Sari la conținut

Iulia 0726589947 Dristor 2

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

https://www.anuntul.ro/anunt-buna-ma-numesc-iulia-ofer-masaj-de-kMMzQ1#BNxb4x

Pare a fi cea din poze, a fost foarte rapid toata treaba.

Ca aspect micuta, slaba, bruneta si avea cateva tatuaje.

Oral cu prezervativul cu ea stand in pat si eu in picioare. In timp ce imi facea a raspuns la telefon si ii zicea urmatorului client blocul si sa vina direct la etaj/camera.

In momentul in care a sunat a doua oara am prins-o de cap si am dat cat mai tare sa ma finalizez, dar a tinut mana pe pl deci a fost mai mult un fuck face fara deepthroat.

Nu a comentat nimic ca era contra cronmetru.

Am pus-o capra si am dat de cateva ori timp in care ala ciocanea la usa.

L-a tinut 2-3 minute la usa pana m-am imbracat.

Voia sa ma bage in baie in timp ce il baga pe ala in camera dar m-am speriat, am crezut ca e vreun peste ceva si i-am zis ca nu intru in nicio baie.

M-a pus dupa usa, cand a deschis usa a facut cativa pasi cat sa-mi faca mie spatiu sa ies si am fugit.

Geaga am luat-o pe hol cat si  incaltatul. Nici tricoul nu stiam daca l-am luat cum trebuie. In metrou am vazut ca e cu fata si nu pe dos :)).

Nu stiu ce s-ar fi intamplat daca nu mi dadeam drumul pentru ca aluia i-a zis sa urce in timp ce ma sugea --> bine a inceput sa-mi faca laba sa poata vorbii la telefon :)).

Am uitat sa precizezi ca in bucatarie mai era o fata.  Noroc ca a tusit cand am intrat si asa mi-am dat seama si m-am dus in bucatarie sa vad daca chiar e femeie sau altceva.

Asa fast fuck nu am mai patit niciodata, dar a fost ceva adrenalina.

Pret 60 de lei nr. Iar ora cred ca a precizat 100 lei dar nu cred ca exista conceptul de ora daca ea face 2 nr in 10 minute.

• Mersi 1
  • Haha 6
  • Trist 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Cotrobăind pe forum am găsit topicul asta si mi-am adus aminte ca am trecut si eu pe la domnișoara (m-au ajutat tatuajul de pe mana si locația sa imi aduc aminte)
Vizita a fost acum câteva luni bune si pentru ca nu am mai găsit anunțul si nici de număr nu eram sigur nu am mai scris nimic.
Dar as vrea sa confirm cele spuse de colegul de mai sus. Fata este de evitat.

Modalitatea de contact : Am contactat-o telefonic când eram in zona dupa ce imi luasem teapa cu alta tipa. Am zisa sa încerc la ea daca tot sunt in zona.

Locația -> Atunci era într-un apartament de 3 camere pe bulevard. Un cuib daca stau sa ma gândesc mai bine la zona si ținând cont ca e cam greu cu chiria aia la 60 tragerea.

Aspect: 7 -> Nu arata neapărat rău. Este slim si bine proporționata.

Atitudine: 2 -> Dupa ce i-am dat banii ea s-a dus sa ii ducă într-o alta camera, iar eu m-am dezbrăcat si m-am pus pe pat. Cand s-a întors era cu telefonul in mana si s-a pus in genunchi in pat lângă mine si a început sa dea mesaje.
A făcut asta vreo 2-3 minute timp in care eu i-am zis de vreo 2 ori ca putem incepe, iar ea imi tot repeta ca sa mai stau puțin( ca normal ca erau mai importante mesajele ei).

Igiena -> Igienizare cu șervețel umed.

OP: 4 -> A băgat-o de câteva ori in gura si cand a văzut ca da semne sa se trezească a zis sa trecem la normal.

NP: 4 -> Eu cu pula semi-erecta si ea uscata ca Sahara m-am chinuit puțin sa intru si am început sa dau cat mai repede sa scap ca deja eram foarte nervos. Imi amintesc ca atunci a acceptat doar doggy.

Halat: 60 lei

Concluzie : Din punctul meu de vedere este de evitat. Nu o interesează de clienți si isi bate joc de timpul tău pe banii tai.

• Like 1
Link spre comentariu
La 01.11.2022 la 20:39, nicolae_stan93 a spus:

https://www.anuntul.ro/anunt-buna-ma-numesc-iulia-ofer-masaj-de-kMMzQ1#BNxb4x

Pare a fi cea din poze, a fost foarte rapid toata treaba.

Ca aspect micuta, slaba, bruneta si avea cateva tatuaje.

Oral cu prezervativul cu ea stand in pat si eu in picioare. In timp ce imi facea a raspuns la telefon si ii zicea urmatorului client blocul si sa vina direct la etaj/camera.

In momentul in care a sunat a doua oara am prins-o de cap si am dat cat mai tare sa ma finalizez, dar a tinut mana pe pl deci a fost mai mult un fuck face fara deepthroat.

Nu a comentat nimic ca era contra cronmetru.

Am pus-o capra si am dat de cateva ori timp in care ala ciocanea la usa.

L-a tinut 2-3 minute la usa pana m-am imbracat.

Voia sa ma bage in baie in timp ce il baga pe ala in camera dar m-am speriat, am crezut ca e vreun peste ceva si i-am zis ca nu intru in nicio baie.

M-a pus dupa usa, cand a deschis usa a facut cativa pasi cat sa-mi faca mie spatiu sa ies si am fugit.

Geaga am luat-o pe hol cat si  incaltatul. Nici tricoul nu stiam daca l-am luat cum trebuie. In metrou am vazut ca e cu fata si nu pe dos :)).

Nu stiu ce s-ar fi intamplat daca nu mi dadeam drumul pentru ca aluia i-a zis sa urce in timp ce ma sugea --> bine a inceput sa-mi faca laba sa poata vorbii la telefon :)).

Am uitat sa precizezi ca in bucatarie mai era o fata.  Noroc ca a tusit cand am intrat si asa mi-am dat seama si m-am dus in bucatarie sa vad daca chiar e femeie sau altceva.

Asa fast fuck nu am mai patit niciodata, dar a fost ceva adrenalina.

Pret 60 de lei nr. Iar ora cred ca a precizat 100 lei dar nu cred ca exista conceptul de ora daca ea face 2 nr in 10 minute.

da nu ganditi si voi ca e ceva in neregula cand vedeti 60 fin

60 de lei dai  -  de atata ai si parte

doar nu vroiai sa stai vreo 35-40 de minute

• Like 1
Link spre comentariu
La 07.11.2022 la 19:25, sex4fun11 a spus:

da nu ganditi si voi ca e ceva in neregula cand vedeti 60 fin

60 de lei dai  -  de atata ai si parte

doar nu vroiai sa stai vreo 35-40 de minute

Nu știu dacă e chiar așa. 

La altele stai puțin mai mult pentru 60 lei și nu toate își bat joc de tine la suma asta. 

Cert este că 60 lei nu mai reprezintă ce însemnau acum 2 ani. 

• Like 1
Link spre comentariu

Acum 30 minute, unuloarecare2 a spus:

Nu știu dacă e chiar așa. 

La altele stai puțin mai mult pentru 60 lei și nu toate își bat joc de tine la suma asta. 

Cert este că 60 lei nu mai reprezintă ce însemnau acum 2 ani. 

Corect

chiar sunt fete la 60/80/100 finalizarea care inca nu te dau afara in 7 min sau pun inca suflet in meseria asta…categoric raritati, categoric nu sunt poate zame dar compenseaza mult si categoric cu restul…

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...