xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 27, 2014 eu nu sunt pe lista si sunt tristut din cauza asta..
hingherul Reputație: 481 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Februarie 27, 2014 cum imi pun o poza la profil?thx
futacios_man Reputație: 6008 Postat Februarie 27, 2014 Oras:b Oras:b Postat Februarie 27, 2014 cum imi pun o poza la profil?thxla profil sau din profil?
hingherul Reputație: 481 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Februarie 27, 2014 la profil sau din profil?cum vrei s-o iei.....
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 27, 2014 Da da da pe bambu il vreau cu orice pret....cred ca as nevoie totusi si de un nas Asa sper sa ramana numarul punctelor mele de reputatie 1
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 27, 2014 ti-am dat punct sa-ti stric socoteala )) Tu ai pula si vrei sa-l futi pe bambu ? el NU te vrea...
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 27, 2014 1. Oare? 2. Nope, Bambu are. EU vreau doar sa ma "introduc"
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Februarie 27, 2014 vai de pula ta,sorino )
Sanctus Reputație: 73 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Vatican Oras:Vatican Postat Februarie 27, 2014 Calul Sorinei, incapabil să cânte, s-a slobozit!
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 27, 2014 sanctus ce zici boss? ce cautai pe tableta?
Sanctus Reputație: 73 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Vatican Oras:Vatican Postat Februarie 27, 2014 xoxo, vezi ca poza aia are drepturi de autor daca nu cumva "andrei niculescu" e numele tau real.
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 27, 2014 da boss, eu ti-am facut poza.. si totusi ce cautai pe tableta? erai pe nimfomane ?
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 27, 2014 uite si una de la vatican de unde esti tu ia cu anafura ca ti se apleaca..
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 28, 2014 Aaaaahhhh, ce ma mananca "tastatura" "Iubita" mea, frumoasa mea, ai putea sa ma lamuresti, ce naibi mi-ai facut?!?! Iesi din mintea mea... Te (mai) vreau. Iar. Iti multumesc, ai fost de nota ...nu am cuvinte! 1
futacios_man Reputație: 6008 Postat Februarie 28, 2014 Oras:b Oras:b Postat Februarie 28, 2014 Aaaaahhhh, ce ma mananca "tastatura" "Iubita" mea, frumoasa mea, ai putea sa ma lamuresti, ce naibi mi-ai facut?!?! Iesi din mintea mea... Te (mai) vreau. Iar. Iti multumesc, ai fost de nota ...nu am cuvinte! din ciclul "Scrisori imaginare"?
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 28, 2014 din ciclul "Scrisori imaginare"? Nope. Din ciclul "multumesc pentru o seara deosebita cu o femeie deosebita" http://www.redtube.com/604003#t=0 1
futacios_man Reputație: 6008 Postat Februarie 28, 2014 Oras:b Oras:b Postat Februarie 28, 2014 Nope. Din ciclul "multumesc pentru o seara deosebita cu o femeie deosebita" Ai fost cu o femeie deosebită de curand? Fa-i si tu o recenzie
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Februarie 28, 2014 Nope. Din ciclul "multumesc pentru o seara deosebita cu o femeie deosebita" Ti-as spune,scoala-te...dar nu esti pwlaMai simplu...trezeste-te! 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 28, 2014 Ai fost cu o femeie deosebită de curand?Fa-i si tu o recenzie Bingo! Rabdare, de ce te grabesti?!? Lasa-ma sa-mi revin sa fiu obiectiva. Ajut(am) comunitatea 3
Obelisc Reputație: 17 Postat Martie 3, 2014 Oras:Moon Oras:Moon Postat Martie 3, 2014 Se pare ca dupa trei zile inca nu ti-ai revenit. Zguduiala maxima, sau labareala maxima, cum ar zice unii. Cand esti mai jos (in pagina), te ridica altii, ca Mirela, chipurile retrasa. Baga un clip de 2 lei. Saiu' iti posteaza un KKT ca erai in pagina 2. Si apoi ai iubit-o maxim cu un fel de recenzie cu xMan. Marfa. Si toti e prosti.Dar exact cum zicea cineva pe un topic, mai lasa fata si pe altele sa fie miezul. Ca ne plictisesti maxim. Sau , scarbesti, indiferent de cat de buna ai fi tu. Vrei mereu pe pagina UNU. Ma intreb, daca erai asa buna, de ce nu esti la TOP? Poate ca ai "gura" mare si prea multi laudatori?By the way, daca te intrebi, n-am favorite de promovat. Doar m-am plictisit sa dau de tine peste tot! Serios!
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Martie 3, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 3, 2014 Se pare ca dupa trei zile inca nu ti-ai revenit. Zguduiala maxima, sau labareala maxima, cum ar zice unii. Cand esti mai jos (in pagina), te ridica altii, ca Mirela, chipurile retrasa. Baga un clip de 2 lei. Saiu' iti posteaza un KKT ca erai in pagina 2. Si apoi ai iubit-o maxim cu un fel de recenzie cu xMan. Marfa. Si toti e prosti.Dar exact cum zicea cineva pe un topic, mai lasa fata si pe altele sa fie miezul. Ca ne plictisesti maxim. Sau , scarbesti, indiferent de cat de buna ai fi tu. Vrei mereu pe pagina UNU. Ma intreb, daca erai asa buna, de ce nu esti la TOP? Poate ca ai "gura" mare si prea multi laudatori?By the way, daca te intrebi, n-am favorite de promovat. Doar m-am plictisit sa dau de tine peste tot! Serios! http://www.youtube.com/watch?v=oZ_VRbfgsyc
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2014 Se pare ca dupa trei zile inca nu ti-ai revenit. Zguduiala maxima, sau labareala maxima, cum ar zice unii. Cand esti mai jos (in pagina), te ridica altii, ca Mirela, chipurile retrasa. Baga un clip de 2 lei. Saiu' iti posteaza un KKT ca erai in pagina 2. Si apoi ai iubit-o maxim cu un fel de recenzie cu xMan. Marfa. Si toti e prosti.Dar exact cum zicea cineva pe un topic, mai lasa fata si pe altele sa fie miezul. Ca ne plictisesti maxim. Sau , scarbesti, indiferent de cat de buna ai fi tu. Vrei mereu pe pagina UNU. Ma intreb, daca erai asa buna, de ce nu esti la TOP? Poate ca ai "gura" mare si prea multi laudatori?By the way, daca te intrebi, n-am favorite de promovat. Doar m-am plictisit sa dau de tine peste tot! Serios! Sunt produse foarte bune...vei avea mai multa incredere si tine...vei fute mai mult...sau nu. 1
Obelisc Reputație: 17 Postat Martie 4, 2014 Oras:Moon Oras:Moon Postat Martie 4, 2014 Hai pe automat,fata la promovat,in top e zilnic la urcat,de orice disperat! Rima si ritmica de kkt, stiu! Sorry pentru agresiunea literara! 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 4, 2014 Tu cine esti draga? Cine esti de nu ai loc de mine??? Spune cu cuvintele tale...
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 4, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 4, 2014 Tu cine esti draga? Cine esti de nu ai loc de mine??? Spune cu cuvintele tale... Dar tu cine esti draga de ii ceri 'socoteala'?Iti spun eu,este unu',oarecare,care ca si mine si ca multi altii s-a saturat de marketingul tau 'coclit'.Scuza-l si scuza-ne ca nu reusim sa te 'halim' si sa fim de acord actiunile tale,nu toti 'e' lingai pe forumul asta 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum