sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 8, 2014 oh snap, ce mocu rau oly, te regasesti? mirror, mirror on the wall ... rade ciob de oala sparta
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Vroiam sa zic ca ma doare-n pula de parerea ta, dar nu e un sentiment atat de placut...Deci... Te-a mai durut? de unde stii cum e?
futacios_man Reputație: 6008 Postat Martie 8, 2014 Oras:b Oras:b Postat Martie 8, 2014 mirror, mirror on the wall ... rade ciob de oala sparta taci, ca nu e de nasu` tau discutia...
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 8, 2014 Tac mah, daca-mi spui de unde mi te adresezi?? Promit!
futacios_man Reputație: 6008 Postat Martie 8, 2014 Oras:b Oras:b Postat Martie 8, 2014 Tac mah, daca-mi spui de unde mi te adresezi?? Promit! cum adica de unde?din mahala, desigur sa fim pe acelasi nivel
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 8, 2014 cum adica de unde?din mahala, desigur sa fim pe acelasi nivel Nu nu, nu ai inteles...eu nu o ard "ascunsa" , stau pe scaun in fata laptopului te-am pupat!!!
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Sorina,tu nu te plictisesti niciodata? p.s ai violat zugravul?
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 8, 2014 Oly, esti un Leonidas. El da fetelor plusuri. Tu, cu fiecare postare la adresa Sorinei, reusesti sa-i dai cate un minus. Stiu ca nu vrei asta, dar chiar asta faci si nu-ti dai seama. Totusi, las o doar pe ea sa fie siliconata si pizda. Talentul tau e altu'.
alexandru69 Reputație: 366 Postat Martie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 8, 2014 mda si multitudinea asta asa zisi troli , iau apararea cuiva. Marea majoritate sunt din constanta iar restul se afla si ei in treaba! Sincer, este pacat de ce se intampla si ... in continuare stiu ca o sa fiu umplut de ... respect! Asta este politica, asta rabdam. Unul cica ma cauta dar a uitat sa spuna ca nu si-a facut foaia de externare, altul ii ia aparaea dar a uitat sa spuna ca este coleg cu primul iar ... bomboana pe coliva ... unul este italiano vero dar a uitat sa se spele de mortarul pe care il are pe maini. Sincer, ini este scarba. Oly, randunica, nu are rost. Stati sa vedeti ce urmeaza si cati coiosi vor raspunde acestui post. Spume or sa faca!!
futacios_man Reputație: 6008 Postat Martie 8, 2014 Oras:b Oras:b Postat Martie 8, 2014 Nu nu, nu ai inteles...eu nu o ard "ascunsa" , stau pe scaun in fata laptopului pai si ce, laptopul e in public? tot ascunsa se cheama ca esti eu te interpelam de la serviciu, doar acolo am atatia neuroni neocupati incat sa-mi permit sa omor cativa cu tine.
futacios_man Reputație: 6008 Postat Martie 8, 2014 Oras:b Oras:b Postat Martie 8, 2014 Moxu,a nu se confunda cu Mocu.Stima! da, scuzele mele lui MOXUadevarat ai postat
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 8, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Martie 8, 2014 Oly, esti un Leonidas. El da fetelor plusuri. Tu, cu fiecare postare la adresa Sorinei, reusesti sa-i dai cate un minus. Stiu ca nu vrei asta, dar chiar asta faci si nu-ti dai seama. Totusi, las o doar pe ea sa fie siliconata si pizda. Talentul tau e altu'. florine, am auzit despre tine ca esti baiat deştept...(nu dăştept) si credeam ca iti dai seama ca pe mine ma doare la un metru in fatza pulii de ce zic astia...reporterii astia care sunt intotdeauna la datorie.Si iti garantez ca si pe sorina nu o doare nici la 2 metri in fatza piszdii de ce spun ei.Noi doar ne batem joc de ei, sa ii vedem cum se agita, cum fac ei scenarii cum si cu cine se fute sorina, cum ii fac planul cati clienti are pe zi, cum...cum ...cum...intelegi florine ?Fii baiat destept si nu pune botul la ce scriem noi. Uite un scenariu...joi seara de la 18.30 sorina nu a mai scris nimic.Nici nu avea cum, am fost eu la ea dupa care am plecat la baieti. S-a facut de ora 01.00 dimineata. Pai stii ce au facut reporterii care cu cateva minute inbainte de ora 18 ii spuneau sa taca ca prea se baga peste tot ? Iti spun eu, ca mi-e lene sa dau citare, am dat pe undeva parca, o intrebau de ce tace, ca bla bla.... ))Pai astia mor ma daca sorina, amelia, sexything,laura ..(scuze daca am omis pe cineva) nu scriu ceva cateva ore. As mai scrie, dar incepe repriza a doua dintre WBA si MU scor 0-1 la pauza, frumos meci...
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 florine, am auzit despre tine ca esti baiat deştept...(nu dăştept) si credeam ca iti dai seama ca pe mine ma doare la un metru in fatza pulii de ce zic astia...reporterii astia care sunt intotdeauna la datorie.Si iti garantez ca si pe sorina nu o doare nici la 2 metri in fatza piszdii de ce spun ei.Noi doar ne batem joc de ei, sa ii vedem cum se agita, cum fac ei scenarii cum si cu cine se fute sorina, cum ii fac planul cati clienti are pe zi, cum...cum ...cum...intelegi florine ?Fii baiat destept si nu pune botul la ce scriem noi. Uite un scenariu...joi seara de la 18.30 sorina nu a mai scris nimic.Nici nu avea cum, am fost eu la ea dupa care am plecat la baieti. S-a facut de ora 01.00 dimineata. Pai stii ce au facut reporterii care cu cateva minute inbainte de ora 18 ii spuneau sa taca ca prea se baga peste tot ? Iti spun eu, ca mi-e lene sa dau citare, am dat pe undeva parca, o intrebau de ce tace, ca bla bla.... ))Pai astia mor ma daca sorina, amelia, sexything,laura ..(scuze daca am omis pe cineva) nu scriu ceva cateva ore. As mai scrie, dar incepe repriza a doua dintre WBA si MU scor 0-1 la pauza, frumos meci... Ai pariat?
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 8, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Martie 8, 2014 oli, nu stiu cine sunt baietii aia despre care vorbesti, da hai sa-ti arat o chestie (de fapt mai multe): 1. vom vedea cone va bate recordul la postari pana la sfarsitul zilei de 8 martie, da deocmdata tu ai deschis balul la ora 7 dimineata. 2. nu stiu ce e mai trist: sa n-ai job, nevasta, bani, etc si s-o arzi pe nimfomane sau sa ai toate astea si tot sa o arzi pe nimfomane. 3. iar nu stiu ce o fi mai rau: sa o arzi la o pierdere de vreme pe nimfomane cand oricum esti in fata calculatorului pentru ca probabil munca ti-o impune sau sa te anturezi cu niste curve si niste necunoscuti in timpul liber. 4. si nu in ultimul rand ma intreb ce e mai rau: sa nu ai iubita/nevasta si sa "ataci" curvele sau sa ai iubita/nevasta si sa te erijezi in protectorul curvelor. io zic ca fiecare alege crede crede de cuviinta si alegerile unuia nu sunt mai proaste sau mai bune decat ale altuis. atata timp cat suntem aici sutem toti intr-o oala, nimeni nu e mai breaz ca altu, stai linistit. PS. nu mai pot sa postez decat daca dau clic pe "Foleseste editor complet" si mi se fute formatarea. stie cineva de ce? moxu, daca nu aflam ca esti tu nu iti raspundeam, nici nu te bagam in seama.1. eu intotdeauna la 7 dimineata in timp ce imi beau cafeaua scriu un post, doua...cate este nevoie aici.2. ambele sunt triste, daca ma intrebi pe mine3.daca iti impune munca sa fii in fata calculatorului, exista si altceva in afara de nimfomane.Eu asa fac. Si crede-ma ca pot sta pe nimfomane mai mult ca pisic din punct de vedere al timpului pentru simplul fapt ca nu dau socoteala nimanui la serviciu ce fac, intelegi? Si totusi, 1 ora dimineata si 1 ora seara cred ca este deajuns sa ma pun la curent cu ce e pe aici.4.aici ai dreptate. ai de ales. care-i problema ? de ce trebuie sa ataci o curva doar pentru ca tie, pulica franaru, nu iti place cum scrie sau ca scrie, cand ai optiunea sa o ignori ? concluzie: mi-am schimbat parerea despre tine, ai fost un doberman, ai ajuns un maidanez...
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 8, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Martie 8, 2014 Ai pariat? Da ((( rezultat egal la pauza ...
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Da ((( rezultat egal la pauza ...Mai resusciteaza topicul cu pariuri,ne mai facem o idee,una,alta Bafta!
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 8, 2014 pai si ce, laptopul e in public? tot ascunsa se cheama ca esti eu te interpelam de la serviciu, doar acolo am atatia neuroni neocupati incat sa-mi permit sa omor cativa cu tine. Aha, mersi pentru raspuns. Asadar erai pe scaun, la serviciu. Muncesti sambata, bun. Toata stima! Spor la treaba(ucis neuroni)! moxu, daca nu aflam ca esti tu nu iti raspundeam, nici nu te bagam in seama. concluzie: mi-am schimbat parerea despre tine, ai fost un doberman, ai ajuns un maidanez...
user007 Reputație: 47 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 oli, tu nu te distrezi asa cum spui, chiar daca probabil asta vrei sa crezi. citeste postarea ta de azi dimineata. e plina de jigniri si de venin, nu de distractie si voie buna. eu nu am vrut decat sa-ti ofer o oglinda...sa iti arat cum se reflecta atitudinea ta in afara, poate te ajuta (si cum nu sunt singurul care o percepe astfel, ma gandesc ca poate am un punct de vedere. stii cum e vorba aia 'daca doi iti spun ca esti beat, du-te de te culca'). daca iti este de folos sau nu, tu decizi. depinde numai de tine ce imagine alegi sa vezi in oglinda asta si ce faci cu imaginea asta. oricum ar fi, eu iti doresc succes.
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 oli, tu nu te distrezi asa cum spui, chiar daca probabil asta vrei sa crezi. citeste postarea ta de azi dimineata. e plina de jigniri si de venin, nu de distractie si voie buna. eu nu am vrut decat sa-ti ofer o oglinda...sa iti arat cum se reflecta atitudinea ta in afara, poate te ajuta (si cum nu sunt singurul care o percepe astfel, ma gandesc ca poate am un punct de vedere. stii cum e vorba aia 'daca doi iti spun ca esti beat, du-te de te culca'). daca iti este de folos sau nu, tu decizi. depinde numai de tine ce imagine alegi sa vezi in oglinda asta si ce faci cu imaginea asta. oricum ar fi, eu iti doresc succes.Frumos si elegant spus Stima!
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Aha, mersi pentru raspuns. Asadar erai pe scaun, la serviciu. Muncesti sambata, bun. Toata stima! Spor la treaba(ucis neuroni)! Sorina,macar aici ai fi putut sa ai bunul simt sa te abtii E o discutie intre pularai,ai ceva sa ne aduci la cunostiinta?
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Frumos si elegant spus Stima!Frumos si elegant spus Stima! Ba,ce pula mea stima frate?Pentru ce?Sunteti in pula mea,voi aia,niste frustrati(am folosit de prea multe ori cuvantul asta,dar asta sunteti cu adevarat.)Ce frumos,ce elegant?...vi se pare ca spuneti ceva interesant si apoi incepeti sa va pupati in cur,reciproc,sa va bagati degete in cur,reciproc,si de ce nu...cateodata sa faceti schimb de saliva.Oferiti mereu oglinzi,stiti mereu ce e in capul unui om dar nu sunteti decat haiteri,plini de ura,incercati mereu cu copy/paste sau va inspirati de pe anumite bloguri gen Bendeac sau Cabral.Lasati in pula mea pentru cateva zile ura asta,faceti-va laba constant,daca tot nu reusiti sa futeti sau nu aveti bani.Fara stima si fara nici un fel de respect,v-as fute in gat "Stilul Bruce Lee" ,dar din pacate/fericire nu pot...imi plac femeile!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 8, 2014 Ba,ce pula mea stima frate?Pentru ce?Sunteti in pula mea,voi aia,niste frustrati(am folosit de prea multe ori cuvantul asta,dar asta sunteti cu adevarat.)Ce frumos,ce elegant?...vi se pare ca spuneti ceva interesant si apoi incepeti sa va pupati in cur,reciproc,sa va bagati degete in cur,reciproc,si de ce nu...cateodata sa faceti schimb de saliva.Oferiti mereu oglinzi,stiti mereu ce e in capul unui om dar nu sunteti decat haiteri,plini de ura,incercati mereu cu copy/paste sau va inspirati de pe anumite bloguri gen Bendeac sau Cabral.Lasati in pula mea pentru cateva zile ura asta,faceti-va laba constant,daca tot nu reusiti sa futeti sau nu aveti bani.Fara stima si fara nici un fel de respect,v-as fute in gat "Stilul Bruce Lee" ,dar din pacate/fericire nu pot...imi plac femeile! Mincinoasa mica !
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Ba,ce pula mea stima frate?Pentru ce?Sunteti in pula mea,voi aia,niste frustrati(am folosit de prea multe ori cuvantul asta,dar asta sunteti cu adevarat.)Ce frumos,ce elegant?...vi se pare ca spuneti ceva interesant si apoi incepeti sa va pupati in cur,reciproc,sa va bagati degete in cur,reciproc,si de ce nu...cateodata sa faceti schimb de saliva.Oferiti mereu oglinzi,stiti mereu ce e in capul unui om dar nu sunteti decat haiteri,plini de ura,incercati mereu cu copy/paste sau va inspirati de pe anumite bloguri gen Bendeac sau Cabral.Lasati in pula mea pentru cateva zile ura asta,faceti-va laba constant,daca tot nu reusiti sa futeti sau nu aveti bani.Fara stima si fara nici un fel de respect,v-as fute in gat "Stilul Bruce Lee" ,dar din pacate/fericire nu pot...imi plac femeile!Bai muistule,suntem plini de scarba, nu de ura,fa diferenta manca-mi-ai straponu' Oly a jignit trecandu-l de la stadiu de doberman la stadiul de maidanez, e jignire sau nu ? manca-mi-ai pula de data asta Am apreciat si am stimat faptul ca Moxu a trecut elegant peste aceasta,ai inteles acum reporterul pulii mele?
futacios_man Reputație: 6008 Postat Martie 8, 2014 Oras:b Oras:b Postat Martie 8, 2014 dar din pacate/fericire nu pot...imi plac femeile!asa zici tu, dar umbla vorba ca n-ar fi chiar asa
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Mincinoasa mica ! )))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum