Sari la conținut

CRISTINA 0759509453

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bacau
  • Disponibila
  • Oras:Bacau
  • Disponibila
Postat
  La 27.06.2024 la 17:54, ritchard00 a spus:

Hai să o invităm la Bacău, ce zici?

Extinde  

Am incercat , nu vrea 😭😭😭

Are motive personale de nu vrea...dar eu tot la ea merg când îmi permite timpul 🤣🤣🤣

• Like 1

Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪

• Oras:Undeva pe lângă Bacău
  • Oras:Undeva pe lângă Bacău
Postat
  La 30.06.2024 la 4:29, florinbidi a spus:

Am incercat , nu vrea 😭😭😭

Are motive personale de nu vrea...dar eu tot la ea merg când îmi permite timpul 🤣🤣🤣

Extinde  

Pai cand o mai vizitezi, anunta-ma, poate împărțim costul benzinei! 🤣🤣🤣

• Like 1
  • Haha 1
Postat

Revizitata frumoasa domnita Crystyna. Acealsi comportament pro- client ca întotdeauna, stie sa își facă treaba și reuşeşte de fiecare datã să te detaşeze de rutina zilnica. 

Actiunea a debutat din mijlocul camerei, cu sarutari lungi si pasionale, am ajutat-o usor sa scape de lenjeria ce o purta, sarutand-o peste tot ,după ce ne-am "încis" bine amândoi a trecut la ON foarte bine executat  Deep, fără a folosi mâna ca ajutor, după care a montan balonaşul si am trecut la NP in pozitia mea preferata doggy style, stie când sã dea contre și când să se oprească, după câteva minute, la cererea mea a scos balonaşul și am finalizat CIM .

ON- 9

NP-9

GFE-9

FK-10 

Locatia: 7-8 

Cadoul 300/h + 50 CIM 

De revenit voi revenii oricand voi avea ocazia , fie aici fie la Mures sau oriunde ne-am nimerii amândoi.

Pussy Cryss .

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Revizitata frumoasa domnita Crystyna. Acealsi comportament pro- client ca întotdeauna, stie sa își facă treaba și reuşeşte de fiecare datã să te detaşeze de rutina zilnica. 

Actiunea a debutat din mijlocul camerei, cu sarutari lungi si pasionale, am ajutat-o usor sa scape de lenjeria ce o purta, sarutand-o peste tot ,după ce ne-am "încis" bine amândoi a trecut la ON foarte bine executat  Deep, fără a folosi mâna ca ajutor, după care a montan balonaşul si am trecut la NP in pozitia mea preferata doggy style, stie când sã dea contre și când să se oprească, după câteva minute, la cererea mea a scos balonaşul și am finalizat CIM .

ON- 9

NP-9

GFE-9

FK-10 

Locatia: 7-8 

Cadoul 300/h + 50 CIM 

De revenit voi revenii oricand voi avea ocazia , fie aici fie la Mures sau oriunde ne-am nimerii amândoi.

Pussy Cryss .

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Am revizitat-o pe Cristina in aceasta dimineața.Acelasi GFE + 

Din pacate va mai fi disponibila doar pana luni la ora 12:00 după care va intra in concediu de odihna cu data nedeterminata.Sper sa își schimbe parerea.

• Mersi 1
  • Oras:Antarctica (casa de vacanta)
Postat

Salutare! 

Mai știe cineva ceva de Cristina? S-a retras, oare? Era o femeie deosebită…atentă și senzuală…

• Like 1
  • Membru Premium
Reputație: 144
  • Oras:. Calator
  • Oras:. Calator
Postat
  La 02.04.2025 la 17:10, exPulaul a spus:

Mai știe cineva ceva de Cristina? S-a retras, oare? Era o femeie deosebită…atentă și senzuală…

Extinde  

Din august 2024 a luat o pauza. 

Si se pare ca este una definitiva. :icon_cry

Succes Cristina in tot ce faci acum ! :wavey:

Postat
  La 02.04.2025 la 17:51, Eugenix a spus:

Din august 2024 a luat o pauza. 

Si se pare ca este una definitiva. :icon_cry

Succes Cristina in tot ce faci acum ! :wavey:

Extinde  

Sunt bucuros sa te contrazic. Am vorbit cu dansa și spune ca are in plan să revină în viitorul cât de apropiat. Am rămas plăcut surprins ca mi-a răspuns. A rămas aceiași femeie suavă și cu acel je ne sais quoi
Sa știți ca s a supărat ca nu i am sesizat lipsa…I am transmis ca nu a fost uitata. Te așteptăm cu interes, Cristina! Toate cele bune! 

• Mersi 1
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat
  La 02.04.2025 la 18:18, exPulaul a spus:

Sunt bucuros sa te contrazic. Am vorbit cu dansa și spune ca are in plan să revină în viitorul cât de apropiat.

Extinde  

Multumesc colegului exPulaul pentru informatie.

Te asteptam sa revii, Cristina !

• Like 1

• Oras:Piatra Neamț
  • Oras:Piatra Neamț
Postat

Nu știu nu am idee.. poate merge cu cunoscuți..  tot din cauza..unora care nu au știut sa se comporte 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...