Sari la conținut

Pustoiaca noua in domeniu - 0721553267

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Fata noua de 19anii face și masaj erotic. Mai a fost cineva? 
Buna dragii mei sunt o pustoaica de 19 ani noua in domeniu si nerabdatoare sa va cunosc sunt micuta si dulce nu mai sta pe ganduri sunt exact ceea ce cauti vei reveni la mine de fiecare data pupici dulci. 

numar de telefon 

0721553267

https://www.anuntul.ro/anunt-pustoaica-19-ani-noua-in-BqbLa3

• Minus 2
Link spre comentariu
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Fata noua de 19 ani 0721553267
  • Oras:Coțușca https://maps.app.goo.gl/BaxYuuP7RXfcCAv48

Calea moșilor 🙋🤭🤭🤭 50lei(coadă că la balamuc) și în 3 cu un shogor și cu prietena grasă.e foame rău de au ajuns aici pe Nimfo cu anunțul.🤭

• Haha 1
Link spre comentariu

Au dreptate fetele sa nu mai primească 😬..... Daca ar spune ele aici public cam care dintre cei de aici de pe forum au  fost pe la puștoaică 😬😬😬😬😬😬😬   unii se mai și laudă 😰😰😰😰

"Dezaxați" cuvântul  potrivit  folosit.... de...  Bip bip 😬 " " 

Link spre comentariu

Prețul de pe anuntul.ro este pentru o finalizare protejat, pentru neprotejat se dublează - așadar în momentul de față este 35 lei sau 70 lei, după preferințe 😄

Link spre comentariu

I am vazut pozele pe publi si pt ca fata arata binisor, mi am zis sa o vizitez pt o descarcare rapida. Cand am intrat in apartamentul situat pe Calea Mosilor, tocmai ieseau 2 nepalezi.Fata este dragutica , tinerica si buna de pula .asa  ca  am ramas,. In camera s a cracit in fata mea si i am vazut pizda. Baiii, bomba nucleara !!! Era plina de bubite de toate dimensiunile si felurile, papiloame mari si mici, bubite cu cruste, cred ca nici in cartile  de boli sexuale nu vezi asa  ceva. Nici daca imi puneam 5 prezervative unul peste altul nu as fi avut curajul sa fut asa ceva. Am plecat fara sa mai ating ceva si m am dezinfectat pe maini in masina. Pe hol deja se formase o trupa de 3 indieni, pakistanezi cu turbane, sau nu stiu ce natie erau , care asteptau  sa intre imreuna cred. Ce sa zic, , pacat de fata, ca este mai frumusica decat multe dive de pe site care se dau mari femei si cer banul gros

• Like 2
  • Mersi 1
  • Trist 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Acum 3 ore, leonard111 a spus:

I am vazut pozele pe publi si pt ca fata arata binisor, mi am zis sa o vizitez pt o descarcare rapida. Cand am intrat in apartamentul situat pe Calea Mosilor, tocmai ieseau 2 nepalezi.Fata este dragutica , tinerica si buna de pula .asa  ca  am ramas,. In camera s a cracit in fata mea si i am vazut pizda. Baiii, bomba nucleara !!! Era plina de bubite de toate dimensiunile si felurile, papiloame mari si mici, bubite cu cruste, cred ca nici in cartile  de boli sexuale nu vezi asa  ceva. Nici daca imi puneam 5 prezervative unul peste altul nu as fi avut curajul sa fut asa ceva. Am plecat fara sa mai ating ceva si m am dezinfectat pe maini in masina. Pe hol deja se formase o trupa de 3 indieni, pakistanezi cu turbane, sau nu stiu ce natie erau , care asteptau  sa intre imreuna cred. Ce sa zic, , pacat de fata, ca este mai frumusica decat multe dive de pe site care se dau mari femei si cer banul gros

Chiar e păcat de ea. Eu mor când vad sau aud despre cazuri dastea, mi se face mila.

Nu stiu cum rezista si cum nu se simte rau pentru ca probabil ca are mai multe bts-uri nu doar una si cum naiba nu se autosesizează organele abilitate iar nu stiu.

Trăim intr-o țara de cacat printre cea mai corupta din lume, din nefericire. 

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
La 16.02.2024 la 11:08, leonard111 a spus:

Caz inchis bro! Din pacate asiaticii astia sunt plini de boli si nespalati. Cand or aparea bts-uri asiatice, nici medicii nu vor mai descifra ce boala e! 😀

• Mersi 1
  • Trist 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...