Sari la conținut

Ce părere aveți, cum este mai bine: într-un cuplu/într-o relație/într-o căsnicie bărbatul sa fie mai in varsta decât femeia sau femeia sa fie mai în vârstă decât bărbatul? Voi cum preferați? Ce ați alege?

Postări Recomandate

• Oras:Botosani
  • Oras:Botosani
Postat
Acum 14 ore, Beniamyn a spus:

@Boltzmann @22leon 

Pai nu vedeți că femeile se interesează ce mașina ai, in ce vacante te duci, cati bani ai, ce casa ai, etc, mai mult decât persoana ta, cum ești tu. Astea sunt sentimentele de care îmi vorbiți? Pai și atunci nu am eu dreptate când zic că relațiile se bazează pe bani și interese materiale, iar voi greșiți când ziceți că relațiile cu femeile se bazează pe satisfacere sexuala, atracție și sentimente amoroase?

Nu toti in viata asta au sanse la cele mai "hot" femei. Si crede-ma , aspectul fizic e important doar prima luna. Dupa ce apare monotonia, doar sexul nu e de ajuns intr-o relatie si s-ar putea chiar ca persoana respectiva sa devina respingatoare din cauza lipsei de alte calitati, a unuii caracter de rahat, vicii etc. Si apropos de asta, aia e doar o faza prin care trecem toti si barbatii si femeile. Viata ne domoleste mai pe toti, si daca nu invatam din greseli ajungem in gunoiul societatii. E drept , fiecare cauta sa-si asigure o stabilitate financiara cat de cat, dar cand visul frumos se termina mai toti oamenii vor liniste, stabilitate emotionala si timp petrecut cu familia, 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...