Sari la conținut

Trairile / pasiunile / fanteziile / recenziile Sorinei

Postări Recomandate

• Oras:Cetatea Domneasca Targoviste
Postat

cum imi pun o poza la profil?

thx

Postat

la profil sau din profil?

cum vrei s-o iei.....

• Oras:Bucuresti
Postat

Da da da pe bambu il vreau cu orice pret....cred ca as nevoie totusi si de un nas :D

Asa sper sa ramana numarul punctelor mele de reputatie  :256

• Like 1
  • Oras:Vatican
  • Oras:Vatican
Postat

xoxo, vezi ca poza aia are drepturi de autor daca nu cumva "andrei niculescu" e numele tau real.

• Oras:Acolo
Postat

da boss, eu ti-am facut poza.. si totusi ce cautai pe tableta? erai pe nimfomane ? =))

Postat

uite si una de la vatican de unde esti tu  =)) ia cu anafura ca ti se apleaca..

post-718-0-18639600-1393536942_thumb.jpg

Postat

Aaaaahhhh, ce ma mananca "tastatura"  :laugh2

"Iubita" mea, frumoasa mea, ai putea sa ma lamuresti, ce naibi mi-ai facut?!?! :boob  Iesi din mintea mea... :D

Te (mai) vreau. Iar.  :hug1

Iti multumesc, ai fost de nota ...nu am cuvinte! :kiss3

• Like 1
  • Oras:b
Postat

Aaaaahhhh, ce ma mananca "tastatura"  :laugh2

"Iubita" mea, frumoasa mea, ai putea sa ma lamuresti, ce naibi mi-ai facut?!?! :boob  Iesi din mintea mea... :D

Te (mai) vreau. Iar.  :hug1

Iti multumesc, ai fost de nota ...nu am cuvinte! :kiss3

din ciclul "Scrisori imaginare"?

Postat

Nope. :no2 Din ciclul "multumesc pentru o seara deosebita cu o femeie deosebita"

Ai fost cu o femeie deosebită de curand?

Fa-i si tu o recenzie :)

• Oras:Troia
  • Oras:Troia
Postat

Nope. :no2 Din ciclul "multumesc pentru o seara deosebita cu o femeie deosebita"

Ti-as spune,scoala-te...dar nu esti pwla

Mai simplu...trezeste-te!

• Like 1
Postat

Ai fost cu o femeie deosebită de curand?

Fa-i si tu o recenzie :)

Bingo! Rabdare, de ce te grabesti?!? Lasa-ma sa-mi revin :D sa fiu obiectiva. Ajut(am) comunitatea :)

• Like 3
  • Oras:Moon
Postat

Se pare ca dupa trei zile inca nu ti-ai revenit. Zguduiala maxima, sau labareala maxima, cum ar zice unii. Cand esti mai jos (in pagina), te ridica altii, ca Mirela, chipurile retrasa. Baga un clip de 2 lei. Saiu' iti posteaza un KKT ca erai in pagina 2. Si apoi ai iubit-o maxim cu un fel de recenzie cu xMan. Marfa. Si toti e prosti.

Dar exact cum zicea cineva pe un topic, mai lasa fata si pe altele sa fie miezul. Ca ne plictisesti maxim. Sau , scarbesti, indiferent de cat de buna ai fi tu. Vrei mereu pe pagina UNU. Ma intreb, daca erai asa buna, de ce nu esti la TOP? Poate ca ai "gura" mare si prea multi laudatori?

By the way, daca te intrebi, n-am favorite de promovat. Doar m-am plictisit sa dau de tine peste tot! Serios!

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Se pare ca dupa trei zile inca nu ti-ai revenit. Zguduiala maxima, sau labareala maxima, cum ar zice unii. Cand esti mai jos (in pagina), te ridica altii, ca Mirela, chipurile retrasa. Baga un clip de 2 lei. Saiu' iti posteaza un KKT ca erai in pagina 2. Si apoi ai iubit-o maxim cu un fel de recenzie cu xMan. Marfa. Si toti e prosti.

Dar exact cum zicea cineva pe un topic, mai lasa fata si pe altele sa fie miezul. Ca ne plictisesti maxim. Sau , scarbesti, indiferent de cat de buna ai fi tu. Vrei mereu pe pagina UNU. Ma intreb, daca erai asa buna, de ce nu esti la TOP? Poate ca ai "gura" mare si prea multi laudatori?

By the way, daca te intrebi, n-am favorite de promovat. Doar m-am plictisit sa dau de tine peste tot! Serios!

pre_1393891149__e7c56894d07ac4067471c1b4

http://www.youtube.com/watch?v=oZ_VRbfgsyc

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Sunt produse foarte bune...vei avea mai multa incredere si tine...vei fute mai mult...sau nu.

post-106498-0-99960000-1393891646_thumb.jpeg

• Like 1
Postat

Hai pe automat,

fata la promovat,

in top e zilnic la urcat,

de orice disperat!

Rima si ritmica de kkt, stiu! Sorry pentru agresiunea literara! 

• Like 2
Postat

Tu cine esti draga? Cine esti de nu ai loc de mine??? Spune cu cuvintele tale... :girly

• Oras:pe val
  • Oras:pe val
Postat

Tu cine esti draga? Cine esti de nu ai loc de mine??? Spune cu cuvintele tale... :girly

Dar tu cine esti draga de ii ceri 'socoteala'?

Iti spun eu,este unu',oarecare,care ca si mine si ca multi altii s-a saturat de marketingul tau 'coclit'.Scuza-l si scuza-ne ca nu reusim sa te 'halim' si sa fim de acord actiunile tale,nu toti 'e' lingai pe forumul asta :(

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...