Sari la conținut

Trairile / pasiunile / fanteziile / recenziile Sorinei

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

As vrea sa dispara acest topic, sunt convinsa ca nu se poate...imi trezeste amintiri care...dor, cand l-am deschis eram indragostita, sau credeam ca sunt. Acum sunt trista, dezamagita, ranita...tot ce poate fi mai rau, am crezut in ceva si am crezut degeaba, in definitiv, care ar fi diferenta, toti sunteti barbati, de ce unul ar fi altfel?!?!

Sau poate ma insel, unul a fost cu siguranta altfel. Dar el a fost sotul meu, nu un individ cunoscut pe un forum de futut. Poate am visat prea mult, poate am fost prea indragostita de dragoste, poate mi-am dorit atat de mult sa simt din nou fluturi in stomac incat am refuzat sa vad ca nu este bine, incat sa nu observ altele?!? Come on, aveam pretentii de la mine. Am mai zis eu o data asa, mie nu mi se poate intampla asa ceva si mi-a dat viata cea mai dureroasa palma pe care mi-o putea da. Si acum am fost la fel, am fost increzatoare, sfidatoare, am crezut prea mult in mine, implicit in el si m-am ars :(

Daca ma doare?!?! O daaa, al dracului de rau. Ma oftic. Regret. Plang. Ma enervez. Ploua. Iar plang. Fumez. Ma calmez. Trece, incet, dar trece. toate trec, ce ar fi omul, ce as fi fost eu, daca nu ar fi existat uitarea?!?

Stiam ca asa va fi, am stiut asta din start. Am stiut ca la un moment dat voi plange, insa mi-am asumat. Mi-am asumat pentru ceva. Ok, plang dar vreau sa traiesc asta...Pfff, intr-un final nu am trait nimic, doar niste clipe furate. Poate ca el a trait, dar aici era vorba de mine. Pentru ca trebuia sa fie povestea mea!!!

Mda, asa este cand crezi prea mult...si totusi, eu continui sa cred, continui sa sper ca ceea ce imi doresc eu exista, ca ceea ce imi doresc eu va veni...sau a venit deja si n am avut ochi sa vad asta?!? Sau am vazut si am stiut asta dar am ignorat?! :no2

Nu stiu, oare o iau razna?!? :blushing2 Ma simt ciudat...s-ar putea sa mai aberez p-aici azi , la cine sa ma vait daca nu la voi?!? :laugh2

Câta dreptate ai aici Sorina, ma regăsesc in ceea ce ai scris!!

Concluzia...nu te îndrăgosti niciodată de un client...!!!!!!!!!si eu m-am ars odată!!!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pestele?, "Conducerea"?

Nu e o intrebare cu substrat sau la caterinca, doar curios.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Curiozitatea lui Old George o am și eu. Btw, te-ai gândit vreodată să-ți faci un blog? Cred că ar fi interesant 

Postat

Nu a fost client...in fine, mai rau!!!! :(

Nasol...dar si eu din proprie experiența pot sa spun ca am suferit al dracu de mult si stiu cum e!!!oricum tu fiind mai matura probabil vei trece mai usor!!!Bafta

Postat

Iti multumesc Xenia :bow , recunosc ca nu ma asteptam din partea ta, ma surprinzi placut.  :blushing2

Succes!

@George, ca de obicei vorbesti aiurea. Ce vrei sa insinuezi?!?! In mintea ta daca ma indragostesc de unu de p-aici care nu mi-a fost client, inseamna ca mi-a fost peste?!?! Asta debitezi?!? :slap2

Sau esti curios sa afli cu cine m-am iubit?!?! Nu te inteleg frate, ai mancat dupa Picpoc?!? :laugh2

In rest...data viitoare ma voi indragosti de o femeie, o daaaa.....stati sa ma adun...urmatoarea mea relatie de dragoste va fi cu o fata. De data asta eu si ea il vom agata pe el.  :blushing2

Reputație: -550
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

In rest...data viitoare ma voi indragosti de o femeie, o daaaa.....stati sa ma adun...urmatoarea mea relatie de dragoste va fi cu o fata. De data asta eu si ea il vom agata pe el.  :blushing2

Un mic sfat.

Mai bine suferi dupa 10 barbati decat sa te indragostesti de o femeie.

De barbati scapi repede.

Ii inseli cu altul si gata, dar stai sa vezi cum e sa nu mai scapi de o femeie :)

Sa te...pup! :*

Postat

As vrea sa dispara acest topic, sunt convinsa ca nu se poate...imi trezeste amintiri care...dor, cand l-am deschis eram indragostita, sau credeam ca sunt. Acum sunt trista, dezamagita, ranita...tot ce poate fi mai rau, am crezut in ceva si am crezut degeaba, in definitiv, care ar fi diferenta, toti sunteti barbati, de ce unul ar fi altfel?!?!

Sau poate ma insel, unul a fost cu siguranta altfel. Dar el a fost sotul meu, nu un individ cunoscut pe un forum de futut. Poate am visat prea mult, poate am fost prea indragostita de dragoste, poate mi-am dorit atat de mult sa simt din nou fluturi in stomac incat am refuzat sa vad ca nu este bine, incat sa nu observ altele?!? Come on, aveam pretentii de la mine. Am mai zis eu o data asa, mie nu mi se poate intampla asa ceva si mi-a dat viata cea mai dureroasa palma pe care mi-o putea da. Si acum am fost la fel, am fost increzatoare, sfidatoare, am crezut prea mult in mine, implicit in el si m-am ars :(

Daca ma doare?!?! O daaa, al dracului de rau. Ma oftic. Regret. Plang. Ma enervez. Ploua. Iar plang. Fumez. Ma calmez. Trece, incet, dar trece. toate trec, ce ar fi omul, ce as fi fost eu, daca nu ar fi existat uitarea?!?

Stiam ca asa va fi, am stiut asta din start. Am stiut ca la un moment dat voi plange, insa mi-am asumat. Mi-am asumat pentru ceva. Ok, plang dar vreau sa traiesc asta...Pfff, intr-un final nu am trait nimic, doar niste clipe furate. Poate ca el a trait, dar aici era vorba de mine. Pentru ca trebuia sa fie povestea mea!!! 

Mda, asa este cand crezi prea mult...si totusi, eu continui sa cred, continui sa sper ca ceea ce imi doresc eu exista, ca ceea ce imi doresc eu va veni...sau a venit deja si n am avut ochi sa vad asta?!? Sau am vazut si am stiut asta dar am ignorat?! :no2

Nu stiu, oare o iau razna?!? :blushing2 Ma simt ciudat...s-ar putea sa mai aberez p-aici azi , la cine sa ma vait daca nu la voi?!?  :laugh2

Nimfomane.com - pentru ca si psihologii au nevoie sa defuleze. 

http://s15.postimg.org/bipma0ii3/giphy_12s.gif

Câta dreptate ai aici Sorina, ma regăsesc in ceea ce ai scris!!

Concluzia...nu te îndrăgosti niciodată de un client...!!!!!!!!!si eu m-am ars odată!!!

http://s28.postimg.org/8bt4xzpcd/tumblr_lpkq25_XXGP1qii6tmo1_500.gif

Doar odata?!?    Practic esti... virgina.

Nasol...dar si eu din proprie experiența pot sa spun ca am suferit al dracu de mult si stiu cum e!!!oricum tu fiind mai matura probabil vei trece mai usor!!!Bafta

http://s16.postimg.org/wf0pn9ygl/tumblr_mkn61j_Bd_DR1s2kzvmo2_250.gif   Puteam sa jur ca nu exista drac mort si rata inecata.

Colega.

Picard, tot nu ti-a iesit din cap colega?

http://media.giphy.com/media/FmQv48BQkxKlW/giphy.gif

• Like 2
  • Minus 8
Postat

Poate am visat prea mult, poate am fost prea indragostita de dragoste, poate mi-am dorit atat de mult sa simt din nou fluturi in stomac incat am refuzat sa vad ca nu este bine, incat sa nu observ altele?!? 

Pfff, intr-un final nu am trait nimic, doar niste clipe furate. Poate ca el a trait, dar aici era vorba de mine. Pentru ca trebuia sa fie povestea mea!!!

I

I

Fiecare intalnire e diferita, fiecare barbat are o personalitate si o atitudine potrivita sau nepotrivita, in functie de situatie. Fiecare are un orgoliu mai mic sau mai mare, ascuns sau foarte vizibil. Fiecare barbat e frumos in felul lui, cu defecte si calitati. Dorintele trebuie sa aiba bariere, fericirea noastra depinde de gradul lor de realizare. Daca depasim barierele, suntem teoretic niste oameni foarte increzatori si ambitiosi. Dar practic? Aici fiecare isi va raspunde in gand si sper sa inteleaga realitatea asa cum trebuie, nu doar din punctul lui de vedere. "Tot ceea ce va place in viata este determinat de gandire; in egala masura, tot ceea ce urati este determinat de gandire."

Postat

De ce crezi ca unul dintre noi a dat papucii celuilalt?!?! Ei bine, te inseli, nu a fost cazul deci.... te bucuri degeaba ;)

Nu mai am 20ani sa ma joc de-a"dat papucii"... asta este o prostie, o chestie de orgoliu la care eu personal nu am tinut niciodata. Nu ma incalzeste cu nimic. Ar fi vreo diferenta?! Nu. Deci?!?!

In dragoste nu este loc de orgolii. In schimb daca nu este incredere, nimic nu mai are rost...deci domnul mi-a inselat increderea, capitane. Am preferat sa incheiem aici pentru ca mie nu imi place sa-mi fac scenarii cu ce este in mintea celuilalt. :no2

Multumit?!?!

Postat

In schimb daca nu este incredere, nimic nu mai are rost...deci domnul mi-a inselat increderea, capitane.

Sper ca nu a fost atat de nebun incat sa te insele cu alta femeie :)))))))))

Postat

Nu. Nu a facut asta. Sau cel putin eu nu stiu de asa ceva.  :no2

Inselat?!?! Inselat inseamna multe...si niciuna de bine, numai de rau :(

Reputație: 8171
Postat

De ce crezi ca unul dintre noi a dat papucii celuilalt?!?! Ei bine, te inseli, nu a fost cazul deci.... te bucuri degeaba ;)

Nu mai am 20ani sa ma joc de-a"dat papucii"... asta este o prostie, o chestie de orgoliu la care eu personal nu am tinut niciodata. Nu ma incalzeste cu nimic. Ar fi vreo diferenta?! Nu. Deci?!?!

In dragoste nu este loc de orgolii. In schimb daca nu este incredere, nimic nu mai are rost...deci domnul mi-a inselat increderea, capitane. Am preferat sa incheiem aici pentru ca mie nu imi place sa-mi fac scenarii cu ce este in mintea celuilalt. :no2

Multumit?!?!

Era insurat.... :no2

Postat

Lasa ca iti trece.

Apropo, se spune ca in Sistemul solar tecea o planeta prin zona pamantului. Se opreste cateva minute sa vorbeasca cu Pamantul: 

Hey, ce mai faci draga Terra, nu te-am mai vazut de 5 miliarde de ani.

E, ce sa fac...uite mi-au aparut cateva miliarde de mogaldete pe mine.

E...zice planeta, lasa ca o sa-ti treaca :)

• Oras:Vancouver
  • Oras:Vancouver
Postat

eu nu stiu cand mai are timp sorina sa se futa,ca-i prezenta pe toate paginile

@sorina secretul?

• Like 1
Postat

Hai sa va explic sa nu mai existe dubii. Eu ma loghez pe forum cum fac ochi  :laugh2  imi beau cafeaua si ma machez cu ochii pe forum dupa care imi incep ziua de "lucru". Cand nu am treaba, o ard aiurea p-aici, cand am treaba las forumul deschis pe pagina principala. Nu-l inchid decat rareori. Cand termin programul si nu am ce face (ca acum :P), iar o ard aiurea p-aici. :P

Acum s-a elucidat misterul, cand sunt pe pagina principala, inseamna ca sunt "in dansa:laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...