ghostcurvar Reputație: 1862 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 23, 2014 da cam asa Ca si un voyeur prin definitie nu poy decat sa savurez si sa ma bucur ca VARA e aici . Vadu here i cum ) Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 24, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iunie 24, 2014 Ca si un voyeur prin definitie nu poy decat sa savurez si sa ma bucur ca VARA e aici . Vadu here i cum )vezi ca mai umbla alt voyeur pe acolo in curind , sa-ti delimitezi teritoriul. Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 nice 1 3 Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1862 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 3, 2015 vezi ca mai umbla alt voyeur pe acolo in curind , sa-ti delimitezi teritoriul.Te astept sa voyeurizam toata plaja ) cu 2 piese langa noi Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 Te astept sa voyeurizam toata plaja ) cu 2 piese langa noispune mai un loc unde te poti fute in plina zi fara sa ai parte de "privitori" trece vara in poola mea si nu-mi indeplinesc fantezia asta in orasul Cta Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1862 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 3, 2015 spune mai un loc unde te poti fute in plina zi fara sa ai parte de "privitori" trece vara in poola mea si nu-mi indeplinesc fantezia asta in orasul CtaLa capatul lui Vadu catre gura Portitei si ... cam atat. Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 3, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iulie 3, 2015 hmm , ar mai fi si alte locuri , greu accesibile , problema este ca trebuie sa mergi mult la picior ,de-a lungul tarmului, Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1862 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 3, 2015 hmm , ar mai fi si alte locuri , greu accesibile , problema este ca trebuie sa mergi mult la picior ,de-a lungul tarmului,Da ar mai fii la Vama spre granita un loc . Ar mai fi o plaja secreta ) care in timpul saptamanii este pustie .dau locatia doar de la sticla in sus de apa . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 Mai este o bucata de plaja pustie si salbatica cum treci vama in Bulgaria dinspre Mangalia, dar daca te prinde politia de frontiera nu stiu cum iti (mai) vine :laugh2 ... 1 Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 3, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iulie 3, 2015 Da ar mai fii la Vama spre granita un loc . Ar mai fi o plaja secreta ) care in timpul saptamanii este pustie .dau locatia doar de la sticla in sus de apa .stiu exact la ce te referi . Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 Voi vad ca nu ati citit!!! Eu intreb de orasul constantA.... Nu caut paduri si tarmuri sau dane in port Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1862 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 3, 2015 Voi vad ca nu ati citit!!! Eu intreb de orasul constantA.... Nu caut paduri si tarmuri sau dane in port in cta ) slabe sanse Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 in cta ) slabe sanseo fi un colt de bloc , un acoperis ... terasa ... ceva Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 3, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 3, 2015 acasa, in pat! 1 Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 spune mai un loc unde te poti fute in plina zi fara sa ai parte de "privitori" trece vara in poola mea si nu-mi indeplinesc fantezia asta in orasul Cta acasa, in pat! ????? Link spre comentariu
scooby_doo Reputație: 143 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 3, 2015 Daca vrei un pic de adrenalina poti incerca la fetele de la strada, fara masina, au ele locuri "strategice" 1 Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 Daca vrei un pic de adrenalina poti incerca la fetele de la strada, fara masina, au ele locuri "strategice" BUNA idee asta ... nu am incercat niciodata insa pt toate exista un inceput Ceva detalii despre cum se desfasoara o astfele de intalnire "la strada" ??? cineva ... oricine ) Link spre comentariu
scooby_doo Reputație: 143 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 3, 2015 Sunt obisnuite sa fie abordate si de catre cei fara masina, asa ca si-au gasit mici cazemate din natura vie,ba un garaj, ba la o un colt de bloc ferit de lume.)) Una propusese chiar in gardul viu din dreapta soselei "Da' ce are ? n-are nimic, ca e seara si nu se uita nimeni ! " )))) Este riscant totusi....inca sunt in legatura cu agentii ce "patruleaza". 2 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Iulie 3, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Iulie 3, 2015 Opresti masina te intelegi cu fata si te duce ea intr-un loc, unde o poti face in masina sau langa masina. La fetele care sunt in diverse refugii langa sosea lasi masina acolo si te duci intre boscheti. Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 3, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iulie 3, 2015 BUNA idee asta ... nu am incercat niciodata insa pt toate exista un inceput Ceva detalii despre cum se desfasoara o astfele de intalnire "la strada" ??? cineva ... oricine )mergi la popasul pescarilor ,inainte de ovidiu, o arzi live pe malul lacului ,sau iei caprioara si o duci pe malul canalului ,dupa groapa de gunoi, e superb, Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 mergi la popasul pescarilor ,inainte de ovidiu, o arzi live pe malul lacului ,sau iei caprioara si o duci pe malul canalului ,dupa groapa de gunoi, e superb,langa gropa de gunoi?! si nasul ce faci cu el>? :350x Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iulie 4, 2015 langa gropa de gunoi?! si nasul ce faci cu el>? :350xam zis dupa groapa , deci vreo 4-5 km mai incolo.nasul il introduci la bisboaca la caprioara, daca ai noroc, poate sa miroasa la fel ca si la groapa de gunoi. Link spre comentariu
erroare Reputație: 17 Postat Mai 14, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 14, 2016 . Link spre comentariu
temujin Reputație: 1654 Postat Mai 16, 2016 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Mai 16, 2016 Salutare "agramat"! Ai grija cu "fetili di la susea"!! Sunt in legatura cu militia si exact cand ti-e lumea mai draga te trezesti cu "organul" langa tine!! Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat Mai 18, 2016 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat Mai 18, 2016 După o tura cu bicla: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum