Sari la conținut

Trairile / pasiunile / fanteziile / recenziile Sorinei

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bai muistule,suntem plini de scarba, nu de ura,fa diferenta manca-mi-ai straponu' :(

Oly a jignit trecandu-l de la stadiu de doberman la stadiul de maidanez, e jignire sau nu ? manca-mi-ai pula de data asta :( Am apreciat si am stimat faptul ca Moxu a trecut elegant peste aceasta,ai inteles acum reporterul pulii mele?

Vezi usor,nu te agita atat de tare...o sa iti curga balele si mucii pe tastatura si o se o strice(la fel ca tine)!

Nu a jignit cu nimic!De ce?Cainele maidanez poate fi mult mai inteligent decat unul de rasa.

Nu am cum sa fiu reporterul pulii tale...daca tu nu ai bani de futut,de unde are pula ta bani sa ma plateasca pe mine? :)

Postat

" Sper ca n-ai si rosit, ca se prinde astia pe aici "  :laugh2  :laugh2

Nimic! :)

Postat

asa zici tu, dar umbla vorba ca n-ar fi chiar asa :)

Nu imi mai scrie,te rog,nu vreau sa iti formezi o obsesie si pentru mine,ma sperii!Uita-te in continuare la doctorul casa...si cheama un prieten pe la tine,ce-o iesi dupa,doar voi o sa stiti! ;)

• Oras:pe val
Postat

Vezi usor,nu te agita atat de tare...o sa iti curga balele si mucii pe tastatura si o se o strice(la fel ca tine)!

Nu a jignit cu nimic!De ce?Cainele maidanez poate fi mult mai inteligent decat unul de rasa.

Nu am cum sa fiu reporterul pulii tale...daca tu nu ai bani de futut,de unde are pula ta bani sa ma plateasca pe mine? :)

Dupa ce ca esti prost,esti si irecuperabil :)

Au mai fost cazuri pe-aic,treptat si-au revenit,la tine nicio sansa,traseistule :(

Postat

Dupa ce ca esti prost,esti si irecuperabil :)

Au mai fost cazuri pe-aic,treptat si-au revenit,la tine nicio sansa,traseistule :(

Era sa zic ca mi se rupe pula de parerea ta dar sigur este foarte dureros...plus ca mie imi place sa fut,femei,am nevoie de ea! :)

Te pup dulce! :)

Postat

Era sa zic ca mi se rupe pula de parerea ta dar sigur este foarte dureros...plus ca mie imi place sa fut,femei,am nevoie de ea! :)

Pupa-m-ai! =)) tu ai zis.

• Oras:b
  • Oras:b
Postat

Da, spui ca îți plac femeile și inchei cu "Te pup dulce"

Suuure.

Postat

De Ce ? De Ce iti place pula ? :D

Pt ca orice este contondent ii dezvolta imaginatia si asa toate subiectele sunt/devin senzationale :) Asta in cazul in care nu-i place pula si in stare flasca.El stie mai bine ;)

Postat

Da, spui ca îți plac femeile și inchei cu "Te pup dulce"

Suuure.

Mici devieri de comportament ;) Sa speram ca isi revine.

Postat

Pt ca orice este contondent ii dezvolta imaginatia si asa toate subiectele sunt/devin senzationale :) Asta in cazul in care nu-i place pula si in stare flasca.El stie mai bine ;)

Imi place,indiferent de starea ei! :)

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Multumesc pentru urare Oly meu :D

Eu am o fantezie super de 8 martie. O si indeplinesc: asadar de 8 martie am hotarat sa smotruiesc si sa zugravesc. :girly

Woaw, eu si zugravul, ce tare, oare s-o lasa sedus?? :boob  Arata bine tipul ;) , evident ca l-am cautat sa se potriveasca tiparului din fantezia mea ;)

poate nu-mi mai ia banii pe manopera =))

Daca mai vrei o reparatie ceva, d'astea, da un semn pe forum si facem un barter.

• Oras:Cetatea Domneasca Targoviste
Postat

mda si multitudinea asta asa zisi troli , iau apararea cuiva. Marea majoritate sunt din constanta iar restul se afla si ei in treaba! Sincer, este pacat de ce se intampla si ... in continuare stiu ca o sa fiu umplut de ... respect! Asta este politica, asta rabdam. Unul cica ma cauta dar a uitat sa spuna ca nu si-a facut foaia de externare, altul ii ia aparaea dar a uitat sa spuna ca este coleg cu primul iar ... bomboana pe coliva ... unul este italiano vero dar a uitat sa se spele de mortarul pe care il are pe maini. Sincer, ini este scarba. Oly, randunica, nu are rost. Stati sa vedeti ce urmeaza si cati coiosi vor raspunde acestui post. Spume or sa faca!!

Iaca ma Sandele ca nu facu nimeni spume

Nu tea bagat nimeni in seama,teau ignorat toti de pa forum

Concluzie: 

Esti un nimeni !

Noroc cu mine ca te mai bag in seama    :)

Sa nu te inpusti  :gun2 , fati tratamentu zi de zi si multe   :dus2   :dus2   :dus2 cu apa rece,ca poate iti trece... 

Mai dute si tu la   :movingthem1 femei,o recenzie ceva ca peorma zice lumea , de tine ca esti   :flasher1  sau   :urgay   :urgay

Postat

I need a translator  :laugh2

eu

nu le am cu scrisu da cu limbile.... :slap2

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

daca o avea limba ca astia.....

iti dai seama cate chestii ar putea sa faca cu ea ? :snap :snap

post-88772-0-71212100-1394528161_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Sectorul Verde
  • Oras:Sectorul Verde
Postat

daca o avea limba ca astia.....

iti dai seama cate chestii ar putea sa faca cu ea ? :snap :snap

:bow

Postat

A venit primavara :) odata cu ea au aparut zambetele pe chipurile oamenilor. Imi place de mor sa merg pe strada si sa ma uit la oameni cum zambesc. Nu-mi plac deloc oamenii tristi :(

Odata cu primavara si astenia de primavara =)) dar anul acesta astenia devine fantezie ;)

Ma gandeam ca as merge la un picnic, ma gandeam ca as merge prin parc (am IOR-ul vizavi :D ), as merge cu barca pe lacul IOR, as merge la carturi (Joseph, are u ready?  :boob )...as merge la shopping (prin cabine :D ) as merge...pe luna (Oly?  :laugh2 )....as merge cu metroul, as merge la film, la un film prost cu sala aproape goala dar as merge si la o premiera (asta da provocare chiar si pentru mine ;) )...as vrea sa fac plaja pe terasa blocului  :boob

Cam toate locurile pe care le-am insirat au ca scop final, evident, sexul :) asadar astept propuneri ;)

Voi unde ati vrea? Sau pe unde ati fost? As aprecia ceva idei noi ;)

Evident ca voi face si eu propuneri ;) ....sau recenzii =)) 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...