karolina Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 25, 2014 buna eu sunt Jasmin si te astept sa ma vizitezi pentru momente de relax...promit k nu vei regreta.
oןʎ Reputație: 632 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Februarie 26, 2014 Ma uit in stanga,nimeni.ma uit in dreapta,nimeni.In fata, nimeni cat vezi cu ochi.In spate, asemenea.\Inseamna ca mie mi-a spus.Asteapta-ma jasmin ( de fapt Karoline) ca vin imdediat !!!!!! 1
Membru Premium only-me Reputație: 17806 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Februarie 26, 2014 buna eu sunt Jasmin si te astept sa ma vizitezi pentru momente de relax...promit k nu vei regreta.Buna !!cred ca o sa astepti tu mult si bine sa te sune cineva de aici,sau sa te caute pe o adresa e mess.Dupa cateva cautari eu am gasit asta:https://nimfomane.com/forum/topic/8095-corina-46-anisori-0784093657-calea-calarasiagricultori/o fi uitat????sau poate nici nu a stiut ???poate ne lamureste chiar ea.Exista si posibilitatea sa fi incurcat eu borcanele!!!!????
Membru Premium only-me Reputație: 17806 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Februarie 26, 2014 Anunt:*CELMAISEXIfundulet* pt. un sex anal pasional, cu o doamna senzuala, 47 de ani, distinctie si frumusete in comportament, frumusetea si experienta maturitatii. Only for gentlemen who want a special lady. Zona Dorobanti,200ron/hAsa mai pe masura lui @Dino.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum