Denisax Reputație: 6977 Postat Miercuri la 12:07 Oras:București (Vitan ) Oras:București (Vitan ) Autor Partajează Postat Miercuri la 12:07 🤍 1 12 Link spre comentariu
noanonymus Reputație: 414 Postat Miercuri la 12:09 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Partajează Postat Miercuri la 12:09 Acum 1 minut, Denisax a spus: 🤍 Wow, ești superbă! 😍❤️😍 1 Link spre comentariu
1kimionescu Reputație: 14 Postat Miercuri la 12:56 Oras:București Oras:București Partajează Postat Miercuri la 12:56 Acum 47 minute, Denisax a spus: 🤍 Ești super dar acum data viitoare 😘 1 Link spre comentariu
Denisax Reputație: 6977 Postat Ieri la 08:21 Oras:București (Vitan ) Oras:București (Vitan ) Autor Partajează Postat Ieri la 08:21 Bună dimineața , ai mei ! Programul meu pe astăzi : 12:00-17:00 Maine nu voi fii la muncă, ne vedem de sapt viitoare Luni ! Pupici 🩷🤍 2 Link spre comentariu
Elian29 Reputație: -1 Postat Ieri la 12:31 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ieri la 12:31 Bună frumoasa ! Am încercat să dau de tine pe whatsapp - ******4414 Abia aștept să ne întâlnim 🥰😋! Ești în top clasament de bună ! 💐🥰 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17072 Postat 14 ore în urmă Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat 14 ore în urmă Ai cam multi de 4, din cauza asta nu-ti rasp...ea se vede doar cu premianti!!😜😜🤣🤣 2 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 4959 Postat 13 ore în urmă Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat 13 ore în urmă Acum 52 minute, only-me a spus: Ai cam multi de 4, din cauza asta nu-ti rasp...ea se vede doar cu premianti!!😜😜🤣🤣 Posibil sa mai aibe încă unu 074. Mai avea puțin și punea tot numărul 🤣 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
Elian29 Reputație: -1 Postat 9 ore în urmă Oras:București Oras:București Partajează Postat 9 ore în urmă Acum 5 ore, only-me a spus: Ai cam multi de 4, din cauza asta nu-ti rasp...ea se vede doar cu premianti!!😜😜🤣🤣 Am vorbit cu ea înainte , știe cine sunt cred Link spre comentariu
Postări Recomandate
Postat de Denisax,
Super poze ❤️
Recomandat de pisicuts
34 reacții
Mergi la acest postare
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum