Sari la conținut

❤️‍🔥 Paula top Cluj ❤️‍🔥 0741707377❤️‍🔥

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Dacă și Paula sau Lidia nu au educatie și buna creștere … nu mai are nimeni de pe aici , vibe extraordinar și servicii spectaculoase de TOP . Acum mna mai și Primești ceea ce oferi uneori 😜

• Like 2
  • Inimioara 2
Postat
Acum 4 ore, gicacontra2012 a spus:

Nu vreau nici eu sa intru în discuții, dar nu poți sa spui despre Paula ca e lipsita de educație sau cum spunea cineva ca nu arata bine. Înțeleg ca se ajunge greu la ea dar pentru asta nu trebuie sa o facem cu oua și cu oțet. 🙂

Multumesc😘

• Inimioara 1
Postat
Acum 14 ore, rkap97 a spus:

Salutare,

Am vizitat si eu titulara topicului acum ceva timp. Am avut parte de o experienta inedita alaturi de ea. Stie sa se faca placuta, are acel ceva care pe mine unul m- atras, este o fata OPEN MINDED. De revenit, cu siguranta

Multumesc frumos pentru vizita si recenzie😘

Postat
Acum 15 ore, DeVaio a spus:

Dacă și Paula sau Lidia nu au educatie și buna creștere … nu mai are nimeni de pe aici , vibe extraordinar și servicii spectaculoase de TOP . Acum mna mai și Primești ceea ce oferi uneori 😜

Multumim😘

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

ar trebui sa schimbi ceva la pozele tale ... folosesti aceleasi 5 poze si deja is plictisitoare

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Scurt pe doi, am fost acum cateva zile, locatie la dristor incity, am ajuns relativ rapid, programare stabilita usor pe wapp. 
Locatie ok, curata, fata zambitoare, glumeata ma asteptam sa fie mult mai frumoasa la față, dar na fiecare cu pretentile lui, dupa un dus, actiunea a debutat cu un oral ok, schimbat 2-3 pozitii la normal se misca rapid sa termini mai repede per total pentru mine o experienta mediocra.

note

locatie 10

fata 7

normal 7

oral 7

amenda 200 lei fin 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat
4 minutes ago, freedoom said:

Scurt pe doi, am fost acum cateva zile, locatie la dristor incity, am ajuns relativ rapid, programare stabilita usor pe wapp. 
Locatie ok, curata, fata zambitoare, glumeata ma asteptam sa fie mult mai frumoasa la față, dar na fiecare cu pretentile lui, dupa un dus, actiunea a debutat cu un oral ok, schimbat 2-3 pozitii la normal se misca rapid sa termini mai repede per total pentru mine o experienta mediocra.

note

locatie 10

fata 7

normal 7

oral 7

amenda 200 lei fin 

Fata 7? Ai văzut-o măcar? 

Postat
18 minutes ago, dorincobra said:

Fata 7? Ai văzut-o măcar? 

Fiecare cu gusturile lui

Postat
Acum 54 minute, freedoom a spus:

note

locatie 10

fata 7

normal 7

oral 7

amenda 200 lei fin 

Multumesc frumos pentru vizita si recenzie

Postat
Acum 4 ore, freedoom a spus:

note

locatie 10

fata 7

normal 7

oral 7

amenda 200 lei fin 

la fata e subiectiv dar cel putin pt mine la oral eu i-as da nota 9 pentru ca a reusit sa faca deep complet si a ajuns cu buzitele pe abdomen frumoasa priveliste 🥰

Postat

Bună dimineața! Am încercat sa te sun, însă nu reușesc. As vrea și eu o programare la tine. 327 la finalul numărului. Te rog, dacă vrei și poți, revin o cu un mesaj în privat, pe număr sau aici. Mulțumesc frumos, te pup. 😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...