Sashababy Reputație: 1523 Postat August 31, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 31, 2023 2 7 Link spre comentariu
peusj Reputație: -18 Postat August 31, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat August 31, 2023 Acum 10 ore, Sashababy a spus: Cât de bine poți să arăți! Superbă 1 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Buna dragilor ! Programul pe astăzi 12:00-21:00 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 1, 2023 2 4 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 1, 2023 2 3 Link spre comentariu
stancioiuovidiu Reputație: 59 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Spre seara ajung si eu in craiova din timisoara,sper sa ma incadrez in programul tau ca la ce recenzii ai nu esti de ratat 1 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Chiar acum, stancioiuovidiu a spus: Spre seara ajung si eu in craiova din timisoara,sper sa ma incadrez in programul tau ca la ce recenzii ai nu esti de ratat Sigur ca da ! Mulțumesc mult Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1659 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Septembrie 1, 2023 19 minutes ago, stancioiuovidiu said: Spre seara ajung si eu in craiova din timisoara,sper sa ma incadrez in programul tau ca la ce recenzii ai nu esti de ratat Ce faci,vrei să fuți toate fetele din Craiova? Ca să te credem scrie! Link spre comentariu
stancioiuovidiu Reputație: 59 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Acum 2 ore, papura voda a spus: Ce faci,vrei să fuți toate fetele din Craiova? Ca să te credem scrie! Una azi una maine🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
alexandru126 Reputație: 8 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Acum 6 ore, Sashababy a spus: super sexy 1 2 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Acum 29 minute, alexandru126 a spus: super sexy Mulțumesc ! ❤️ Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 2, 2023 2 6 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 2, 2023 Buna dragilor ! Programul pe astăzi 9:00-21:00 ciocane tari 👅🫦 Link spre comentariu
alexandru126 Reputație: 8 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Septembrie 2, 2023 Acum 7 ore, Sashababy a spus: adorabila 1 2 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 2, 2023 1 oră în urmă, alexandru126 a spus: adorabila ❤️❤️❤️❤️ Link spre comentariu
idh_7719 Reputație: 11 Postat Septembrie 3, 2023 Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Venit cu treburi prin Craiova, ieri, am decis sa-i fac o noua vizita Sashei (sa imbinam utilul cu placutul!). Programare: mesaj Whatsapp si stabilit programare pt. ora 13:00, alegand varianta de 1h cu CIM. Confirmare programare cu 1h inainte. Actiune: Am juns in locatie la ora stabilita, usor fara probleme. Sasha m-a intampinat imbracata exact ca in poze (body negru si tocuri rosii). Am schimbat cateva cuvinte si am intrat la dus. Reintors in camera am gasit-o pe Sasha asezata pe pat dezbracata si gata de actiune. Actiunea a debutat cu un oral extrem de bine executat de catre Sasha in fata oglinzii (acum are doua oglinzi in camera!) cu atentie la sateliti, incercari reusite de deep, superb. Am continuat actiunea in pat, cu un 69, pana in momentul in care am ejaculat, Sasha sustinand oralul pana la finalizarea completa a ejacularii. Am luat o pauza pentru refresh schimband cateva cuvinte si am trecut la nr-ul 2. Am inceput actiunea cu montarea prezervativului, un oral pentru revigorare, si am trecut in pozitia "craci-umeri". Dupa un timp am schimdat in "doggy", unde m-am bucurat de privelistea minunata a fundului perfect. Note: GFE: 9 ON: 10 NP: 9 Cadou: 450 De revenit? Cu siguranta! 2 1 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Buna dragilor ! Programul pe astăzi 11:00-21:00 ciocane tari 👅 1 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Acum 4 ore, idh_7719 a spus: Venit cu treburi prin Craiova, ieri, am decis sa-i fac o noua vizita Sashei (sa imbinam utilul cu placutul!). Programare: mesaj Whatsapp si stabilit programare pt. ora 13:00, alegand varianta de 1h cu CIM. Confirmare programare cu 1h inainte. Actiune: Am juns in locatie la ora stabilita, usor fara probleme. Sasha m-a intampinat imbracata exact ca in poze (body negru si tocuri rosii). Am schimbat cateva cuvinte si am intrat la dus. Reintors in camera am gasit-o pe Sasha asezata pe pat dezbracata si gata de actiune. Actiunea a debutat cu un oral extrem de bine executat de catre Sasha in fata oglinzii (acum are doua oglinzi in camera!) cu atentie la sateliti, incercari reusite de deep, superb. Am continuat actiunea in pat, cu un 69, pana in momentul in care am ejaculat, Sasha sustinand oralul pana la finalizarea completa a ejacularii. Am luat o pauza pentru refresh schimband cateva cuvinte si am trecut la nr-ul 2. Am inceput actiunea cu montarea prezervativului, un oral pentru revigorare, si am trecut in pozitia "craci-umeri". Dupa un timp am schimdat in "doggy", unde m-am bucurat de privelistea minunata a fundului perfect. Note: GFE: 9 ON: 10 NP: 9 Cadou: 450 De revenit? Cu siguranta! Mulțumesc mult pentru recenzie ! Te pup ❤️ Link spre comentariu
StefanEugen Reputație: 5 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 3, 2023 La 02.09.2023 la 8:12, Sashababy a spus: Mai sunt fete frumoase pe aici si care arata bine dar tu esti superba rau de tot😍 1 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Acum 14 minute, StefanEugen a spus: Mai sunt fete frumoase pe aici si care arata bine dar tu esti superba rau de tot😍 Mulțumesc ❗️🙏❤️ Link spre comentariu
John0192 Reputație: 9 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Acuma 3,4 zile am fost si eu la Sasha, din pacate nu am putut sa stau foarte mult , si am obtat pentru un oral CIM,foarte bine executat. Foarte multe nu sunt de spus , nu este aroganta te face sa te simti foarte bine , oralul nota 10 foarte implicata. O sa revin cu o recenzie completa dupa ce o sa o vizitet si o sa facem si sex ! 1 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Acum 8 minute, John0192 a spus: Acuma 3,4 zile am fost si eu la Sasha, din pacate nu am putut sa stau foarte mult , si am obtat pentru un oral CIM,foarte bine executat. Foarte multe nu sunt de spus , nu este aroganta te face sa te simti foarte bine , oralul nota 10 foarte implicata. O sa revin cu o recenzie completa dupa ce o sa o vizitet si o sa facem si sex ! Mulțumesc mult ! Te pup 👅❤️ Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 4, 2023 Buna dimineața ! Programul pe astăzi 10:00-22:00 Va aștept 👅❤️ Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 4, 2023 1 8 Link spre comentariu
Sashababy Reputație: 1523 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 4, 2023 1 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum