vi se intampla,ca atunci cand va indreptati spre scara blocului unde locuiti,sa vi se para ca sunteti urmariti sau ca e o prezenta stranie in spatele vostru...mie mi s-a intamplat de multe ori,era insa ciudat cand nu gaseam cheile :)

Apropo,voi cu ce picior faceti primul pas la intrarea in scara blocului? :)

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

fantasma, astea sunt cumva niste ''mesaje'' trimise cuiva ? nu prea sunt la curent cu se intampla pe forum pe ziua de azi, dar mie asa mi se pare . iarta-ma daca sunt suspicios, asa is io.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Vi se intampla,ca atunci cand va indreptati spre scara blocului unde locuiti,sa vi se para ca sunteti urmariti sau ca e o prezenta stranie in spatele vostru...mie mi s-a intamplat de multe ori,era insa ciudat cand nu gaseam cheile :)

nu mi s-a intamplat asta

stau la casa :slap2

Postat

fantasma, astea sunt cumva niste ''mesaje'' trimise cuiva ? nu prea sunt la curent cu se intampla pe forum pe ziua de azi, dar mie asa mi se pare . iarta-ma daca sunt suspicios, asa is io.

Departe de mine gandul asta,foarte departe...inexistent!

Inteligenta este o arma de auto-aparare mult mai eficienta! ;)

Era doar o temere de a mea,vroiam doar sa stiu daca a mai trecut sau daca trece cineva prin asta.

Postat

da. e baba aia senila de la parter. probabil isi cauta pisica.

• Oras:none
  • Oras:none
Postat

Da, se intampla sa mai fie cativa caini. E unu nenorocit rau, merge incet, tiptil, si cand e la un metru de tine latra ca nebunul si ii cheama si pe ceilalti. Nu mai tin minte cu ce picior calc ... :)

• Like 1
Postat

Da, se intampla sa mai fie cativa caini. E unu nenorocit rau, merge incet, tiptil, si cand e la un metru de tine latra ca nebunul si ii cheama si pe ceilalti. Nu mai tin minte cu ce picior calc ... :)

:)

Postat

ce scrie un internaut despre aceasta... "problema" :

"DA am si eu senzatia asta... dar atunci cand ies afara noaptea imi este frica si constientizez ca nu e nimeni incep sa vorbesc singur sau imi chem catelul si vorbesc cu el... chestii din astea care sa imi distraga atentia."   :laugh2 

P.S : cumpara-ti un caine!   :slap2 

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Sau mai bine o găină ca Iulia Albu. ...:)

Postat

Din cauza ta nu pot sa dorm ... :no2  :no2  :no2  :no2  :no2  :no2

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

Cu amandoua :D

Postat

Cam așa ceva... :)

post-3169-0-52577500-1393393682_thumb.jpeg

• Like 1
  • Minus 1
Postat

De ce crezi ca as avea nevoie de un psihiatru?Daca imi dai un motiv bine intemeiat,ma duc. :)

fantasma, on 25 Feb 2014 - 21:01, said:snapback.png

M-ai Iluminati!  :)

@mercedezbenz Pai, iarta-ma (vezi, devin mai blind), la asa topic, asa raspuns...

Doamne'ajuta! 

Cu siguranta nu ti-am facut vreo invitatie speciala de a te alatura acestui topic...iar in legatura cu Doamne`ajuta...tu inca mai crezi ca Dumnezeu te va salva? :)

Postat

De ce crezi ca as avea nevoie de un psihiatru?Daca imi dai un motiv bine intemeiat,ma duc. :)

fantasma, on 25 Feb 2014 - 21:01, said:snapback.png

@mercedezbenz Pai, iarta-ma (vezi, devin mai blind), la asa topic, asa raspuns...

Doamne'ajuta! 

Cu siguranta nu ti-am facut vreo invitatie speciala de a te alatura acestui topic...iar in legatura cu Doamne`ajuta...tu inca mai crezi ca Dumnezeu te va salva? :)

Ete, nu stiam ca mi-ar trebui o invitatie speciala din partea ta ca sa postez aici :D

DE CE ai plecat, ca sa ai de unde sa te-ntorci? 

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

De asta trebuie sa ai mereu o secure la tine sau macar o buzdugan. De asemenea, e important sa porti mereu armura la iesirea din bloc, cu un webcam instalat in ceafa.

Iti garantez ca nimeni nu ar urmari un om imbracat in armura si avand  un buzdugan, care intra hotarat in scara blocului !

• Like 3

Postat

Ete, nu stiam ca mi-ar trebui o invitatie speciala din partea ta ca sa postez aici :D

DE CE ai plecat, ca sa ai de unde sa te-ntorci? 

Cand am plecat?Si cand m-am intors? :)...nu stiu despre ce vb...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...