Sari la conținut

Dominare 0728513614

Postări Recomandate

Postat

DOMINARE si sex, stapana Oana, astept sclavi la picioarele mele sa ma slujeasca, ofer footfetish, facesiting, uro-activ, strapon, nu fac deplasari, nu raspund la sms sau nr privat, 100 L fin., 150 L/ ora, 26 Feb 21:03

post-30679-0-00851900-1393445264_thumb.jpg

post-30679-0-37351800-1393445276_thumb.jpg

post-30679-0-46002700-1393445289_thumb.jpg

post-30679-0-02058400-1393445338_thumb.jpg

post-30679-0-00567800-1393445349_thumb.jpg

• Oras:In pizda ma-tii, la caldurica
  • Oras:In pizda ma-tii, la caldurica
Postat

Am sunat, am vorbit de servicii dar luata la bani marunti incepuse sa fie irascibila ca "ce cer atatea explicatii in loc sa vin si gata" ca explicatiile se dau la fata locului, pe bune ? lol 

Pentru mine suna a teapa la un asa tupeu si atac personal. Ca sa nu mai spun ca are mai multe telefoane din locatie (deci care-i adevarul de fapt ?) cum ar fi :

0725.871.862

0758.690.070

PS: Unele specimene au tupeul sa mearga pana la capat cu minciuna. Tipic ciorilor deobicei.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am sunat la inceputul saptamanii si o voce  de etnie mi-a raspuns scurt si sec. Am intrebat de servicii si mi-a spus ca sunt trecute in anunt si ca de ce mai intreb. De pret nici nu am mai intrebat din moment vorbea cu mine ca o florareasa din Rahova.

Nu stiu daca e teapa sau nu dar in nici un caz nu imi stric nici penisul nici banii pe asemenea specimene.

• Oras:buxuresti
  • Oras:buxuresti
Postat

si eu am vazut anuntul si asi fi vrut sa o vizitez saptamina viitoare.a fost totusi cineva la ea?

Reputație: -458
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Salut!Am sunat-o si eu pe tanti,fiind interesat de o ora cu 2 finalizari plus diferite fetish-uri.Nu am vb mai mult de 1 min,mi-a zis ca anuntul e de actualitate si mai multe vb la fata locului.Nu m-am incumetat sa o vizitez! :hihat

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

am fost eu,dar nu recomand,locatia pe Calarasilor un bloc pe langa Univesitatea Hyperion.Pozele sunt false, desi corpul si figura se aseamana, titulara este o conat ionala skiny, dar foarte tanara pana in20 de ani,nu sunt sigur ca are 18 impliniti.fata 7, corp 7(nu ma dau in vant dupa skinny,altii ar putea da mai mult) desi are un funduletz duce si sani frumusei as preferao mai rotunjoara putin.prestatia insa e jalnica, la fel ca atitudinea ei fara chef i-as da 5 ca sa o incurajez.oral 5 mecanic fara viata Se vede si lipsa de experienta,iar la dominare un 4 cu ingaduinta,nu e facuta pentru asa ceva dar m- a facut sa ma intreb daca eu sunt facut pentru asta si m-a lecuit de dominare.wc,prosoape curate nota 8.halat 100 ron finalizarea.mai locuieste cu o colega mai matura si experimentata dar nu pot oferi alte amanunte decat ce mi-a zis Simona junioara.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...