Sari la conținut

Mature sunt pe aici?

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Salutare mai baieti. 

Mature sunt pe aici? Ceva care sa merite vizitate? Ca nu vad nici un topic, nimic... 

Postat
Acum 1 oră, Mariusscta a spus:

Salutare mai baieti. 

Mature sunt pe aici? Ceva care sa merite vizitate? Ca nu vad nici un topic, nimic... 

Depinde ce inseamna mature ptr tine,  30..40..ani ? Am citit recenziile colegilor, este una in km 4-5 , una la Faleza n..alta in Mamaia 

• Like 1
Postat

Acum 2 ore, Mariusscta a spus:

Salutare mai baieti. 

Sunt, dar trebuie să ai răbdare să cauți. Eu ți-aș recomanda pe una doar că nu m-a dat pe spate și nu are rost să te complic. Ca punct de plecare, poți începe de aici : https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/constanta/?q=matură

Majoritatea au și topic pe nimfomane. Dacă vizitezi una care nu are, faci un post și ne zici și nouă dacă merită. Succes

Postat
La 23.10.2022 la 21:20, felix001 a spus:

Depinde ce inseamna mature ptr tine,  30..40..ani ? Am citit recenziile colegilor, este una in km 4-5 , una la Faleza n..alta in Mamaia 

Salut , un numar de contact pentru doamna din 4-5? Sau ceva prim cet daca stiti

Postat
La 23.10.2022 la 19:21, Mariusscta a spus:

Salutare mai baieti. 

Mirela este cea din km 4-5, o gasesti pe publi! Pozele sunt istorie. Pentru o golire se merita, oral cu finalizare orală, inchizi ochii si te gandesti la cine vrei tu!😄 la normal dai ca surdul in toba, nu schițează nimic! Nu iti recomand pt normal, un mumu rapid merge! Spor!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...