Sari la conținut

Trairile / pasiunile / fanteziile / recenziile Sorinei

Postări Recomandate

• Oras:Egipt
Postat

Oricum ar fi, vad ca i-a cazut greu la stomac. Sper doar sa nu fi facut indigestie.

• Oras:Bobalna
Postat

O bine meritata perioada de liniste!

Fata s-a dat la fund. Era normal si ma asteptam la asta. Sa vedem insa cat o tine inteligenta! Dupa o perioada totul se uita si va revenii in forta.

Facem un pariu daca revine mai devreme decat trebuie sau sta cuminte pana le trece la fraieri?

O traire noua, ceva de aseara? Un lift blocat, sex pe acoperis cu cocosul, un clipuletz ceva de la cineva? SEX salbatitc in decapotabila sub ploaie? Nimic?

Doamne ajuta!

Postat

Nu s- a dat la fund, e la top, clantane pe acolo de una singura, si e culmea nu e nici macar pe topicul ei.

• Like 1
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Sorina ti-a mancat pisica limba?

Mai degraba ea a mancat limba pisicii.

Oricum ar fi, vad ca i-a cazut greu la stomac. Sper doar sa nu fi facut indigestie.

Eu nu!

Eu da!(sper)

O bine meritata perioada de liniste!

Fata s-a dat la fund. Era normal si ma asteptam la asta. Sa vedem insa cat o tine inteligenta! Dupa o perioada totul se uita si va revenii in forta.

Facem un pariu daca revine mai devreme decat trebuie sau sta cuminte pana le trece la fraieri?

O traire noua, ceva de aseara? Un lift blocat, sex pe acoperis cu cocosul, un clipuletz ceva de la cineva? SEX salbatitc in decapotabila sub ploaie? Nimic?

Doamne ajuta!

Nu s- a dat la fund, e la top, clantane pe acolo de una singura, si e culmea nu e nici macar pe topicul ei.

Doar  7 postari in 24 de ore.

Putin frate, foarte putin :))))

Ahahaha...sunteti terminati daca nu va mai raspunde :))))

• Like 1
Postat

Sorina inainte si dupa promovarea la top  :laugh2 :

post-111928-0-63244200-1394222724_thumb.jpg

post-111928-0-31109500-1394222750_thumb.jpg

bonus: Sorina si oly  :laugh2:

post-111928-0-29327900-1394222789_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Hai zi zau Olita! Mai bine mergi si mai faci un clip-uletz ceva, ca tot ne plictisim!

• Oras:craiova
Postat

uite cine face "UP-ul" la topicul Sorinei tocmai cei care  o blamau ca isi face reclama ...

oly ..cata dreptate ai :))

• Like 1
Postat

Ma bucur insa ca am intalnit si oameni super cu care sa pun in practica aceste fantezii...adevarul ca nici nu visam vreodata sa fac atatea nebunii cate tot fac in ultimul timp. Nebunii geniale :)

Nici nu vreau sa-mi imaginez ce va fi cand va veni primavara, vara....aahhh....mor de placere!  :waytogo Plimbari in parc, cu barca (super idee  :wink2 , ce tare ca am IOR-ul aproape  :boob ) , piscina, mare...

Postat

uite cine face "UP-ul" la topicul Sorinei tocmai cei care  o blamau ca isi face reclama ...

oly ..cata dreptate ai :))

sslancer, crede-ma.  

Daca sorina nu le mai raspunde la astia timp de o saptamana, facem pariu ca se fac baieti cuminti ? :))))))

Si vorba ta, aia face up ca pune poze, aia face up ca anunta un tarif, aia face up ca pula mea ce mai face :))))  dar ei sunt cei care le tin topicul  sus cu postarile lor idioate gen " de ce iti faci fa up "?   :))))))

Eu cred ca astia ( nu sunt multi,maxim 3,hai 4- dar au catedoua trei usere- iti poti da seama de asta pentru ca sunt online in acelasi timp ) 

sunt persoane in jur de 30-35 de ani, parasiti de neveste sau nevestele plecate in spania la capsuni sau masline  sau posibil sa traiasca din pensia parintilor pentru ca somajul s-a terminat de cateva luni. Si ce sa faca ? Hai sa isi omoare timpul. Cum ? Se baga si ei in seama cu oamenii mari.Ar fute si ei, ca na, e buna si laba dar nu multa ca se urca la creier, dar ce ? Cand vine pensia abia au sa-si ia tigari.Statul pe scaun si scris la tastatura nu costa.Ia sa vezi daca trebuia sa ne scriem inte noi pe hartie A4 cu pix cu gel, mai aveau asa turatie la scris. Pula, ca hartia costa, pixul costa :)_)) .

Mai as scrie dar vreau sa-mi fac un bilet online la pariuri ca azi e sambata si sunt multe evenimente.

As paria ca azi , 8 martie, astia vor bate recordul la postari :)))  nu stiu de ce, dar am o presimtire. :))))))

Bafta baieti !!! 

La multi ani, gagicilor, sotiilor, mamelor voastre.

• Oras:Bucuresti
Postat

Multumesc pentru urare Oly meu :D

Eu am o fantezie super de 8 martie. O si indeplinesc: asadar de 8 martie am hotarat sa smotruiesc si sa zugravesc. :girly

Woaw, eu si zugravul, ce tare, oare s-o lasa sedus?? :boob  Arata bine tipul ;) , evident ca l-am cautat sa se potriveasca tiparului din fantezia mea ;)  

poate nu-mi mai ia banii pe manopera =))

Postat

Tu te gandesti cum sa faci sa-l futi, el se gandeste cum sa faca sa te futa.

Vedeti cum faceti poate ramaneti nefututi.:)))

PS- Daca nu te fute el,da-mi un semn :)))))

:*

Postat

Tu te gandesti cum sa faci sa-l futi, el se gandeste cum sa faca sa te futa.

Vedeti cum faceti poate ramaneti nefututi. :)))

Pai si cine mai zugraveste? =)) 

PS- Daca nu te fute el,da-mi un semn :)))))

:*

Normal ca asa voi face :D

Postat

Daca sorina nu le mai raspunde la astia timp de o saptamana, facem pariu ca se fac baieti cuminti ? :))))))

eu ridic targhetul la 2 saptamani si la taiat de vene ..:) 

Postat

Bai, ma ia cu greata la stomac!

Olita tata, ia-o nene de nevasta si du-o de aici! Mai ai o familie? Nu conteaza, Sorina te accepta si asa, ca ea accepta pe oricine,mai ales pe aia de o resping. Pe considerentul asta, vezi ca o sa fii vesnic inselat! Nasol! Sau poate ca iti place!

• Like 1
Postat

Hai fato mai repede cu baldachinu sa ne "iubim" si noi oriental.. :)))

Cu rabdarea treci marea....maxim doua saptamani  :boob

Postat

oli, nu stiu cine sunt baietii aia despre care vorbesti, da hai sa-ti arat o chestie (de fapt mai multe):

1. vom vedea cone va bate recordul la postari pana la sfarsitul zilei de 8 martie, da deocmdata tu ai deschis balul la ora 7 dimineata.

2. nu stiu ce e mai trist: sa n-ai job, nevasta, bani, etc si s-o arzi pe nimfomane sau sa ai toate astea si tot sa o arzi pe nimfomane.

3. iar nu stiu ce o fi mai rau: sa o arzi la o pierdere de vreme pe nimfomane cand oricum esti in fata calculatorului pentru ca probabil munca ti-o impune sau sa te anturezi cu niste curve si niste necunoscuti in timpul liber.

4. si nu in ultimul rand ma intreb ce e mai rau: sa nu ai iubita/nevasta si sa "ataci" curvele sau sa ai iubita/nevasta si sa te erijezi in protectorul curvelor.

io zic ca fiecare alege crede crede de cuviinta si alegerile unuia nu sunt mai proaste sau mai bune decat ale altuis. atata timp cat suntem aici sutem toti intr-o oala, nimeni nu e mai breaz ca altu, stai linistit.

PS. nu mai pot sa postez decat daca dau clic pe "Foleseste editor complet" si mi se fute formatarea. stie cineva de ce?

• Like 1
Postat

oli, nu stiu cine sunt baietii aia despre care vorbesti, da hai sa-ti arat o chestie (de fapt mai multe): 1. vom vedea cone va bate recordul la postari pana la sfarsitul zilei de 8 martie, da deocmdata tu ai deschis balul la ora 7 dimineata. 2. nu stiu ce e mai trist: sa n-ai job, nevasta, bani, etc si s-o arzi pe nimfomane sau sa ai toate astea si tot sa o arzi pe nimfomane. 3. iar nu stiu ce o fi mai rau: sa o arzi la o pierdere de vreme pe nimfomane cand oricum esti in fata calculatorului pentru ca probabil munca ti-o impune sau sa te anturezi cu niste curve si niste necunoscuti in timpul liber. 4. si nu in ultimul rand ma intreb ce e mai rau: sa nu ai iubita/nevasta si sa "ataci" curvele sau sa ai iubita/nevasta si sa te erijezi in protectorul curvelor. io zic ca fiecare alege crede crede de cuviinta si alegerile unuia nu sunt mai proaste sau mai bune decat ale altuis. atata timp cat suntem aici sutem toti intr-o oala, nimeni nu e mai breaz ca altu, stai linistit. PS. nu mai pot sa postez decat daca dau clic pe "Foleseste editor complet" si mi se fute formatarea. stie cineva de ce?

oh snap, ce mocu rau :)

oly, te regasesti?

Postat

PS. nu mai pot sa postez decat daca dau clic pe "Foleseste editor complet" si mi se fute formatarea. stie cineva de ce?

Hmmm...greu...te masturbai in timp ce scriai?Poate fi una din principalele cauze! :)

• Oras:pe val
  • Oras:pe val
Postat

Hmmm...greu...te masturbai in timp ce scriai?Poate fi una din principalele cauze! :)

Esti irecuperabil.

Postat

Esti irecuperabil.

Vroiam sa zic ca ma doare-n pula de parerea ta, dar nu e un sentiment atat de placut...Deci... :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...