Sari la conținut

Trairile / pasiunile / fanteziile / recenziile Sorinei

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Atunci .... ce sperante ai avut ? 

Eu nu am vrut sa fie doar al meu. Nu sunt atat de egoista. Imi este greu sa iti explic acum...nu vreau sa retraiesc nimic care m-ar face sa plang  :no2

Da, sunt in noua locatie ;)

Euflo, nu ma deplasez, astept delfinariul sa vina la mine =))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

De ce crezi ca unul dintre noi a dat papucii celuilalt?!?! Ei bine, te inseli, nu a fost cazul deci.... te bucuri degeaba ;)

Nu mai am 20ani sa ma joc de-a"dat papucii"... asta este o prostie, o chestie de orgoliu la care eu personal nu am tinut niciodata. Nu ma incalzeste cu nimic. Ar fi vreo diferenta?! Nu. Deci?!?!

In dragoste nu este loc de orgolii. In schimb daca nu este incredere, nimic nu mai are rost...deci domnul mi-a inselat increderea, capitane. Am preferat sa incheiem aici pentru ca mie nu imi place sa-mi fac scenarii cu ce este in mintea celuilalt. :no2

Multumit?!?!

Nu sunt multumit ca nu ma bucur de supararea ta. Eram curios de felul in care s-a intamplat nu de motiv.

Postat

La un moment dat voi spune, va voi povesti. Dar nu acum. este prea proaspat. Ma doare. :( 

Aplic metoda : "I won't think about it today, i'll think about it tomorrow...after all tomorrow is another day"

• Oras:Whiskey Dick Mountain
Postat

Cine este aceasta Sorina si de ce este atat de nelinistita?

Postat

:shocked Sorina este cea mai si cea mai dintre toate cele mai .  :laugh2  :laugh2

Adica este buna la pat?

Postat

Nu m-ai lamurit. Se merita oare sa o cunosc? Ea participa la intalnirile oamenilor de afaceri de joi seara?

Postat

Asta nu ma intereseaza, foarte bine daca tine post, se purifica sipritual.

Eu vreau sa cunosc cat mai mult despre cei care participa la aceste misterioase intalniri. Trebuie sa fie niste domi cu D mare de au reusit sa o faca pe iubita mea sa ma tradeze si sa isi bata joc de mine.

Reputație: 8171
Postat

Asta nu ma intereseaza, foarte bine daca tine post, se purifica sipritual.

Eu vreau sa cunosc cat mai mult despre cei care participa la aceste misterioase intalniri. Trebuie sa fie niste domi cu D mare de au reusit sa o faca pe iubita mea sa ma tradeze si sa isi bata joc de mine.

Ei n-au facut nimic. Ea e de vina ca a fost prea slaba de inger ( a se citi cam rea de musca ) :D 

Postat

Tin sa te contrazic. Pana sa ii cunoasca, a fost cinstita cu mine. Dupa ce a inceput sa frecventeze aceste cercuri de elita a inceput sa imprumute bani, sa imi spuna ca i s-a marit numarul de clienti, sa imi spuna ca a inceput sa obtina numai note de 10. Eu nu intelegeam deoarece ea nu a fost niciodata la scoala. In fine, am intrat la banuieli si am aflat ca acesti oameni de afaceri erau de fapt clienti de ai ei. Va rog sa ma ajutati sa ii identific, pentru a putea purta un dialog civilizat cu acestia. Tu stimate coleg faci parte din acest grup de elita?

Postat

Tin sa te contrazic. Pana sa ii cunoasca, a fost cinstita cu mine. Dupa ce a inceput sa frecventeze aceste cercuri de elita a inceput sa imprumute bani, sa imi spuna ca i s-a marit numarul de clienti, sa imi spuna ca a inceput sa obtina numai note de 10. Eu nu intelegeam deoarece ea nu a fost niciodata la scoala. In fine, am intrat la banuieli si am aflat ca acesti oameni de afaceri erau de fapt clienti de ai ei. Va rog sa ma ajutati sa ii identific, pentru a putea purta un dialog civilizat cu acestia. Tu stimate coleg faci parte din acest grup de elita?

Trebuie sa iti marturisesc ca da. Ne numim dracii movi si sintem construiti pe structura  nationalei Belgiei din anii 80

• Like 1
Postat

In sfrasit cineva sincer care mi-a spus adevarul.

Cum pot sa iau legatura cu tine, vreau sa te rog sa imi oferi mai multe informatii. Putem merge impreuna la intalniri?

Postat

e o gluma clar!

Cum naiba sa discutii cu clientii ei?discuta cu ea ce ai de discutat.

clar esti doar un spammer plictisit!!

Postat

In sfrasit cineva sincer care mi-a spus adevarul.

Cum pot sa iau legatura cu tine, vreau sa te rog sa imi oferi mai multe informatii. Putem merge impreuna la intalniri?

Bineinteles, numai ca mai intai trebuie sa fi supus unui test. Vezi tu notele acelea de care spuneai.... de la teste erau ele. :D 

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bă vere, lasă-ne mă  :laugh2

Postat

e o gluma clar!

Cum naiba sa discutii cu clientii ei?discuta cu ea ce ai de discutat.

clar esti doar un spammer plictisit!!

In primul rand ai pus doi de i, gresit.

In al doilea rand nu am inteles nimic din ce ai vrut sa spui.

Tu ai participat la aceste intalniri si daca da, cum ti s-au parut oamenii de afaceri de acolo?

Postat

Bineinteles, numai ca mai intai trebuie sa fi supus unui test. Vezi tu notele acelea de care spuneai.... de la teste erau ele. :D

Acest test este si pentru barbati sau doar pentru femei?

Postat

In primul rand ai pus doi de i, gresit.

In al doilea rand nu am inteles nimic din ce ai vrut sa spui.

Tu ai participat la aceste intalniri si daca da, cum ti s-au parut oamenii de afaceri de acolo?

N-a participat ca nu ne-a mers web-ul... :no2  :no2

Postat

Eu nu intelegeam cum de ia 10 pe line cand pentru mine si pentru multi alti clienti era de cel mult 7. A fost un prim semnal de alarma, ca ceva este in neregula, ca ceva miroase ca in oboor la pescarie.

Postat

Nu cred, astia cica nici paharul cu apa plata de pe masa nu il puteau ridica, daramite alceva.  :) 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...