super Reputație: 42 Postat Februarie 26, 2014 Postat Februarie 26, 2014 DOMINARE si sex, stapana Oana, astept sclavi la picioarele mele sa ma slujeasca, ofer footfetish, facesiting, uro-activ, strapon, nu fac deplasari, nu raspund la sms sau nr privat, 100 L fin., 150 L/ ora, 26 Feb 21:03
bulldog Reputație: 90 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:In pizda ma-tii, la caldurica Oras:In pizda ma-tii, la caldurica Postat Aprilie 9, 2014 Am sunat, am vorbit de servicii dar luata la bani marunti incepuse sa fie irascibila ca "ce cer atatea explicatii in loc sa vin si gata" ca explicatiile se dau la fata locului, pe bune ? lol Pentru mine suna a teapa la un asa tupeu si atac personal. Ca sa nu mai spun ca are mai multe telefoane din locatie (deci care-i adevarul de fapt ?) cum ar fi : 0725.871.8620758.690.070 PS: Unele specimene au tupeul sa mearga pana la capat cu minciuna. Tipic ciorilor deobicei. 1
fbbbuc Reputație: 17 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2014 Numai din poze iti dai seama ca este "de evitat".
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2014 Am sunat la inceputul saptamanii si o voce de etnie mi-a raspuns scurt si sec. Am intrebat de servicii si mi-a spus ca sunt trecute in anunt si ca de ce mai intreb. De pret nici nu am mai intrebat din moment vorbea cu mine ca o florareasa din Rahova. Nu stiu daca e teapa sau nu dar in nici un caz nu imi stric nici penisul nici banii pe asemenea specimene.
adrian5 Reputație: 0 Postat Mai 4, 2014 Oras:buxuresti Oras:buxuresti Postat Mai 4, 2014 si eu am vazut anuntul si asi fi vrut sa o vizitez saptamina viitoare.a fost totusi cineva la ea?
jonny23 Reputație: -458 Postat Mai 5, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Mai 5, 2014 Salut!Am sunat-o si eu pe tanti,fiind interesat de o ora cu 2 finalizari plus diferite fetish-uri.Nu am vb mai mult de 1 min,mi-a zis ca anuntul e de actualitate si mai multe vb la fata locului.Nu m-am incumetat sa o vizitez!
tlipspf Reputație: 29 Postat Mai 28, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 28, 2014 am fost eu,dar nu recomand,locatia pe Calarasilor un bloc pe langa Univesitatea Hyperion.Pozele sunt false, desi corpul si figura se aseamana, titulara este o conat ionala skiny, dar foarte tanara pana in20 de ani,nu sunt sigur ca are 18 impliniti.fata 7, corp 7(nu ma dau in vant dupa skinny,altii ar putea da mai mult) desi are un funduletz duce si sani frumusei as preferao mai rotunjoara putin.prestatia insa e jalnica, la fel ca atitudinea ei fara chef i-as da 5 ca sa o incurajez.oral 5 mecanic fara viata Se vede si lipsa de experienta,iar la dominare un 4 cu ingaduinta,nu e facuta pentru asa ceva dar m- a facut sa ma intreb daca eu sunt facut pentru asta si m-a lecuit de dominare.wc,prosoape curate nota 8.halat 100 ron finalizarea.mai locuieste cu o colega mai matura si experimentata dar nu pot oferi alte amanunte decat ce mi-a zis Simona junioara. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum