johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 da cum sa nu ramane intre noi doi loredana, da' intre noi doi cum ramane? eu ti-am lasat o intrebare cu vreo 3 pagini mai inapoi la care nu prea mi-ai raspuns!!! :350x
andreea ioana Reputație: 5849 Postat Martie 5, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 5, 2014 pai ce mai astepti posteazo sunt sigura ca toata lumea astepta sa vada opera ta oricum lory nu are de ce sa se supere o sa ai placa
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 pai u astepti sa iti produca femeia daca te lasi in baza la femeii mori de foame Gabriel fi serios Geloziii !!!!! Bataie intre femei pe nurii mei 5 lei biletul la tribuna a doua ; 10 lei la tribuna intai si 50 de lei la V.I.P. . Evenimentul are loc la stadionul Faru` la concurenta cu meciul Romania - Argentina, deja 20.000 de iubitori ai fotbalului si-au returnat biletele si au cumparat aici.
andreea deea... Reputație: 953 Postat Martie 5, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Martie 5, 2014 Geloziii !!!!! Bataie intre femei pe nurii mei 5 lei biletul la tribuna a doua ; 10 lei la tribuna intai si 50 de lei la V.I.P. . Evenimentul are loc la stadionul Faru` la concurenta cu meciul Romania - Argentina, deja 20.000 de iubitori ai fotbalului si-au returnat biletele si au cumparat aici. pentru mine e gratis...nu?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 pentru mine e gratis...nu? Nu draga, tu primesti bursa ca si participanta la eveniment
andreea deea... Reputație: 953 Postat Martie 5, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Martie 5, 2014 Nu draga, tu primesti bursa ca si participanta la eveniment hmmm sa ma gandesc....si cam, cat primesc? stau in poarta
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 pai ce mai astepti posteazo sunt sigura ca toata lumea astepta sa vada opera ta oricum lory nu are de ce sa se supere o sa ai placa draguta, cu mine vorbeai aici???
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 hmmm sa ma gandesc....si cam, cat primesc? stau in poarta Nu fata tu stai in ciocolata si astepti sa vina Andreea Ioana sa va paruiti 1
andreea deea... Reputație: 953 Postat Martie 5, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Martie 5, 2014 nu ma cobor eu la nivelul asta.... si mai ales cu Andreea Ioana..sa fim seriosiiii.
andreea deea... Reputație: 953 Postat Martie 5, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Martie 5, 2014 doar sa ne aduci tu o ciocolata sa o impartim....d
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 Nu trebuie sa te cobori la nici un nivel . Locul de bataie in ciocolata este la nivel inalt . Ciocolata puteti sa o impartiti, ba chiar sa o serviti direct una de pe corpul celeilalte
andreea deea... Reputație: 953 Postat Martie 5, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Martie 5, 2014 in nici un caz si nu vreau in ciocolata ...vreau pe ring de box
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 in nici un caz si nu vreau in ciocolata ...vreau pe ring de box Vezi ca la wrestling ai parte de mine. Avatarul meu e graitor
andreea deea... Reputație: 953 Postat Martie 5, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Martie 5, 2014 poi poate se unesc fortele:))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 poi poate se unesc fortele:)) La wrestling nu merge, la pat da
andreea deea... Reputație: 953 Postat Martie 5, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Martie 5, 2014 La wrestling nu merge, la pat da cu noi 2 vrei nebunaticule... 1
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 in nici un caz si nu vreau in ciocolata ...vreau pe ring de boxPe ring de box.Eu ma gandeam mai bine in ring si cu ciocolata
andreea deea... Reputație: 953 Postat Martie 5, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Martie 5, 2014 eu cred ca daca facem asa in ciocolata o sa stati numai cu ciocanele in sus
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 da! dar intr-un final vor ajunge si in jos ciocanele!!!
andreea deea... Reputație: 953 Postat Martie 5, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Martie 5, 2014 da se poate....numai daca vrem noi :rax2 :rax2
andreea ioana Reputație: 5849 Postat Martie 5, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 5, 2014 da dragule cu tine vorbeam!!!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 in sfarsit, multumesc ca m-ai bagat si pe mine in seama! de fapt, eu nu cu tine doream sa ma bag in seama, ca ptr tine e mai important sa te lafai in cada decat sa te futi cu mine! eu cu sora ta de apartament lore aveam treaba, dar vad ca raspunzi tu in locul ei mai mereu. spune-i insa ca o rog eu sa se logheze aici cu userul ei si sa dea ok-ul la baietii aia, sau chiar ea daca doreste, sa ne arate si nou pozele cu puffy a ei! eu unul sunt tare curios si aveam un argument cu obi care imi spunea ca nu este creasta de cocos, iar eu spuneam ca e mot de curcan!
andreea deea... Reputație: 953 Postat Martie 5, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Martie 5, 2014 nu te prea baga lori in seama....dai bataita. cum te-ai luat de mine iate si de lori
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 nu vreau sa ma iau de lore, ca vreau sa o vad pe puffy. pe a ta am vazut-o, asa ca nu bataita, pupaita, limbaita ptr lore!
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 5, 2014 nu te prea baga lori in seama....dai bataita. cum te-ai luat de mine iate si de lori Hai mai deea ca nu sa luat john cu rautate de tine sunt sigur de asta ,nu te supara pe el poate a avut si el un mic moment de ratacire
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum