Sari la conținut

0729077766 Ana Masaj Relaxare profesional

Postări Recomandate

• Telefon: 0730819301
  • Oras:București
Postat

Vă salut grup ! A fost cineva la această Doamnă , are anunț pe Olx cu masaj de relaxare fara finalizare pare o doamnă destul de ok și foarte serioasă , a fost cineva la această Doamnă și a încercat și obținut mai mult?

• Membru Premium
Postat

Este noua, nu i-am mai văzut până acum anunțul.

Oricum nu se înscrie în tematica forumului.

Și ar fi bine sa deschizi topice la categoria corecta și nu la DG😋😊🤗

• Like 4
  • Oras:Botosani
  • Oras:Botosani
Postat
Acum 4 ore, Mirel778 a spus:

Vă salut grup ! A fost cineva la această Doamnă , are anunț pe Olx cu masaj de relaxare fara finalizare pare o doamnă destul de ok și foarte serioasă , a fost cineva la această Doamnă și a încercat și obținut mai mult?

Dupa cum vezi specifica la sfarsit ca nu face nimic erotic. E o maseuza clasica. Probabil ca fost sunata de altii ca tine.  Nu cred ca o sa aiba succes prea mare pentru ca la clinicile de specialitate de fizioterapie, pretul e aproape la jumatate pentru aceleasi servicii.

• Like 1
Postat
Acum 23 ore, derwall a spus:

Este noua, nu i-am mai văzut până acum anunțul.

Oricum nu se înscrie în tematica forumului.

Și ar fi bine sa deschizi topice la categoria corecta și nu la DG😋😊🤗

Îmi pare rău că am deschis topic aiurea dar nu știu unde să deschid adecvat , și dacă vreau sa caut masaj erotic sau de relaxare găsesc doar variante din 2015-2020 vechi care nici macar nu mai activează 

• Membru Premium
Postat
Acum 15 ore, Mirel778 a spus:

Îmi pare rău că am deschis topic aiurea dar nu știu unde să deschid adecvat , și dacă vreau sa caut masaj erotic sau de relaxare găsesc doar variante din 2015-2020 vechi care nici macar nu mai activează 

Mare filozofie, la Masaj erotic 🤗😋😊

Ți-am făcut destule recomandări pentru ambele categorii și tu tot readuci in actualitate topice vechi etc.

Da 200 Lei, du-te la erotic, scrie recenzie. La fel și despre masajul relaxare. 🤗😉

• Like 6
Postat
La 17.10.2022 la 9:38, derwall a spus:

Mare filozofie, la Masaj erotic 🤗😋😊

Ți-am făcut destule recomandări pentru ambele categorii și tu tot readuci in actualitate topice vechi etc.

Da 200 Lei, du-te la erotic, scrie recenzie. La fel și despre masajul relaxare. 🤗😉

Unde găsesc aici masaj de relaxare recente ? Mulțumesc și nu te mai supăra .sunt novice pe site-ul asta nu prea mă pricep.

• Oras:Los Angeles
Postat
La 15.10.2022 la 15:05, Mirel778 a spus:

Ai putea sa te duci si sa faci o recenzie ptr fratii tai de grup.

Postat
Acum 19 ore, Mirel778 a spus:

Unde găsesc aici masaj de relaxare recente ? Mulțumesc și nu te mai supăra .sunt novice pe site-ul asta nu prea mă pricep.

Accepta sfaturile pertinente a lui @derwall si vino cu o recenzie…novice sau nu…vorba multa, saracia omului!

• Membru Premium
Postat
La 20.10.2022 la 17:17, Mirel778 a spus:

Mai fac o încercare. Ultima😉🤔😋

Masaj erotic ( adică dai click pe secțiunea respectiva 😊).

Marta ( relaxare de clasa ).

Eva for You ( relaxare plus erotic +sex ), note foarte mari

Amanda Eros - erotic +body - in top maseuze erotice din București

Așteptăm recenziile. Neapărat!😃😃😃

• Like 6
Postat
1 oră în urmă, derwall a spus:

Mai fac o încercare. Ultima😉🤔😋

Masaj erotic ( adică dai click pe secțiunea respectiva 😊).

Marta ( relaxare de clasa ).

Eva for You ( relaxare plus erotic +sex ), note foarte mari

Amanda Eros - erotic +body - in top maseuze erotice din București

Așteptăm recenziile. Neapărat!😃😃😃

Daca asta nu apare cu o recenzie intr o saptamana ii dau cu minus…inseamna ca e bagator de seama! 😄

Postat
On 10/15/2022 at 3:05 PM, Mirel778 said:

Salut! O tânăra artistă foarte talentată cu mâini magice și-o energie spectaculoasă. Masajul excepțional, pleci alt om, mai rar am întâlnit și-am fost la diverse saloane Profesioniste dar nu se compară. Plus tratația și locația este de vis. Nu acceptă nimic sexual, am încercat, in schimb, dacă vrei să vb cu ea , după ce se termină ședința  de masaj, stă la discuții, bineînțeles contra cost. Deci nimic sexual. 

• Membru Premium
Postat
Acum 18 ore, aliniacoblin a spus:

Salut! O tânăra artistă foarte talentată cu mâini magice și-o energie spectaculoasă. Masajul excepțional, pleci alt om, mai rar am întâlnit și-am fost la diverse saloane Profesioniste dar nu se compară. Plus tratația și locația este de vis. Nu acceptă nimic sexual, am încercat, in schimb, dacă vrei să vb cu ea , după ce se termină ședința  de masaj, stă la discuții, bineînțeles contra cost. Deci nimic sexual. 

Ar fi fost util sa dai și alte detalii.

Iar comparația cu saloanele de masaj este cam forțată, acolo nu se pune accentul pe masaj de relaxare.

Cu ce parte a corpului a început masajul, asta este un semn de tehnica serioasa.

Plus că un masaj bun se face pe saltea, corpul se așează mai bine, tre simți mai relaxat. Dar maseuza este mai solicitata, trebuie sa stea in genunchi. Eu prin masaj de calitate înțeleg că maseuza simte la mana zonele cu probleme, nu trebuie sa ii dau eu indicații, lucrează mai mult pe zonele cu probleme, de preferință pe meridianele energetice și pe chakre. Energizare și deblocare. Tehnicile astea nu se învață la AFS....😉😎

Apropo, folosea ulei....incalzit ?

Cere totusi 200 Lei, de obicei unele tipuri de masaje nu se învață la AFS....

Da, pare o dama rasată , finuta și educata.

• Like 4
  • Membru Premium
Postat

Nume de user pe www.olx.ro

Ana Pawker

Nume cu rezonanta istorică....😊🤗😉

• Like 4
Postat
La 12.01.2023 la 16:44, aliniacoblin a spus:

Ai stat nud ? Masajul se face și pe fese?  Maseuza cum stă îmbrăcată , măcar așa o mică mângâiere ai scăpat și tu ?

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat
Acum 1 oră, cookiejar69ad a spus:

Face sex pentru suma potrivita. Cost 1000 ron.

You are welcomed guys.

Si ii merita ? :)

Postat

Posibil să fie vrăjeală cu 1000 lei oricum este foarte mult . Dar pentru cine are bani nu este mult probabil.

Postat
La 24.02.2023 la 13:42, cookiejar69ad a spus:

Face sex pentru suma potrivita. Cost 1000 ron.

You are welcomed guys.

Oricum pare o doamnă rafinată , ai plătit 1000 lei  ? Dă și tu ceva detalii cum ai abordat-o?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...