g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 8, 2014 ))) " Sper ca n-ai si rosit, ca se prinde astia pe aici "
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Bai muistule,suntem plini de scarba, nu de ura,fa diferenta manca-mi-ai straponu' Oly a jignit trecandu-l de la stadiu de doberman la stadiul de maidanez, e jignire sau nu ? manca-mi-ai pula de data asta Am apreciat si am stimat faptul ca Moxu a trecut elegant peste aceasta,ai inteles acum reporterul pulii mele? Vezi usor,nu te agita atat de tare...o sa iti curga balele si mucii pe tastatura si o se o strice(la fel ca tine)!Nu a jignit cu nimic!De ce?Cainele maidanez poate fi mult mai inteligent decat unul de rasa.Nu am cum sa fiu reporterul pulii tale...daca tu nu ai bani de futut,de unde are pula ta bani sa ma plateasca pe mine?
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 " Sper ca n-ai si rosit, ca se prinde astia pe aici " Nimic!
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 asa zici tu, dar umbla vorba ca n-ar fi chiar asa Nu imi mai scrie,te rog,nu vreau sa iti formezi o obsesie si pentru mine,ma sperii!Uita-te in continuare la doctorul casa...si cheama un prieten pe la tine,ce-o iesi dupa,doar voi o sa stiti!
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 asa zici tu, dar umbla vorba ca n-ar fi chiar asa Ii place pula,punct!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 8, 2014 Ii place pula,punct! De Ce ? De Ce iti place pula ?
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Vezi usor,nu te agita atat de tare...o sa iti curga balele si mucii pe tastatura si o se o strice(la fel ca tine)!Nu a jignit cu nimic!De ce?Cainele maidanez poate fi mult mai inteligent decat unul de rasa.Nu am cum sa fiu reporterul pulii tale...daca tu nu ai bani de futut,de unde are pula ta bani sa ma plateasca pe mine? Dupa ce ca esti prost,esti si irecuperabil Au mai fost cazuri pe-aic,treptat si-au revenit,la tine nicio sansa,traseistule
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Dupa ce ca esti prost,esti si irecuperabil Au mai fost cazuri pe-aic,treptat si-au revenit,la tine nicio sansa,traseistule Era sa zic ca mi se rupe pula de parerea ta dar sigur este foarte dureros...plus ca mie imi place sa fut,femei,am nevoie de ea! Te pup dulce!
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Era sa zic ca mi se rupe pula de parerea ta dar sigur este foarte dureros...plus ca mie imi place sa fut,femei,am nevoie de ea! Te pup dulce! Pupa-m-ai! tu ai zis.
futacios_man Reputație: 6008 Postat Martie 8, 2014 Oras:b Oras:b Postat Martie 8, 2014 Era sa zic ca mi se rupe pula de parerea ta dar sigur este foarte dureros...plus ca mie imi place sa fut,femei,am nevoie de ea! Te pup dulce! Da, spui ca îți plac femeile și inchei cu "Te pup dulce"Suuure.
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 De Ce ? De Ce iti place pula ? Pt ca orice este contondent ii dezvolta imaginatia si asa toate subiectele sunt/devin senzationale Asta in cazul in care nu-i place pula si in stare flasca.El stie mai bine
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 8, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 8, 2014 Da, spui ca îți plac femeile și inchei cu "Te pup dulce"Suuure.Mici devieri de comportament Sa speram ca isi revine.
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 Pt ca orice este contondent ii dezvolta imaginatia si asa toate subiectele sunt/devin senzationale Asta in cazul in care nu-i place pula si in stare flasca.El stie mai bine Imi place,indiferent de starea ei!
cpt.picard Reputație: 777 Postat Martie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 8, 2014 Multumesc pentru urare Oly meu Eu am o fantezie super de 8 martie. O si indeplinesc: asadar de 8 martie am hotarat sa smotruiesc si sa zugravesc. Woaw, eu si zugravul, ce tare, oare s-o lasa sedus?? Arata bine tipul , evident ca l-am cautat sa se potriveasca tiparului din fantezia mea poate nu-mi mai ia banii pe manopera Daca mai vrei o reparatie ceva, d'astea, da un semn pe forum si facem un barter.
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 10, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Martie 10, 2014 pt sandel69
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 10, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Martie 10, 2014 mda si multitudinea asta asa zisi troli , iau apararea cuiva. Marea majoritate sunt din constanta iar restul se afla si ei in treaba! Sincer, este pacat de ce se intampla si ... in continuare stiu ca o sa fiu umplut de ... respect! Asta este politica, asta rabdam. Unul cica ma cauta dar a uitat sa spuna ca nu si-a facut foaia de externare, altul ii ia aparaea dar a uitat sa spuna ca este coleg cu primul iar ... bomboana pe coliva ... unul este italiano vero dar a uitat sa se spele de mortarul pe care il are pe maini. Sincer, ini este scarba. Oly, randunica, nu are rost. Stati sa vedeti ce urmeaza si cati coiosi vor raspunde acestui post. Spume or sa faca!! Iaca ma Sandele ca nu facu nimeni spumeNu tea bagat nimeni in seama,teau ignorat toti de pa forumConcluzie: Esti un nimeni !Noroc cu mine ca te mai bag in seama Sa nu te inpusti , fati tratamentu zi de zi si multe cu apa rece,ca poate iti trece... Mai dute si tu la femei,o recenzie ceva ca peorma zice lumea , de tine ca esti sau
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 10, 2014 I need a translator
hingherul Reputație: 481 Postat Martie 10, 2014 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Martie 10, 2014 I need a translator eunu le am cu scrisu da cu limbile....
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 10, 2014 Sa "f-ii" sanatos
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 11, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 11, 2014 daca o avea limba ca astia.....iti dai seama cate chestii ar putea sa faca cu ea ? :snap 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 11, 2014 Ar da limbi prin corespondenta, linia Gaesti-Bucuresti @asterica
alina21xx Reputație: 17 Postat Martie 12, 2014 Oras:Sectorul Verde Oras:Sectorul Verde Postat Martie 12, 2014 daca o avea limba ca astia.....iti dai seama cate chestii ar putea sa faca cu ea ? :snap
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 20, 2014 A venit primavara odata cu ea au aparut zambetele pe chipurile oamenilor. Imi place de mor sa merg pe strada si sa ma uit la oameni cum zambesc. Nu-mi plac deloc oamenii tristi Odata cu primavara si astenia de primavara dar anul acesta astenia devine fantezie Ma gandeam ca as merge la un picnic, ma gandeam ca as merge prin parc (am IOR-ul vizavi ), as merge cu barca pe lacul IOR, as merge la carturi (Joseph, are u ready? )...as merge la shopping (prin cabine ) as merge...pe luna (Oly? )....as merge cu metroul, as merge la film, la un film prost cu sala aproape goala dar as merge si la o premiera (asta da provocare chiar si pentru mine )...as vrea sa fac plaja pe terasa blocului Cam toate locurile pe care le-am insirat au ca scop final, evident, sexul asadar astept propuneri Voi unde ati vrea? Sau pe unde ati fost? As aprecia ceva idei noi Evident ca voi face si eu propuneri ....sau recenzii
50 de Lei Reputație: 3 Postat Martie 20, 2014 Oras:CT Oras:CT Postat Martie 20, 2014 Hmmm...preemptive strike much?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum