Sari la conținut

CRISTINA 0759509453

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bacau
  • Disponibila
  • Oras:Bacau
  • Disponibila
Postat
La 27.06.2024 la 20:54, ritchard00 a spus:

Hai să o invităm la Bacău, ce zici?

Am incercat , nu vrea 😭😭😭

Are motive personale de nu vrea...dar eu tot la ea merg când îmi permite timpul 🤣🤣🤣

• Like 1

Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪

• Oras:Undeva pe lângă Bacău
  • Oras:Undeva pe lângă Bacău
Postat
Acum 56 minute, florinbidi a spus:

Am incercat , nu vrea 😭😭😭

Are motive personale de nu vrea...dar eu tot la ea merg când îmi permite timpul 🤣🤣🤣

Pai cand o mai vizitezi, anunta-ma, poate împărțim costul benzinei! 🤣🤣🤣

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:Targu Mures
Postat

Revizitata frumoasa domnita Crystyna. Acealsi comportament pro- client ca întotdeauna, stie sa își facă treaba și reuşeşte de fiecare datã să te detaşeze de rutina zilnica. 

Actiunea a debutat din mijlocul camerei, cu sarutari lungi si pasionale, am ajutat-o usor sa scape de lenjeria ce o purta, sarutand-o peste tot ,după ce ne-am "încis" bine amândoi a trecut la ON foarte bine executat  Deep, fără a folosi mâna ca ajutor, după care a montan balonaşul si am trecut la NP in pozitia mea preferata doggy style, stie când sã dea contre și când să se oprească, după câteva minute, la cererea mea a scos balonaşul și am finalizat CIM .

ON- 9

NP-9

GFE-9

FK-10 

Locatia: 7-8 

Cadoul 300/h + 50 CIM 

De revenit voi revenii oricand voi avea ocazia , fie aici fie la Mures sau oriunde ne-am nimerii amândoi.

Pussy Cryss .

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Revizitata frumoasa domnita Crystyna. Acealsi comportament pro- client ca întotdeauna, stie sa își facă treaba și reuşeşte de fiecare datã să te detaşeze de rutina zilnica. 

Actiunea a debutat din mijlocul camerei, cu sarutari lungi si pasionale, am ajutat-o usor sa scape de lenjeria ce o purta, sarutand-o peste tot ,după ce ne-am "încis" bine amândoi a trecut la ON foarte bine executat  Deep, fără a folosi mâna ca ajutor, după care a montan balonaşul si am trecut la NP in pozitia mea preferata doggy style, stie când sã dea contre și când să se oprească, după câteva minute, la cererea mea a scos balonaşul și am finalizat CIM .

ON- 9

NP-9

GFE-9

FK-10 

Locatia: 7-8 

Cadoul 300/h + 50 CIM 

De revenit voi revenii oricand voi avea ocazia , fie aici fie la Mures sau oriunde ne-am nimerii amândoi.

Pussy Cryss .

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Am revizitat-o pe Cristina in aceasta dimineața.Acelasi GFE + 

Din pacate va mai fi disponibila doar pana luni la ora 12:00 după care va intra in concediu de odihna cu data nedeterminata.Sper sa își schimbe parerea.

• Mersi 1
  • Oras:Antarctica (casa de vacanta)
Postat

Salutare! 

Mai știe cineva ceva de Cristina? S-a retras, oare? Era o femeie deosebită…atentă și senzuală…

• Like 1
Reputație: 146
  • Oras:. Calator
  • Oras:. Calator
Postat
12 minutes ago, exPulaul said:

Mai știe cineva ceva de Cristina? S-a retras, oare? Era o femeie deosebită…atentă și senzuală…

Din august 2024 a luat o pauza. 

Si se pare ca este una definitiva. :icon_cry

Succes Cristina in tot ce faci acum ! :wavey:

Postat
Acum 23 minute, Eugenix a spus:

Din august 2024 a luat o pauza. 

Si se pare ca este una definitiva. :icon_cry

Succes Cristina in tot ce faci acum ! :wavey:

Sunt bucuros sa te contrazic. Am vorbit cu dansa și spune ca are in plan să revină în viitorul cât de apropiat. Am rămas plăcut surprins ca mi-a răspuns. A rămas aceiași femeie suavă și cu acel je ne sais quoi
Sa știți ca s a supărat ca nu i am sesizat lipsa…I am transmis ca nu a fost uitata. Te așteptăm cu interes, Cristina! Toate cele bune! 

• Mersi 1
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat
On 4/2/2025 at 9:18 PM, exPulaul said:

Sunt bucuros sa te contrazic. Am vorbit cu dansa și spune ca are in plan să revină în viitorul cât de apropiat.

Multumesc colegului exPulaul pentru informatie.

Te asteptam sa revii, Cristina !

• Like 1
  • Oras:Piatra Neamț
Postat

Da dar primeste doar pe cunoscuți..  mie nu mi răspunde 

• Like 1
Reputație: -15
  • Oras:Iași
Postat
Acum 1 oră, fete12345 a spus:

Da dar primeste doar pe cunoscuți..  mie nu mi răspunde 

Oare de ce ! 🤣

Postat

Nu știu nu am idee.. poate merge cu cunoscuți..  tot din cauza..unora care nu au știut sa se comporte 

• Like 1
Reputație: -15
Postat
La 25.04.2025 la 21:04, fete12345 a spus:

Nu știu nu am idee.. poate merge cu cunoscuți..  tot din cauza..unora care nu au știut sa se comporte 

Poate tot din cauza la ăștia care se laudă  că au fost..ce și cum au făcut !  

Ai mers ți-ai făcut treaba..mergi mai departe, 

Cine are de făcut treabă o face in liniște și discret.

• Minus 1
  • Oras:Sucidava
  • Oras:Sucidava
Postat
On 4/25/2025 at 9:04 PM, fete12345 said:

On 12/31/2024 at 9:02 PM, Criticul said:

În fiecare oraș există... ca să ajungi trebuie să te recomande cineva care le este deja client și nu o va face nimeni pentru un necunoscut căci riscă să nu mai fie primit... Exact ăsta e scopul circuitului închis, discreție la maxim și acces restricționat. Adică e o diferență, acolo nu mergi pe număr sau oră, e vorba de întâlnire care poate dura și o noapte (depinde de disponibilitatea ta și a ei). În al doilea rând, ele nefăcând sex cu atâția bărbați, întâlnirea e mult mai naturală, la fel ca și trăirile, excitarea lor e pe bune, ajung mai ușor la orgasm șamd 

Sunt fete ce au practicat public ce și-au format o clientelă și s-au "retras", practic continuând doar cu cei pe care i-a selectat. (de fapt asta e categoria la care se gândesc cei de pe forum deși nu e chiar definiția circuitului închis). Aici e in continuare practicat prețul pe număr sau oră dar timpul e relativ, fiind mai puțini clienți, se practică discuțiile amicale atâta vreme cât nu încurcă vreo altă programare. 

Domnisoara Cristina a avut mult timp circuit inchis.

Rar a avut perioade in care a vrut sa cunoasca si alti clienti.

Poate ai noroc data viitoare, cand se intoarce in oras, sa deschida circuitul. 

Mi-a fost mai usor sa copii ce a scris un coleg mai demult. Multumesc Criticului pentru explicatiile detaliate.

• Like 1
Postat

Vă salut. 

Am revenit la Cristina. O fată aparte, sociabilă și sexy. M am simțit extraordinar în prezența ei. Voi reveni ori de câte ori este în oraș. 

Spor! 

• Like 1
  • Inimioara 1

Postat

Am revizita-o pe Cristina, este aceeasi fata plină de viatã și cu zâmbetul pe buze. Am ales sa stau o ora in compania ei si a fost extraordinar ca si inainte. 

Din cate am înțeles de la ea de mâine va lasă open ptr programari dar va raspunde doar celor ce au poza lor la wpp.

Voi reveni la ea de cate ori voi avea ocazia. Success tuturor 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...